Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Dekoratiivvärvid siseviimistluses ja dekoratiivvärvimise tehnikad

Dekoratiivvärvid siseviimistluses ja dekoratiivvärvimise tehnikad

Värvust peetakse ruumikujunduses kõige suurema mõjuga elemendiks. See võib ergutada või hoopis rahustada ja kutsub esile enam aistinguid ning tundeid kui mistahes muu ruumikujundusaspekt.

Olenevalt ruumi funktsioonist, on võimalik rahulikke ja lõõgastavaid värviskeeme kujundada kasutades värviratta analoogseid, üksteise kõrval paiknevaid värvusi. Niisugused värvused on harmoonilised ning nende kombinatsioonid olemuselt terviklikud ja tasakaalus.

Värvirattal teineteise vastas asuvaid värvusi nimetatakse vastandvärvusteks, millede kombineerimisel saab luua üsna elava kuid samas häiriva värvipinna. Väikestes kogustes vastandvärvuste kasutamine ühevärvilisel pinnal on kõige lihtsam moodus huvitava ja tasakaalus tulemuse saavutamiseks.

Ainulaadseid ja põnevaid pindu saab luua ka dekoratiivvärvide abil. Efektvärvide valik on ääretult lai ja veelgi rohkem on nendega töötamise tehnikaid. Erinevad töövahendid ja tegija käekiri annavad kordumatu tulemuse. Et tulemuses kindel olla, maksab enne seina kallale asumist teha kindlasti proovitükk õigete toonidega.

Alljärgnevalt on välja toodud valik vahendeid ja tehnikate lühijuhendid saavutamaks erinevaid efekte.

Effect Crackle

Effect Crackle
Effect Crackle


Vahelakk efektvärvimiseks – suhteliselt lihtne ja kergesti teostatav. Oluline on meeles pidada, et viimane kiht tuleb kanda peale vahelakikihiga võrreldes ristisuunas.

1. Värvi aluspind sobiva tooniga
2. Kanna pinnale pintsli või rulliga vahelakk Antique
3. Naksuvale lakikihile kanna risti suunaga
pealmine värvikiht rulli või pintsliga
 
Alpha Style

Alpha Style
Alpha Style


Mitmevärvi-efektiga dekoratiivvärv – lihtsalt ja kergesti teostatav. Võimaldab teha tööd etappide kaupa ja üleminekud ei jää nähtavad.

• Valitud tooni taustapinnal on valget värvi osakesed
• Töövahendid: pehme pintsel, elastne plastmassist spaatel

1.Pind kruntida värviga Fondo Alpha Effects
2. Pinnavärv Alpha Style kanda pehmekarvalise pintsliga risti-rästi liigutusi tehes ettevaatlikult pinnale
3. Enne pinna lõplikku kuivamist (valged osakesed peaksid olema veel märjad) siluda pinda õrnalt pehme pintsli või plastmass-spaatliga, et tuua esile pinnavärvis sisalduvaid efekti andvaid valgeid osakesi

Alpha Orient

Alpha Orient
Alpha Orient


Alpha Orient
Alpha Orient


Pastalaadse koostisega ja siidja läikega pärlmuttervärv.
Nõuab pisut aega ja vaeva, kuna viimistluskihte rohkem ja kelluga tehtavad vabad käeliigutused võiksid olla ühes stiilis.

1. Pind värvida 1 kihi värviga Fondo Alpha Effects mikro. Värvile lisada kuni 20% vett ning kanda pinnale madalakarvalise rulliga
2. Lõppviimistlus teha 2 kihi värviga Alpha Orient
3.Värv kanda pinnale veneetsia kelluga vabakäe-liigutusi tehes nii et pind jääks sile.

Chalix Decor Finitura

Chalix Decor Finitura
Chalix Decor Finitura


Chalix Decor Finitura
Chalix Decor Finitura


Lubipõhine sisetööde dekoratiivvärv/krohv. Tee kindlasti proovitükk ja otsusta, kas oled enda tehtud lõpptulemusega rahul.
• Kõrge veeaurujuhtivusega
• Lai toonigamma – värvikaart Acomix
• Ajastutruu lahendus ajaloolistesse ning miljöö-väärtuslikesse hoonetesse
• 2 erinevat pinnaefekti:
lubjapaatina Calce Patinata (töövahend: lubjapintsel)
läikiv dekoratiivkrohv Stucco Lucido (töövahend: veneetsia kellu)

Alpha Design

Alpha Design
Alpha Design


Väga paljude kasutusvõimalustega lasuurne pärlmuttervärv

1. Pind värvida soovi korral 1 kihi värviga Fondo Alpha Effects Micro/ Extra
2. Lõppviimistlus teha 1-2 kihi värviga Alpha Design. Värv kanda pinnale lühikarvalise rulliga (6-9 mm), andes seejärel pinnale soovitud mustri švammiga vabakäe liigutusi tehes.

Metallic Silk

Metallic Silk
Metallic Silk


Suhteliselt lihtsasti käsitsetav lasuurne metallikvärv, mis jätab pinnale sädeleva ja peegeldava efekti. Väga palju kasutusvõimalusi

Alpha Elegance

Alpha Elegance
Alpha Elegance


Alpha Elegance
Alpha Elegance


Pilve-efekti loov lasuurne efektvärv. Lõpp-efekti annavad vabakäe liigutustega saavutatud muster. Vajab pisut harjutamist.
• Töövahend – madalakarvaline rull, švamm, pintsel vms
1. Pind kruntida 1-2 kihi värviga Fondo Alpha Effects pintsli või rulliga
2. Lõppviimistlus teha 1-2 kihi värviga Alpha Elegance. Värv kanda pinnale madalakarvalise rulliga, luues koheselt švammiga vabakäe-liigutusi tehes soovitud mustri.
3. Värvi võib kanda pinnale ka kohe švammiga

Pixar

Pixar
Pixar


Lateksvärvi (akrüülvärvi) lisand, mis muudab värvi lasuurseks ning pikendab värvi töötlemisaega. Efektide valik on lõputu (puusüü, krohv, betoon jne), sõltub viimistlusvahendi valikust.

1. Pind värvida lateksvärviga Bindo, lasta kuivada;
2. Valmistada segu, lisades 1 osale aluspinna värvist erinevat tooni lateksvärvile 1….4 osa Pixar’i
3. Valmis segu kanda pinnale kas valitud töövahendiga või esmalt rulliga ja siis anda muster nt käsna, pintsli, harja, kaltsu, paber, struktuurrull vms töövahendiga.

Alpha Tacto

Alpha Tacto
Alpha Tacto


Alpha Tacto
Alpha Tacto


Jätab pehme sametise pinna, looduslikud toonid.
• Efektid – samet ja tekstiil

Sand

Sand
Sand

Struktuurvärv, mis annab pehmelt liivase pinna. Proovitükil vali, millist lõpp-efekti soovid.

Alpa Fondo Effects krundid

Sisetööde struktuurne alusvärv, mõeldud pinna kruntimiseks enne ülevärvimist efektvärvidega Alpha Design, Alpha Style, Alpha Elegance, Alpha Orient

• Kaks pinnastruktuuri – Extra (jämedam tera) ja Micro (peeneteraline)
• Extra – valge, Mikro – toonitav laias värvigammas
1. Pind kruntida 1-2 kihis värviga Fondo Alpha Effects. Värvi vedeldada 20% veega ja kanda pinnale laia pintsli või madalakarvalise rulliga (max12 mm)
2. Pintsliga värvides teha vabakäe-liigutusi

Struktuurvärvid ja pahtlid

Struktuurvärv
Struktuurvärv


Struktuurvärv
Struktuurvärv


Struktuurvärv
Struktuurvärv


Põnevaid struktuure saab luua nii struktuurvärvidega kui ka pahtlitega. Pahtel valida vastavalt soovitud tugevusele ja struktuurile.

• Model Plaster – tugev struktuurvärv, mis sobib nii sise- kui välistingimustesse
• Maxi Base – kergpahtel, mida võib pinnale kanda kuni 3 cm paksuselt.

Värvide kasutamine on oskus, mida tuleb õppida nagu mistahes teisi oskusi – värviratta olemus ja potentsiaalne väärtus, värvitoonide kokkusobitamine, värvi valik ja tehnikad, tekkiv efekt ja selle mõju – allub kindlatele reeglitele. Olemasolevat kodu renoveerides või uut kujundades tasuvad spetsialisti nõuanded ja kogemus ennast kindlasti ära. Oma ala asjatundjad aitavad Sind  Karl Bilderi poodides Tallinnas Kadaka tee 32 ja Peterburi tee 52a.

Fotod: Akzo Nobel, Karl Bilderi värvikeskus
A: Inkodu.ee, 2016

Karl Bilder on spetsialiseerunud üldehitus- ja viimistlusmaterjalide müügile (värvikeskus, tapeedipood, parketipood, fassaadimaterjalid, ehituspuit).

Keraamiliste plaatide värvimine: 12 lihtsat sammu

Keraamiliste plaatide värvimine on teema, mis kodu kujundamisel järjest populaarsust kogub. See on lihtne ja taskukohane viis põrand või seinad stiilseks muuta.

Trafarettmaalingud sisekujunduses – eristuv ja tähendusega

Trafareti tegemise õpetus. Trafaret on eriline ja tähendusega kunstiteos, mida saab teha seinale savikrohviga. Tekib 3D-efekt.

Savikrohviga viimistlemine

Savikrohviga viimistlemisel ei ei teki eriti mingit lihvimistolmu. Savikrohv on allergiavaba, kuumakindel ning omab ainulaadset võimet tasakaalustada õhuniiskust.

Tüdinud tapeedist? Loo efektseid seinalahendusi dekoratiivvärvi ja -krohviga

Dekoratiivvärvide või -krohvide käsitlemine ei ole sugugi keeruline ning igaüks on võimeline enda seinale looma huvitava lahenduse.

Vannitoa remont - värv seina keraamiliste plaatide asemel

Plaaditud seina väljanägemise muutmine on päris vaevanõudev töö, värvitud pind lubab aga kergemini tujumuutusi ning julgemaid lahendusi

26. rahvusvaheline ehitusmess EESTI EHITAB 2024 avab kevadise ehitushooaja

Ehitus-ja sisustusvaldkonna mess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate jpt. teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Ekspert selgitab: sisearhitekti kasutamine – kulu või kokkuhoid?

Sisearhitekt on ekspert, kelles on ühendatud nii spetsiifilised tehnilised teadmised kui ka loovus. Nii suudab ta näha terviklikku pilti tehnosüsteemidest ruumipaigutuse ja värvilahendusteni.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Margit Meikar: Hoolikalt valitud tapeet teeb kodud hubasemaks ja elu rõõmsamaks

Erinevatesse interjööridesse saab anda värvi ja meeleolu, kasutades tapeeti ühel või kahel aktsentseinal, kogu ruumis või uue trendina laes.

2024 on rohelise Yang Puudraakoni aasta

Draakon valitseb aastat kindla ja isaliku käega, ilma järeleandmisi tegemata. Draakoniaasta kiirenevad energiad ei jäta aega rahulikuks õppimiseks.

Ladu6 pakub kvaliteetset puidu immutusteenust

Puidu immutusteenuse hind sõltub töödeldava puidu kogusest, kuid keskmiselt on see umbes 7,50 €/m2 töötlemise eest, lisaks väljakutsumise tasud (0,40 €/km).

NANO GO rasvaeemaldaja: eriti tõhus ja mittesöövitav puhastusvahend

Efektiivne puhastusvahend rasva eemaldamiseks kõikidelt köögi pindadelt. Ei sisalda kloori ega happeid! Köögi puhastamine on vältimatu, kuid lihtne tänu NANO GO-le!

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

Vana rooma arhitektuur: rikka ajalooga linn

Rooma arhitektid ja insenerid olid tuntud oma uuenduslikkuse poolest, eriti seoses ehitusmaterjalide ja -tehnikatega. Nende panus arhitektuuri on hindamatu!

Valgustite trendid aastal 2024

2024. aasta toob kaasa uued tuuled sisekujunduses, mis omakorda mõjutab seda, kuidas ruume valgustada.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Väikese eramu planeerimine kui ruutmeetreid on vähe ja avarus oluline

Eramu sisustamisel aitas ruumipuudust aitas köögis asjade mahutamisel ja söögiala loomisel lahendada köögisaar. Elutoa osas aga nutikas kamina ja tv-sein.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Tikkurila aasta värv 2024 - sisetunde järgi loodud kollektsioon

Aasta värv 2024 „Nude in Nizza“ on soojustkiirgav virsikutoon, mis väljendab armastust, lahkust ja mängulisust. Vaata inspireerivat pildigaleriid aasta värvidega kujundatud korterist.

Profilpas duširuumi kaldeliistud: efektiivsed äravoolu kaldeserva tegemiseks

Profilpasi kaldeliist on disainitud selleks, et võimalikult lihtsate töövõtetega ja kuluefektiivselt luua puhas, esteetiline ja täpne äravoolu kaldeserv.

Mikrotsement – innovatsioon kaasaegses ehituses

Mikrotsementi saab kasutada nii uute hoonete ehitamisel kui ka renoveerimisel, nii märgades kui ka kuivades ruumides.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Galerii: M Stuudio uus kujundus jutustab tegevuse lugu

M Stuudio meigisalong on hea näide, kuidas detailidele keskendumisega saab luua interjööri, mis ei ole ainult funktsionaalne ja kaunis, vaid räägib ka oma loo.

Videolugu: Kaunis katusekorter Rocca Towersi hoones

Valmis Palazzo Interiorsi mitmeaastane sisekujundusprojekt- luksuslik katusekorter Rocca Toweri kvartali kõrghoones.

Dekoratiivne ja vastupidav: lubi marmoriino ahju ja kamina viimistluses

Lubi marmoriino suurepärane taluvus nii kõrge temperatuuri kui ka niiskuse suhtes teeb selle ideaalse lahenduse just kaminate, ahjude, soemüüride ja korstnajalgade viimistluseks.

Galerii: Interjöör loftilike elementide ja “apelsini meeleoluga”

Tallinnas asuva värskelt valminud väikese kahetoalise korteri sisustamise protsess Wax Designi sisekujundaja Tatiana Bobchinskaya jaoks polnud päris tavaline.

Tudengikorteri sisustamise säästunipid

Ära möbleeri üle. Kõige kindlam viis näidata väikest ruumi veel väiksema, kitsama ja pimedamana, on kuhjata see asjadest üle. Mida vähem on asju, seda parem.

Laps alustab kooliteed: kuhu paigutada õppimisnurk?

Koolilapse toa sisustamisel on oluline mööbli paigutus, see mõjutab kui privaatselt ja turvaliselt laps end õppimisnurgas tunneb. Oluline on ka piisavalt hea valgus.

7 aktuaalset sisustustrendi: merevaigu klaas, reljeefklaasiga kapid...

Kummutid, vitriinid ja seinakapid on sel suvel saanud endale reljeefsest klaasist uksed. Värvitoonidest on järjest suurenev trend kõikvõimalikes varjundites punane.

Lastetubade kujundamise stiilid ja trendid

Lapsed on kahtlemata kõige julgemad sisekujundajad. Nad teavad, kuidas muuta ruum rõõmsaks. Laste jaoks ei eksisteeri ühtegi sellist värvikombinatsiooni, mis ei sobiks kokku.

Galerii: 2023. aasta Soome elamumess Loviisas

Sel aastal toimub elamumess Helsingi lähedal Loviisas 07.07 - 06.08.2023. Uude mereäärsesse linna elamurajooni rajatakse kaasaegsed väikeelamud, ridaelamud, korterelamu ja ujuvelamute kvartal.

Sisearhitekt Heldi Rebane: Ruumi tuleb õppida kogema!

Me tajume ruume oma meelte kaudu ja see mõjutab tervet meie elu, kõike mida me teeme ja ütleme.

Kuidas värskendada aastaid tagasi kujundatud luksuskorter?

Kerge interjööri värskenduskuur professionaalse sisearhitekti abiga toob koju uue hingamise ja annab võimaluse uueks alguseks. Muutusi ei tohiks karta.

U&K Interiors - suurepärane valik eriilmelise ruumi sisustamiseks!

Sisustussalongi valikust leiab nii luksuslikku modernset kui sooja Prantsuse maamaja elemente, aga ka klassikat ja küllusliku Hollywood glami disainistiili.

Erilahendustega polsterseinad, voodid ja diivanid - nagu rätsepaülikond

Pehme mööbli erilahendustele spetsialiseerunud ettevõtte Pikk Pink meistri Kalmer Alliku sõnul on eriti aktuaalsed on tema igapäevatöös diivanite erilahendused ja reprod (koopiad) ning polsterseinad ja voodid.

Kodu koristamise vahendid ja pisiparanduste tõhusad ning nutikad lahendused

Põhjalik ülevaade vahenditest, mis on koduses majapidamises hädavajalikud. Zep Eesti valikust leiab tõhusad lahendused rasva, katlakivi, õli, hallituse, rooste, jää eemaldamiseks. Samuti vahendid küttesüsteemi puhastuseks ja pisiremondi teostamiseks.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Amello tööpinna õli ehk nn Danish Oil: hinnatud toode hobirestauraatorite seas

Parim viimistlusõli puitpinna kaitseks sisetingimustes! Amello tööpinna õli, nagu ka Danish Oil, sisaldab värnitsat, tungõli, tärpentiini ja looduslikku vaiku.

6 olulisemat sisustuse trendisuunda

Järgnevatel aastatel pannakse sisustuses veel enam rõhku sellele, kuidas kodu inimest tundma paneb, kuidas see muudab teda õnnelikumaks, tervislikumaks ja produktiivsemaks.

Palazzo Interiors tõi Ruukki Pärnu kontori uude ajastusse

Palazzo sisekujundajad said ülesandeks luua kogu Pärnu Ruukki kontoripinnale täiesti uus sisekujunduse kontseptsioon.

Kuidas saada vannituba peaaegu hooldusvabaks?

Vannitoa puhastamine. Nano pinnakaitse- ja puhastusvahendid kaitsevad nii klaaspindu kui ka metalli ja keraamikat mustuseplekkide pinnale kinnitumise eest.

Galerii: Noore ja aktiivse pere julgete valikutega kodu

Sisekujundaja Tatiana Bobchinskaya kujundatud köögi värvilahendus oli algselt valitud rahulik ja vaoshoitud, kuid pere soovis värvi juurde lisada.

Väikese vannitoa sisekujundusideed: planeerimine ja viimistlemine

Nõuandeid väikese vannitoa sisustamiseks jagab Espaki sisekujundaja. Tegemist oli 3,8 m² suuruse vannitoa remondiga vanas majas.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli Naantali elamumessist: “Unikaalsed sise- ja välisruumid sulavad loodusega üheks”

2022. aastal on Soome elamumessi majades erilist rõhku pandud avatud köök-elutoa alale. Need on avarad, kõrgete lagede ja suurema pinnaga. Köögis on olemas ruum nii söögilauale kui köögisaarele.

Arhitekt-disainer Maritsa Lukk Soome elamumessist: „Selle tunneb kohe ära, kui kodu loomisse on kaasatud eksperdid.“

Naantali elamumessil jäi silma mõistlik ruumikasutus. Majad olid ruutmeetritelt pigem väiksemad, aga nii põhjalikult läbimõeldud, et kõik vajalik mahtus ära.

Japandi vannitoas: neile, kes eelistavad rituaali rutiinile

Vannitoas iseloomustavad Japandi stiili naturaalsed materjalid, soojad puiduvarjundid ja must värv. Villeroy & Boch valikus uus Loop & Friends vannitoa sari.

Kuidas valida interjööri stiiliga sobivad lülitid ja pistikupesad?

Nõuandeid, kuidas lüliteid ja pistikupesasid valida ja miks eelistada tuntud tootjate kvaliteettooteid, jagab Silmani Elektri turundusjuht Kaire Amelin.

Väikese lastetoa sisustamine: 3D visualiseering

Õpetusi, kuidas kujundada väike, vaid 11 m² lastetuba kahele eri soost lapsele, kel vanust viis ja seitse, jagab sisekujundaja Heily Kaarna.

Puidust aiamööbli renoveerimine – tõhusad ja lihtsad lahendused!

Immutusaine Holz Bio kaitseb puitu tõhusalt mädanemise, hallituse, puidukahjurite ja seeneeoste tekkimise eest. Puitmööbli viimistlemisel asendamatu!

Millised on kõige lihtsamad ja tõhusamad viisid katlakivi eemaldamiseks?

Tõhus katlakivieemaldi OneSystem eemaldab kerge vaevaga katlakivi, rooste ja lubjasette jääke.

Väikese suvituskorteri sisustamine: ideid ja inspiratsiooni

Sisekujundaja Aivi Kuke ülesandeks oli sisustada väike, vaid 40 m2 suvituskorter uues kortermajas Pärnu ranna lähedal.

Videoõpetus: Kuidas valida töötooli?

Soovitusi jagab sisekujundaja Heily Kaarna. Reguleeri töötooli kõrgus. Jalad peavad olema korralikult maas...

Kuidas olla sisustust valides hooliv enda ja ümbritseva suhtes?

Kas ümbritsevad sisustuselemendid teenivad sind ausalt ja kaunistavad interjööri ka aastate pärast või on pigem kiired ning keskkonda reostavad lahendused?

Miks eelistada sisekujunduse konsultatsiooni sisekujundusprojektile?

Sisekujunduse konsultatsiooni eelised on vahetu ja kiire tagasiside ning raha- ja ajasääst. Sisearhitekti konsultatsiooni hind on 550 eur + km, kestus 2-3 h.

Korter paneelmajas. Milliste probleemidega tuleb arvestada?

Kinnisvara ostueelse kontrolli teenus aitab need nii järelturukorteri kui uusarenduse korteri puhul tuvastada.

Sauna viimistlemine õli ja vahaga: looduslik vs tööstuslik

Amello puiduõli sobib hästi sauna leiliruumi viimistlemiseks. Linaõli ei kaitse ainult pealispinda, vaid imendub puitu põhjalikult sisse ja teeb selle oluliseks tihedamaks.

Japandi väljapeetus modernses Eesti eramus

Jaapani (elu)stiili sügavamõttelisus ja lihtsus rõhutab looduslikke materjale ning jätkusuutlikku mõtteviisi. Just tänu neile elementidele leiab Japandi stiil üha rohkem järgijaid.

Tekstiili- ja tapeeditrendid, millest ei saa üle ega ümber

Maalilised maastikud ja metsistunud aiad ehk muinasjutumaailm on olulisim märksõna 2022 aasta tapeeditrendides.

Niiskus- ja kulumiskindlad Sadolin Easy Care ja Ambiance värvid

EasyCare Kitchen&Bathroom on matt seina-ja laevärv, mis on rasvaplekkide, niiskuse ja hallituse kindel. Revolutsiooniline mustust hülgava tehnoloogia.

Lastetoa üldvalgustust planeerides lähtu kaudvalguse põhimõttest

Lastetoa üldvalgustuse saavutamiseks lähtu kaudvalguse põhimõttest, kus vajalik valgustase saavutatakse pindadelt peegelduva valgusega.

Nõuanded ruumi akustika probleemide lahendamiseks kangastega

Ruumi akustika parandamine. Tüüpviga on see, et ei tehta vahet heli neeldumisel ja heli isoleerimisel. Kajavad ruumid vajavad heli neelavaid materjale.

Pantone nimetas 2022. aasta värviks lillakassinise 17-3938 Very Peri

See rõõmus ja soe lillakassinine 2022. aasta trendivärv annab meile juurde enesekindlust ning aitab muutunud võimaluste maastikul kergemini uute värskete ideedeni jõuda.

4 DESIGN mööbli- ja seinapaneelid: kordumatu muster ja kumerad vormid

Dekoratiivsed puitpaneelid Techno Veneers võimaldavad luua ainulaadseid kumeraid vertikaalpindasid ja seda nii mööblile kui seintele.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube