Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Dušinauding ühe nupuvajutusega – dušš Hansgrohe Croma Select

Hansgrohe Croma Select käsidušš

Hansgrohe Croma Select duššide kollektsioonil on Select tehnoloogia, mis muudab erinevate pihustusrežiimide ümberlülitamise lihtsaks kõigest vaistliku nupuvajutusega. Mugav käsitsemine ja atraktiivne disain kindlustavad kasutussõbralikuma ja meeldivama kogemuse igas vannitoas. Croma Selecti valikus on nii käsi- kui üladušše.

Multi või Vario – käsidušš igale maitsele

Croma Selecti mitmekülgsete ja erinevate funktsioonidega toodete valikust leiab ideaalse duši igale vajadusele. Valikus on kolm erinevat mudelit erinevates variatsioonides. Croma Select Multi käsidušš võimaldab individuaalset dušikogemust kolme erineva pihustusrežiimiga: pehme vihmadušš SoftRain, tugev IntenseRain ja kontsentreeritud masseeriv veejuga. Croma Select Vario käsidušš võimaldab kasutajal lülitada dušši vihmarežiimilt ümber ka tugevale TurboRaini režiimile. Ümberlülituseks pole vaja teha muud, kui vajutada korraks käepidemel paiknevale Select-nupule – mugav ja lihtne, isegi siis, kui käsidušš on kinnitatud seinal asuva toru külge.

Mitmekülgne talent igas suuruses vannitubadele

Lakke kinnitatav üladušš Croma Select 180 2jet, mille läbimõõt on 180 millimeetrit võimaldab kasutajal nautida kahte pihustusrežiimi: tugevat ja värskendavat vihmajuga Rain ning kontsentreeritud IntenseRain-duširežiimi, millega on hea näiteks šampooni juustest välja loputada. Erinevate pihustusrežiimide vahel saab valida üladuši keskel asuva Select-nupu abil.

Kõik komponendid ühes süsteemis

Atraktiivse tervikpaketina on Croma Select 180 2jet Showerpipe dušisüsteemi puhul kõik elemendid kombineeritud ühte süsteemi: Select-tehnoloogiaga üladušš ja käsidušš, reguleeritav dušihoidik, dušivoolik ja Hansgrohe Ecostat Comforti termostaat, mille abil kasutaja saab valida täpselt soovitud temperatuuri. Termostaatsegisti asemel on võimalik valida ka kangsegistiga dušisüsteem. Tänu oma multifunktsionaalsusele, kõrgkvaliteedilisele teostusele ning esteetilisele ning ajatule disainile on Croma Select showerpipe’id kauakestvaks lahenduseks igasse vannituppa.

Croma Select SemiPipe pakub veelgi rohkem mugavust ja ohutust erinevas eas ja erinevate vajadustega kasutajatele. Komplekti kuuluvad käsidušš, termostaatsegisti ja tugev seinatoru, mida saab kasutada kui turvalisust pakkuvat käepidet.

Hansgrohe töötas Croma Selecti tootevaliku välja koostöös oma pikaajalise partneri Phoenix Designiga. Dušiotsikud on saadaval ühe kuni kolme pihustusrežiimiga ja erinevate kujudega: ümmargune (S) või ümardatud nurkadega ruudukujuline (E) otsik. Erakordselt selgejooneline disain muudab selle tootesarja eriti silmatorkavaks. Kõikidel toodetel on kahes toonis viimistlus, valge pihustusplaat ja särav kroomkorpus, üladušid on saadaval ka üleni kroomist kattega.
Lihtne puhastada ja säästlik

Tänu Hansgrohe katlakivivastasele QuickClean-tehnoloogiale saab mis tahes katlakivijäägid Croma Selecti duššide silikoondüüsidelt kerge näpuliigutusega maha hõõruda. Croma Selecti käsidušid ja dušiotsikud on saadaval ka EcoSmart-tehnoloogiaga; voolupiirangusüsteemi ja optimeeritud vooluga pihustusplaatide kombinatsioon vähendab veevoolu üheksa liitrini minutis. See tähendab, et vee soojendamiseks kulub vähem energiat, mis aitab lisaks raha säästmisele hoida kokku ka loodusressursse.

A: Hansgrohe Eesti, 2015

Segistid vannituppa, dušid, vannitoatarvikud - hansgrohe ja Axor. Köögivalamud ja köögisegistid - hansgrohe.

Revolutsiooniliselt uus dušielamus: PowderRain

PowderRain vähendab käsiduššide veekulu umbes 30% võrra vaid 12 liitrini minutis. Väiksem veekulu tähendab ka väiksemat energiakulu.

AXOR One: Barber & Osgerby kõik ühes interaktiivne duši juhtseade

AXORIi duši juhtseade on intuitsiooni meistriklass – uuenduslik, kindel ja samas märkamatu dušinauding.

Rahvusvaheline veepäev kutsus vett säästma

Puhas vesi on olemas üle 90% Eesti elanikest ja oleme ühisveevärgist pärineva vee tarbimise osas ühe elaniku kohta Euroopa riikide hulgas üks säästlikumaid.

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus

AXOR ShowerCompositioni dušid, AXOR x Philippe Starck, dušipaneel, üladušš, õladušš, termostaatmoodul, käsidušš, tekstiilkattega dušivoolik

AXOR x Philippe Starck: kauakestvad elegantsed valamud ja vannid

Tänu elegantsele disainile toovad maailmakuulsa looja Philippe Starcki disainitud AXOR Suite-i valamud ja vannid isikupära iga vannitoa interjööri.

Isesulguvad nupumehhanismiga segistid: samm tõhusama veekasutuse suunas

Isesulguvate nupumehhanismiga segistid sobivad suurepäraselt kasutamiseks avalikes kohtades nagu restoranid, kontorid, kaubanduskeskused ja õppeasutused.

Uus Cool! Dušinurk, mis sulandub sujuvalt igasse vannituppa

Raamita dušinurkade ja -uste valiku tooteseerial Cool on uuenduslik avamissüsteem, mis tagab mugava ja avarama sisenemise duši alla.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

RAVAKi Designbloki installatsioon käsitles metsa peateemat omal moel

Ravaki uus segistite kollektsioon Espirit kasvas välja heitveetorudest tehtud kännu seest.

Võimalusterohke disainiga Blanco köögivalamud ja akna ette paigaldatavad segistid

Blanco köögivalamu juurde kuuluvad erinevad lisatarvikud nagu puuviljakauss, puuviljakorv, lõikelaud, nurgakauss, ülarelsid, nõrutuskorv, nõrutusrest, põhjasõela kate, jpm.

Espirit Segisti. Vesi taltsutatud disainiga.

Espiriti segistite disain seostub Taani disaineri Arne Jacobseni võrreldamatu kujuga segistitega, mis on turul olnud juba üle 50 aasta.

Delabie BINOPTIC-Black Magic: elektroonilised kontaktivabad segistid

BINOPTIC seeria elektroonilised kontaktivabad segistid paistavad silma oma stiilse matt musta viimistlusega. 100% must kroom tagab, et segistid ei kaota oma esinduslikkust isegi intensiivse kasutuse korral.

Damixa grafiithalli pinnaviimistlusega segistid ja vannitoaaksessuaarid

Taani tootja Damixa on loonud uue grafiithalli pinnaviimistluse, mis pakub unikaalset ja stiilset välimust.

Kas valge on uus must? AXOR One vannitoa tooted mattvalges kuues

AXOR One kollektsiooni dušše, segisteid ja termostaate saab suurepäraselt täiendada mattvalgete AXOR Universal Circular vannitoatarvikutega.

Frost Nova2 aksessuaarid muudavad iga vannitoa ja WC kauniks

Frost NOVA2 seerjas on saadaval rätikuribad, käterätiku hoidjad, WC-paberihoidjad, vannitoa riiulid, seebikausid, hambaharjade hoidjad.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Termostaatsegisti: nutikalt energia- ja veesäästlik lahendus vannituppa

Termostaatsegistid on vannitubades populaarne valik, kuna võimaldavad täpset veetemperatuuri reguleerimist nii vanni võttes kui duši all käies.

Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsiooni Antao on inspireeritud kastepiisast

Vannitoakollektsiooni Antao loomisel sai disainistuudio kaschkasch inspiratsiooni hommikusest kastepiisast, mis seob nii valamut, vanni, mööblit, peegleid kui segisteid.

Mis teeb RAVAKi akrüülvannid eriti vastupidavaks?

RAVAK pakub kvaliteetseid valatud akrüülist vanne, millel on palju eeliseid võrreldes pressitud akrüülist valmistatud vannidega.

Sisseehitatud dušikomplektid ja valamusegistid Damixa

Damixa lahendused on ühtaegu lihtsad ja paindlikud, sest on üks seinasisene baas, mis sobib nii valamule kui ka dušile.

Kas tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga siiski duši all käimist nautida?

Tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga duši all käimist siiski nautida? Need lihtsad muudatused vannitoas mõjuvad hästi nii keskkonnale kui ka rahakotile

Allibert - kvaliteetne vannitoamööbel prantsuse tootjalt

Allibert on vannitoamööbli ja sanitaartehnika tootja, kelle peamine eesmärk on luua kaasaegset skandinaavialikku mööblit, mis on vastupidav ja jätkusuutlik. Northnavia veebipoes!

Uus visioon vannitoast: geniaalselt ruumisäästlik ja funktsionaalne

Uue põlvkonna elegantne, mugav ja ruumisäästlik vannitoamööbel. Kõik vajalik vannitoas on silme alt peidus, aga sama kiirelt ka leitav - lihtsalt geniaalne!

Milline segisti valida?

Kui osad segistid on minimalistlikud ja loodud ruumi sobituma, siis teised annavad vannitoale iseloomu ja tooni. Tutvustame Gustavsbergi segistite võimalusi.

Kuidas oma vannituba kiiresti ja lihtsalt muuta: proovige musta värvi

Must on muutunud üha populaarsemaks aktsentvärviks vannitoas, sest sobib hästi kombineerimiseks peaaegu kõigi värvide ja sisustusstiilidega ning lisab ruumile püsivalt kaunist ja soliidset efekti.

Vannitoa kontseptsioon Classic II: klassika selle sõna parimas tähenduses

Vannis ja duši all käimiseks igas suuruses vannitoas on Classic sarjas vannid viies erinevas mõõdus. Nüüd saab valida ka ainulaadse 120 cm vanni.

Väikese vannitoa sisekujundusideed: planeerimine ja viimistlemine

Nõuandeid väikese vannitoa sisustamiseks jagab Espaki sisekujundaja. Tegemist oli 3,8 m² suuruse vannitoa remondiga vanas majas.

Uus kollektsioon YARD: lõpuks ometi kraanikausid, millel on tõesti midagi pakkuda

RAVAK soovib luua disaineritele ja arhitektidele mõeldud kraanikausside kollektsiooni.

Unidrain seab vannitoa renntrappidele uue standardi

Unidrain renntrapp (duširenn) teeb ehitamise lihtsamaks, parandab ka ehituse kvaliteeti ja ka väljanägemist!

Arhitekt-disainer Maritsa Lukk Soome elamumessist: „Selle tunneb kohe ära, kui kodu loomisse on kaasatud eksperdid.“

Naantali elamumessil jäi silma mõistlik ruumikasutus. Majad olid ruutmeetritelt pigem väiksemad, aga nii põhjalikult läbimõeldud, et kõik vajalik mahtus ära.

Külmumiskindlad aiakraanid FM Mattsson, MORA ja FROSTLINE

Meil on pakkuda külmumiskindel aiakraan soojale ja külmale veele. Saate autot pesta, basseini täita või kausutada aiadušši soovitud temperatuuriga.

Japandi vannitoas: neile, kes eelistavad rituaali rutiinile

Vannitoas iseloomustavad Japandi stiili naturaalsed materjalid, soojad puiduvarjundid ja must värv. Villeroy & Boch valikus uus Loop & Friends vannitoa sari.

Dušikabiinid ja dušiuksed Nexty

Ravaki Nexty seeria dušinurgad ja dušiuksed on varustatud minimalistliku metallprofiili ja 6 mm paksuse karastatud klaasiga.

Kas dušš vannis? Mugav RAVAKi lahendus - kvaliteetne vannisein

Kui vannituba ei ole nii suur, et mahutada vanni ja dušinurka. Miks peaksite valima ühe või teise, kui saate valida kompromissi? Ostke vann koos vanniseinaga.

Millised on kõige lihtsamad ja tõhusamad viisid katlakivi eemaldamiseks?

Tõhus katlakivieemaldi OneSystem eemaldab kerge vaevaga katlakivi, rooste ja lubjasette jääke.

hansgrohe Finoris – mitmekülgne abiline valamu juures

hansgrohe Finorise segistisarja väljatõmmatav versioon pakub palju liikumisvabadust ja lihtsustab argirutiini. Kiire peapesu kraani all pole enam mingi probleem.

Köögisegistid Damixa Silhouet PRO ja Touchless PRO

Segistid Damixa Silhouet Touchless Pro on uut tüüpi puutevaba kraan, mis on mõeldud just koduseks kasutamiseks.

Skandinaavialik vannituba võlub värviga

Gustavsberg üllatab uue Artic vannitoamööbli sarja nelja värvitooniga: Peach, Ash Grey, Black Ash ja valge.

Tualettharjad WC interjööris

Pegu.ee veebipood pakub kõige laiemat valikut metallist vannitoatarvikuid Eestis. Valikus olevad WC-poti harjad on erinevate viimistluse, värvi ja kinnitusviisiga.

Õhukese servaga vannid SLIM

RAVAKi valikus nüüd saadaval ka kaunid õhukese servaga akrüülvannide mudelid.

Kaunid eraldiseisvad vannid väiksemate vannitubade jaoks

RAVAK Freedom W vann paigutatakse seina vastu, seega sobib see hästi väiksemasse vannituppa. Paigaldada saab ka integreeritud segisti ja on ruumi asjade paigutamiseks.

Segistid 10° FREE nüüd ka mattmusta viimistlusega

Uued mattmustad segistid on RAVAKi sortimendi raames lihtsad sobitada näiteks musta raamiga dušikabiini, dušitarvikute või vanni musta korpusega.

hansgrohe köögisegisti Talis M54 – köögi funktsionaalne keskpunkt

Talis M54 köögisegisti väljatõmmatav pihusti võimaldab kogu valamu pinda hõlpsalt pesta ja segisti duširežiim on sealjuures eriti säästlik.

Vannituba väärib vanni

Vannitoale moodsama ilme andmiseks sobib hästi mati pinnaga vann. Matt tundub sametiselt sile ja näeb välja loomulik.

R-box lihtsustab juurdepääsu seina sisse monteeritud segisti osadele

R-box on praktiline abimees varjatud paigalduslahendusega ehk seina sisse monteeritud segistite paigaldamiseks.

Värvide ja vormide sümfoonia vannitoas

Villeroy & Bochi Artise valamute 4 uut maalähedast tooni on India suve küps kollane, salveiroheline, roostetoon ja bordoopunane.

Damixa Silhouet Freestanding - eraldiseisev vannisegisti

Ideaalne lahendus eraldiseisva vanni jaoks. Vannisegistil on pöörlev vanni jooksutorus, põletuskaitse ja külmkäivitus, mis hoiab ära ka kuuma vee liigse tarbimise.

Vann Freedom W Black - peen ilu ja kumerad jooned

Sellele kaunile vannile ei ole vaja täiendavalt paigaldada plaate või muud viimistlust. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, eluaegne garantii!

YPSILON – kaunis eraldiseisev akrüülvann

Vann Ypsilon laieneb õlgade kõrgusel kergelt külgedele ning võimaldab nii mugavalt käsi toetada, rinna ette lükata ning lõõgastada kaela ja pead.

Villeroy & Boch valikus nutikad WC-potid ja mustust tõrjuv keraamika

Villeroy & Boch esitles innovatsioone, mis toovad vannituppa nutikad WC-potid, antibakteriaalse ja mustust tõrjuva keraamika ning vett säästvad lahendused.

Kontaktivaba ja isepuhastuv elektrooniline segisti Delabie TEMPOMATIC 4

Segisti toimib kontaktivabalt. Veeringluse tagamiseks aktiveerub segisti torustikus automaatselt antibakteriaalse toimega loputus iga 24 tunni järel.

Silhouet segistid ja dušid - efektne ja ajatu matt valge pind

Damixa Silhouet segistite ja duššide matt valge pind on ideaalne valik heledasse kööki või vannituppa, kuid tekitab kaunilt mõjuva kontrasti ka tumedate pindade ja värviliste ruumidega.

RAVAKi ristkülikukujulised dušinurgad võimaldavad luua erilahendusi

RAVAK dušiuksed, dušiseinad, dušinurgad. Suur eelis on külgprofiilide suured taluvuspiir, mis võimaldavad kabiini paigaldada ebatasasesse ja eri pikkusega seina.

Blanco köögisegisti asendab mõõdukannu ja filtreerib vett

Blanco Evol-S köögisegistist tuleb ühe nupuvajutusega kindel hulk külma vett. Segisti küljel asuvast regulaatorist saab valida soovitud veehulka 1 detsiliitrist kuni 5 liitrini.

hansgrohe FinishPlus viimistlus teeb segistist pilkupüüdva disainelemendi

hansgrohe segistid Metropol ja Talis E saadaval viies värvitoonis ja mati, poleeritud ning harjatud pinnaga. Valikus on kolm erinevat segisti kõrgust.

Eesti lasteaeda jõudis ainulaadne lastele disainitud vannitoasisustus

Tegemist on esmakordselt lasteaedadele ja algkoolidele disainitud vannitoakollektsiooniga, mis valmis disainerite, pedagoogide ja laste koostöös.

Köögi puhastusained: Kuidas teha nii, et köök ei läheks mustaks?

Millised on köögi puhastusvahendid, mis aitavad tekkivaid rasva ja katlakivi plekke efektiivselt eemaldada nii erinevatelt tööpindadelt, klaasilt, plaatidelt kui tehnikalt.

Puutevabad prügikastid Ophardt Ingo-Slide

Puutevaba prügikast on varbaga avatav ja põlvega suletav.

Kuidas muuta avar eramu mugavaks peret toetavaks koduks?

Kodu kujundamine on inimese jaoks üks olulisemaid ülesandeid elus. Täiuslik tulemus sünnib pererahva ja sisekujundaja vahelisest usalduslikust koostööst.

Gustavsbergil nutikate detailidega dušiuksed ja dušiseinad

Kombineerida on võimalik eri mõõtudes dušiuksi ja dušiseinu. Toodetel on tõstvad hinged, tugevdatud klaas ja reguleeritavad seinaprofiilid.

Hansgrohe Rainfinity – radikaalne uuendus dušimaailmas

Üladuši kaldenurk on reguleeritav 10–30 kraadi, mis võimaldab näo ja juuksed kuivaks jätta.

Veesäästu dušipaneel avalikku ruumi

Prestotem 2 on uuenduslik dušipaneelide sari Prestolt. See sobib suurepäraselt intensiivselt kasutavatesse avalikesse duširuumidesse.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube