Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

4ROOM SISUSTUS - eestimaine mööbel ja valgustid

4ROOM SISUSTUS - eestimaine mööbel ja valgustid logo
Telefon:
+372 680 1143
Aadress:
Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn, Harjumaa
Koduleht:
E-Post:
tallinn@4room.ee
Mobiil:
+372 5694 7008
Telefon:
+372 680 1143
Aadress:
Pärnu mnt 110, 11313 Tallinn, Harjumaa
Koduleht:
E-Post:
tallinn@4room.ee
Mobiil:
+372 5694 7008

4Room OÜ - valgustitootja

Kaera tee 6 Vääna Harku vald 76903 Harjumaa Eesti
Tel:+372 679 0360
E-post: 4room@4room.ee
Koduleht: www.4room.ee

4Room OÜ on eestimaine valgustitootja siinsamas Tallinna lähistel, maalilises Väänas. Asutatud 2002 aastal, kuid kannab endas edasi oma-aja suurima valgustitootja, Estoplasti (asutatud 1959), teadmisi ja oskusi.

4Roomi ambitsiooniks on kvaliteetsed kaasaegsed, kuid samas ajatud valgustid, mis ilmestaks interjööre pakkudes head valgust. Ühendatud on traditsioonilised meistrioskused kaasaegse automatiseeritud tootmisega, et pakkuda kõrget kvaliteeti ning rahuldada klientide erilised nõudmised.

4Room on aastate jooksul panustanud nii tootmistehnoloogiate arendusse kui ka töötajate väärtustamisse - firmas on pidama jäänud inimesed, kellel on aastatepikkune kogemus ning teadmine valgustite tootmisest. Spetsialiseerume sellele, mida oskame ning tootearendusprotsess ei lakka.

Valgustite komplekteerimisvõimaluste rohkus tänu enam kui 50le erinevale kangale, vormile ja valgusallikale on pea lõputu ning lubab seeläbi valmistada tooteid nii kodudesse kui erinõudmistega ühiskondlikesse ruumidesse.

4Roomi tooted valmivad ühe katuse all disainist pakendamiseni hoolikalt valitud sertifitseeritud komponentidest, mis on valmistatud Euroopa Liidus.

Edasimüüjad: Tallinna Kaubamaja koduosakond, Tallinn Design House, ON24.EE Sisustuskaubamaja, Rave Mööbel Järve Keskuses

4ROOM SISUSTUS (mööbli- ja sisustuspood)

4Room Interior OÜ
Pärnu mnt. 110 11313 Tallinn
Tel: +372 680 1143;+372 56 947 008
Salongi koduleht: www.sisustus.4room.ee
E-post: tallinn@4room.ee
Avatud: E-R 10-18; L 10-15



Meie salongi väljapanekus on kvaliteetseid ja nägusaid valgusteid nii Eestimaiselt kaubamärgilt 4Room (peadisainer Tarmo Luisk) kui ka partneritelt välismaalt. Sealhulgas on esindatud silmapaistvat Soome disaini pakkuv Innolux, nooruslik vimkasid täis by Rydens Rootsist ja Inglise Bondi filmidest tuntud disainikoon Anglepoise.

Sisustusest leiab skandinaavialikku pehmet mööblit Eesti firmalt Ra Sun, mille pagasis on kogemusi sadulseppade mitmelt põlvkonnalt ning pilkupüüdvat kasevineerist mööblit Eesti tootjalt Radis. Põhjamaine disaini ja nutikad lahenduste koosmõjul valminud tooted sobivad hästi hubasesse Eesti koju. Esindatud on ka Tekstiil Ruumis kodutekstiilid ja Hoog kellad ning nagid.

Tootevalik:

  • valgustid 4Room ja teised valgustitootjad (Tomrossau.com, Creative-cables.com, Innolux.com, Belid.com, Byrydens.com, Steinhauer.nl, Anglepoise.com, Slv.com, Globenlighting.com)
  • valgustite komponendid (tee ise valgustid): www.creative-cables.com
  • kasevineerist mööbel
  • pehme mööbel
  • kodutekstiilid
  • kellad
Ettevõtte tegevusega seotud valdkonnad:

- valgustite poed, valgustite müük
- mööblipoed, mööblisalongid
- sisustussalongid, sisustuspoed
- kodumaine disain (valmismööbel, valgustid, viimistlustooted)

Rippvalgusti Croissant - 4Roomi uudistoode 2023

4Roomi Croissanti rippvalgustite suured mõõtmed teevad neist sobiva valiku avaratesse ja kõrgete lagedega ruumides, kus vajatakse efektset ja unikaalset aktsenti.

Unikaalne lauakesega seina- ja põrandavalgusti SAXO

4ROOMi kaks ühes meeleolu- ja lugemisvalgusti SAXO muudab eriliseks väike lauake. Metalljalg ja lauake saadaval 13-s ja kangaskuppel 40-s erinevas toonis.

4Room - Sinu rätsep valgustite maailmas!

Kombineeri valgusti endale ise! Kodumaine valgustitootja 4Room pakub paindlikku lähenemist valgustite valmistamisel ning võimalust luua just Teie vajadustele vastav unikaalne valgustilahendus.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube