Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Komposiit terrassilauad - kauakestev ja atraktiivne lahendus

Komposiit terrassilauad - kauakestev ja atraktiivne lahendus

Puit-plastkomposiit materjal koosneb kahest komponendist: puidutolmust ja plastikust ning lisaainetest, mis reguleerivad materjalide omadusi. Seetõttu on puit-plastkomposiidid (PPK) tulekindlad, kauakestvad, niiskus-, ja külmakindlad, resistentsed hallituse ja seene tekkele. Lauad ei pleegi päikese käes ning neid ei ohusta puidukahjurid.

Isegi niisked või vihmamärjad komposiit terrassilauad ei ole libedad, nad ei deformeeru ega mõrane ning pind jääb siledaks – te saate vabalt kõndida paljajalu, ilma et tekiks oht vigastada pinnuga jalga. Paigalduselemendid – nt paigaldusklipsid ja kruvid – ei ole nähtavad. Eelnevalt kirjeldatud omaduste tõttu on materjali hind puidu hinnast tunduvalt kõrgem. Kuid komposiit toodete hindu peaks võrdlema puidu hinnaga, lähtudes nende toodete kestvusest. Tavalist puitu kasutades tuleks arvestada ka hooldus-, värvimis- ja materjali väljavahetamiskuludega.

Kauakestev atraktiivne välimus

Puit-plastikust ehk puit-plastkomposiidist valmistatud terrassilaud sarnaneb väga naturaalse puiduga. Tooted on täies ulatuses homogeensed, mistõttu nende värv ei kulu isegi intensiivse kasutamise käigus. Laudade toon ei pleegi ja lauad ei vaja ülevärvimist ega õlitamist. Kaunis välimus säilib aastakümneid!

Lihtne paigaldus ja puhastamine

Paigaldamiseks on olemas roostevabad paigaldusklipsid ja kruvid. Puit-plastkomposiit terrassilaudade mõõdud on väga täpsed ning neid saab täielikult ära kasutada. Neid on lihtne paigaldada ning nad ei vaja lisahooldust. Paigalduselemente on lihtne kinnitada. Kruvidega paigaldamisel (ilma paigaldusklipsideta), on eelnev aukude ettepuurimine vajalik.

Puit-plastkomposiidist terrassilaudu hinnatakse kõrgelt mitte üksnes nende kerge paigaldamise, vaid ka minimaalse hooldamisvajaduse pärast. Toodete suureks eeliseks on see, et nad ei ima mustust ning neid saab puhastada survepesuriga.

Terrassilaudadel on pikk garantii

Põrandakeskuse poolt pakutavatele puit-plastkomposiit terrassilaudadele on tehasegarantii 25 aastat.
Lisainfo: pinnastruktuuride ja värvide valik

Logo - PÕRANDAKESKUS OÜ parketi müük ja paigaldus
Järve 2, 11314 Tallinn, Harjumaa
+372 650 0770

Puit-, spoon- ja laminaatpõrandate müük (laud-, liist-, mosaiikparkett), vaibad, kunstmuru, fassaadilauad, terrassilauad. Parketi paigaldus ja hooldus.

Puidust moodulpõrand - hea valik rõdule, terrassile ja sauna

Termosaarest moodul terrassilauad on väga vastupidavad, lai mustrite ja mooduli suuruste valik, lihtne paigaldus, mõistlik hind. Puitlaudise hind on 105-115 eur/m2.

Klaasitud terrass annab väljas olemise aega juurde

Klaasitud terrass on hädavajalik mugavuslahendus meie kliimas. Gampre terrassiklaasid ja varikatus on väga vastupidav ja kaunis lahendus.

Kas eelistada klassikalist või prantsuse kalasaba parketti?

Klassikaline kalasaba- laud läheb lühema otsaga 90-kraadise nurga all teise laua pikema külje vastu. Prantsuse puhul kitsamast otsast 45-kraadise nurga all kokku.

Kuidas tagada piirdeaia, terrassi  ja aiamaja kõdunemise ning värvi koorumise kaitse?

Kui alustad terrassi, piirdaia või aiamaja renoveerimist, siis esmalt puhasta pinnad renovaatoriga, mis desinfitseerib ja eemaldab hallitus ning siis kata puidukaitsega HOLZ Bio.

Terrassi ehitamise õpetus

Terrassi ehitamine - vundamendi ehitus, terrassilaudade valimine, paigaldusvahe määramine, kinnitamine ja muud nõuanded.

UV-C õhupuhastusseade muudab siseruumi õhu viirustevabaks

Bakterite ja viiruste hävitamiseks siseruumides on suurepärane lahendus ultraviolett ehk UV-C õhupuhastusseadmed (UV-C lambid). Koduseade 20 m² põrandapinnaga ja lae kõrgusega 2,5 m ruumi maksab 350-500€.

"Mitte minu tagahoovis" mentaliteet pärsib innovatsiooni

Eesti ehitussektor on tuntud oma konservatiivse lähenemise poolest uutele ideedele, tehnoloogiatele ja sektori üldisele arengule.

Ruduse innovatsioon ja disain 2024: Opus müürisüsteem ja Lumo-Kartano tänavakivid

Opus müürisüsteem on nutikuse meistriteos, muutes müüri ehitamise lihtsamaks kui kunagi varem - peaaegu nagu mängides täiskasvanute LEGO-klotsidega. Lomo-Kartano sillutuskivide vuukides saab aga kasvatada erinevaid taimi.

26. rahvusvaheline ehitusmess EESTI EHITAB 2024 avab kevadise ehitushooaja

Ehitus-ja sisustusvaldkonna mess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate jpt. teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

SPC seinapaneelid: uudne lahendus kiireks ja vastupidavaks muutuseks sinu kodus

SPC seinapaneelide omaduste loetelu saab alustada niiskuskindlusega ning lõpetada soojus- ja heliisolatsiooni pakkumisega.

Eriti soodsa hinnaga ROCLITE 200 ehitusplokid uuesti saadaval!

Bauroc toob sel hooajal uuesti turule eriti soodsa hinnaga ROCLITE ehitusplokid. ROCLITE 200 on klassikaline 200mm kergplokk, mis on mõeldud nii välis- kui siseseinte, nii kandvate kui mittekandvate seinte ehitamiseks.

Läbipaistvus on moes – vastupidava laineprofiiliga katuse- ja seinalahendused

RENOLIT ONDEX läbipaistvad katuseplaadid ja seinaplaadid on unikaalsed - materjal ei pragune, on täiesti põlemis- ja löögikindel ning peab vastu isegi ülitugevale rahesajule.

Ladu6 pakub kvaliteetset puidu immutusteenust

Puidu immutusteenuse hind sõltub töödeldava puidu kogusest, kuid keskmiselt on see umbes 7,50 €/m2 töötlemise eest, lisaks väljakutsumise tasud (0,40 €/km).

RAVAKi Designbloki installatsioon käsitles metsa peateemat omal moel

Ravaki uus segistite kollektsioon Espirit kasvas välja heitveetorudest tehtud kännu seest.

Laadige oma telefoni vaid USB-pistikupesast

Vajadus tasuta USB-pistikute arvu järele kasvab pidevalt ning veelgi olulisem on nende lihtne kättesaadavus.

Miks valida vaheseinte ehitamiseks just bauroc element?

Bauroc ELEMENT vaheseinaplaadid on võrreldes alternatiivsete plokkidega oluliselt suuremate mõõtmetega, mis tagab märkimisväärselt kiirema seina ladumise ja kulu on vaid 4,17 tk/m².

Spetsialist selgitab, mida teha, et elektroonika või auto laadimine ei põhjustaks tulekahju

Telefonide või muude väikeste elektroonikaseadmete ohutumaks laadimiseks soovitab ekspert paigaldada USB-pistikupesad.

Kivikatused pakuvad püsivat ilu ja suurepärast vastupidavust

Traditsiooniliselt kaetakse viilkatused keraamiliste kivide ja kiltkiviga, kuid nüüdseks on lisandunud ka betoonist ja kiudtsemendist katusekivid.

Profilpas duširuumi kaldeliistud: efektiivsed äravoolu kaldeserva tegemiseks

Profilpasi kaldeliist on disainitud selleks, et võimalikult lihtsate töövõtetega ja kuluefektiivselt luua puhas, esteetiline ja täpne äravoolu kaldeserv.

Mikrotsement – innovatsioon kaasaegses ehituses

Mikrotsementi saab kasutada nii uute hoonete ehitamisel kui ka renoveerimisel, nii märgades kui ka kuivades ruumides.

Dekoratiivne ja vastupidav: lubi marmoriino ahju ja kamina viimistluses

Lubi marmoriino suurepärane taluvus nii kõrge temperatuuri kui ka niiskuse suhtes teeb selle ideaalse lahenduse just kaminate, ahjude, soemüüride ja korstnajalgade viimistluseks.

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Lisaks naturaalsele kuusepuidule on head ja Eesti kliimas end väga hästi tõestanud ka termotöödeldud puidust välisvoodrilauad.

E-sisustus ehitab eksootilisest puidust terrasse, mis kestavad aastakümneid

Eksootilisest puidust kvaliteetterrass - IPE. Vaata galeriid valminud terrassidest.

Ehitisregistri arendus tõotab lubade kiiremat menetlust

Wenture ja Finestmedia asuvad ellu viima ehitisregistri järgmist arendusetappi, mille tulemusena muutub ehitus- ja kasutuslubade menetlemine senisest märkimisväärselt kiiremaks.

Puidust seinapaneelid MELLOW: pika elueaga ja lihtne paigaldada

Siseruumidesse mõeldud puidust seinapaneelid (ribipaneelid) on valmistatud kvaliteetsest männipuidust, millele on spetsiaalse töötluse abil antud eriti hea vastupidavus.

Saunum Pro Experience kerised võimaldavad luua 5-ühes spaa lahenduse

Saunum Pro Experience on uuenduslik keris-saunakliimaseade, mis on mõeldud intensiivsema kasutusega leiliruumide jaoks. Kerisel on suur kivimaht ja patenteeritud õhusegamise süsteem.

Üliõhuke Deco kivispoon - unikaalne viis pindade katmiseks

Kivispooniga saab katta betooni, keraamikat, metalli, vineeri, MDFi, PLPd ja ka kumeraid pindasid. Kasutatakse mööbli, seinte, aga ka välisfassaadide puhul.

Vahemere hõngu koduterrassile: bambusmööbel, valged narmastega tekstiilid, helesinine keraamika jpm

Täpselt nagu õige muusika ja aroomidega on võimalik oma saunas spa-kogemus saada, võib vahemere hõngulise puhkusemeeleolu luua oma koju või terrassile.

Pelletiküte: mugavuse ja hinna suhe on liiga hea, et seda mitte kaaluda

Pelletikeskuse eesmärk on pakkuda optimaalset küttesüsteemi, mis suudaks pelletites peituvast energiast võimalikult palju ning võimalikult väikese vaevaga kätte saada.

Bauroci tuletõkkepaneelidel on esmaklassilised tulepüsivusnäitajad

bauroc poorbetoon on mittepõlev materjal, mis talub eriti hästi kõrge temperatuuri mõju mitmeid tunde. bauroc poorbetoon kuulub tuletundlikkusklassi A1.

Kas Sina ehitad terrassi ajas kestvalt? Ideed ja lahendused 2023-2024 aastaks.

Tänapäevased lahendused näevad ette, et terrassilaud tõstetakse kandeprussist ülespoole. Millega seda teha?

Kiili Betooni unikaalne välimööbel sobib nii linnaruumi kui külaplatsile

Kiili Betooni betoonmööbli valikus on spetsiaalsed pingid, lauad, rattahoidjad, prügikastid, lauatennise- ja malelaud, piknikulauad, taimekonteinerid ja välikäimlad.

Terrassi ehitamine: maksumus ja olulised nüansid, millele tähelepanu pöörata

Terrassi ehitamine algab plaanist. Terrassi ehituse maksumus on ca 100€/m² ja hooldus 20€/m².

Puumarketi terrassimaterjalide valik ja võimalused

Puumarketi valikus on erinevate profiilide ja pikkustega immutatud okaspuidust, naturaalsest lehisest, termotöödeldud ja hooldusvaba komposiitmaterjalist terrassilauad.

Amello tööpinna õli ehk nn Danish Oil: hinnatud toode hobirestauraatorite seas

Parim viimistlusõli puitpinna kaitseks sisetingimustes! Amello tööpinna õli, nagu ka Danish Oil, sisaldab värnitsat, tungõli, tärpentiini ja looduslikku vaiku.

Light24 spetsialist annab nõu, kuidas planeerida välisvalgustust

Enne välisvalgustite paigaldamist visanda nende paiknemise plaan. Otsusta, milline hakkab olema valgustite toitesüsteem ja kus paiknema.

Looduskivi ühendab praktilisuse, vastupidavuse ja unikaalse esteetilisuse

Looduskivide valimine sisekujundusprojektidesse ja müük.

Lehisepuidust saab tugeva ja ilmastikukindla terrassi, fassaadi ja piirdeaia

Lehist peetakse üheks vastupidavaimaks puuliigiks, kuna ta on looduslikult ehk töötlemata kujul sama vastupidav kui sügavimmutatud materjal.

Kas tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga siiski duši all käimist nautida?

Tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga duši all käimist siiski nautida? Need lihtsad muudatused vannitoas mõjuvad hästi nii keskkonnale kui ka rahakotile

Timbermore tammepuidust siseuksed: kvaliteetne ja vastupidav lahendus

Timbermore tammepuidust siseuksed on saadaval mitmekülgse disainide ja värvi valikuga.

Fassaad: Kiudtsement- vs puitvoodrilaud, kumb on odavam?

Kui mõni aasta oli kiudtsementvoodrilaud palju kallim kui puidu voodrilaud, siis tänavu seda enam teha ei saa. Hetkel on kiudtsementvoodrilaua m2 hind al. 31,95 €/m2 ja samaväärse puitvoodrilaua m2 hind keskmiselt 33 €/m2.

Tavaline veepump või puurkaevupump: kumba eelistada ja miks?

Saadaval on 2 tüüpi: tavaline veepump (veeautomaat) ja puurkaevupump. Kuidas valida veepumpa? Alusta pumba graafikuga tutvumisest.

Mitmefunktsioonilised laeliistud: standardliist, valgustusliist, kardinapuuliist

Universaalseid laeliiste (dekoorliiste) saab kinnitada seina kolmel erineval moel: standardliistuna, valgustusliistuna (kinnitus seina külge) või kardinapuuliistuna (kinnitus lae külge).

Päikesepaneelide paigaldamine katusele

Käesolev artikkel keskendub lamekatusele. Lamekatusele saab päiksepaneele paigaldada sisuliselt kogu katuse pinnale.

Palkmaja suuri ehitusvigu ei andesta! Energiatõhus ja niiskuskindel palkmaja

Energiatõhusa ja niiskuskindla käistöö palkmaja ehitamine ja hooldamine. Mida silmas pidada ja kontrollida?

Elektri hind sunnib ka sauna ehituseks ökonoomsemaid lahendusi leidma

Kõige rohkem energiat kasutab hea saunakogemuse võimaldamiseks keris, seepärast tuleks alustada selle õigest valikust. Eelistada tasub äpiga juhitavat.

Bauroc SILROC silikaatplokid ja -tellised

Silroc silikaatplokkide peamine kasutuskoht on hoonete välisseinad ja helikindlad vaheseinad. Tänu plokkide suurele tihedusele on seina heliisolatsiooninäitajad esmaklassilised.

Väikese vannitoa sisekujundusideed: planeerimine ja viimistlemine

Nõuandeid väikese vannitoa sisustamiseks jagab Espaki sisekujundaja. Tegemist oli 3,8 m² suuruse vannitoa remondiga vanas majas.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli Naantali elamumessist: “Unikaalsed sise- ja välisruumid sulavad loodusega üheks”

2022. aastal on Soome elamumessi majades erilist rõhku pandud avatud köök-elutoa alale. Need on avarad, kõrgete lagede ja suurema pinnaga. Köögis on olemas ruum nii söögilauale kui köögisaarele.

Murukatus on kasulik linna ökokliimale ja aitab säästa küttekuludelt

Lihtsaim viis linnkeskkonna kliima parandamiseks on tuua sellesse rohkem elusloodust – taimi ja puid.Unikaalne viis seda teha on rajada taime- ja murukatused.

Müürikivid aiakujunduses – praktilised ja efektsed

Müürikivide abil luuakse aias sujuvaid üleminekuid ühelt objektilt teisele, struktureerides nii õueruumi. Kaldega pinnase planeerimisel on müürikivid asendamatud.

Kuidas valida interjööri stiiliga sobivad lülitid ja pistikupesad?

Nõuandeid, kuidas lüliteid ja pistikupesasid valida ja miks eelistada tuntud tootjate kvaliteettooteid, jagab Silmani Elektri turundusjuht Kaire Amelin.

CAMO LEVER - abimees terrassi paigaldajale

CAMO LEVER sirgendab ja lukustab terrassilauad paigale. CAMO PRO-NB terrassilaudade naeluti peidab kruvid.

Konteinerhaljastus, unikaalsed kõnniteed ja müürid aiakujunduses

Müürikivid, kõnnitee plaadid, äärekivid, peenrapiirded, lillekonteinerid, aiapostide mütsid, dekoratiivsete aiaskulptuurid, päikesevarju toestuskivid.

ESSVE Edgefast - 5 korda kiirem terrassilaudade paigaldamise meetod!

Uus süsteem terrassilaudade paigaldamiseks.Terrassilauad fikseeritakse peidetult. Kinnitusjäljed ei jää terrassi pinnal nähtavale ega teki teravaid puidukilde.

Keraamiliste plaatide värvimine: 12 lihtsat sammu

Keraamiliste plaatide värvimine on teema, mis kodu kujundamisel järjest populaarsust kogub. See on lihtne ja taskukohane viis põrand või seinad stiilseks muuta.

Kuni 60 m2 palksaun-elumaja ehitamine ja tüüpvead

Palkmaja palgi suuruse ja materjali valimine, palkseinte soojustamine, katuse ehitamine. Palksauna siseviimistlustööd.

Innovaatiline taimekatus ei vaja erilist konstruktsiooni ja sobib igale majale

Green taimekatus ehk murukatus koosneb moodul kastiplaatidest, mida on võimalik paigaldada kuni 45-kraadise kaldega ja iga konstruktsiooniga katusele. Paigaldus on lihtne.

Kuidas ja millest ehitada terrassi varikatus?

Terrassi varikatuse ehitamine - nõuanded.

Kerise valimine väikesauna: Miks eelistada elektrikerist CORE?

Kummutame müüdi, et elektrikerise leil on terav ja kuiv. Leili kvaliteedi määrab kerisekivide kogus, tüüp ja kuju.

Niiskus- ja kulumiskindlad Sadolin Easy Care ja Ambiance värvid

EasyCare Kitchen&Bathroom on matt seina-ja laevärv, mis on rasvaplekkide, niiskuse ja hallituse kindel. Revolutsiooniline mustust hülgava tehnoloogia.

ALUTHERMO tagasipeegelduv soojustusmaterjal aitab energiat kokku hoida

Aluthermo Quattro ekstraõhuke (10 mm) isolatsioonimaterjal sobid ideaalselt valatava põranda, seina, lae ja katuse soojustustöödeks. U = 0,175w/m2 K. Parim hind Eestis - Metalplast!

KÜSI NÕU: ahjud, kaminad, pliidi, korstnad

Küsi nõu (tasuta) pottsepalt, korstnapühkijalt ja viimistlustööde meistrilt kõikvõimalike ahjusid, kaminaid, pliite ja korstnaid puudutavate teemadega kohta.

Betoonist trepikatteplaadid - libisemiskindel ja vastupidav lahendus!

Kuidas trepimademeplaate paigaldada? Uue trepi ehitus ja olemasoleva trepi renoveerimine. Betoonist trepiplaadi valimine.

Puidust dekoratiivpaneelid Emotion Walls

Puidust dekoratiivpaneele saab tellida kas viimistletuna (õlitatult, peitsitult, lakitult) või viimistlemata kujul. Valikus ainult kõrgeima kvaliteediga väärispuit: tamm, pähkel, kirss, pöök, saar, vaher, ning ka käbid.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube