Menüü
 
Menüü
Teavitused

Õnnelik on see, kes on õnnelik oma kodus

Kodu – see on palju enam, kui neli seina ja katus. Kodu on sinu kindlus, kust saad ammutada jõudu, luua kauneid mälestusi ja veeta aega oma kõige armsamatega.

Kodumess on OnlineExpo poolt korraldatav online mess, mis toimub OnlineExpo messihallis. See on unikaalne keskkond, kus kohtuvad oma ala professionaalid ja maksimaalset kvaliteeti otsivad messikülastajad.

Kodumess jaguneb kaheks kuue kuuliseks hooajaks ja tegevustikuks – nii kevad- kui sügisperioodile vastab just seda hooaega iseloomustav väljapanek. Seega ootame Sind siia lehele ikka ja jälle tagasi nii külastaja kui eksponandina!

Külastajana ei ole sul vaja peljata pikki ootejärjekordi, suuri rahvamasse ega trügimist. Samuti seda, et midagi põnevat jääb selles suures saginas või ajapuuduses märkamata. Külastuseks endale sobivaima aja ja koha saad valida ise! Messilt leiad nii inspireerivaid ideid, värskeid suundumusi sise- ja väliskujunduses, kui ka kasulikke näpunäiteid edasiseks.

Ja mis peamine, messi külastamine on täiesti tasuta!

Eksponente
304
Külastusi
188 429
Riike
4
197101, Россия, г. Санкт-Петербург, Каменноостровский пр. д. 15, оф.208

Esiletõstetud

IIZI Kindlustusmaakler

IIZI Kindlustusmaakler AS vahendab suurima kindlustusmaaklerina erinevate kindlustusseltside kodukindlustuse pakkumisi. Kindlustuse tegemisel soovitame mõelda koguriskikindlustamisele, mis on kõige laiema kindlustuskattega, et tagada parim kaitse mistahes kahjujuhtumiks.

Kodukindlustust saab sõlmida majale (elamule), korterile, ridaelamule, suvilale, kõrvalhoonetele (garaaž, saun, kuur) ja ehitusjärgus majale....

Vaata rohkem

Esiletõstetud

Uretek Veebinar

URETEK Worldwide’i, mis on geotehnilistele inseneritöödele spetsialiseerunud töövõtjate võrgustik, kes lahendavad renoveerimise vallas vundamentide ja taristute pinnaseprobleeme. URETEK’i töövõtjad tegutsevad kogu maailmas rohkem kui 50 riigis ning on uuenduslikku geopolümeeride tehnoloogiat kasutades edukalt ellu viinud rohkem kui 100 000 projekti. Peamiste turusegmentide hulka, kus URETEK’i...

Vaata rohkem

Esiletõstetud

Alpina | Värvid

Alpina on värvide, lakkide, emailide ja lasuuride alal Euroopa juhtiv kaubamärk. Juba enam kui 100 aastat on tarbijad usaldanud Alpina kompetentsust ning stabiilset kvaliteeti. Pakume hobiehitajatele laia toote- ja värvivalikut, et aidata saavutada täiuslik tulemus kerge vaevaga.


Kodumessil oleme väljas Alpinaweiss värviga, mis on erakordse katvusega valge sisevärv. Samuti tutvustame puidukaitse tooteid ning...

Vaata rohkem

Esiletõstetud

Kinnisvarakool

Kinnisvarakool OÜ missioon on tõsta kinnisvaraturuosaliste professionaalsust.

Korraldame kinnisvaraalaseid ja juriidilisi koolitusi maakleritele, hindajatele, avaliku sektori töötajatele, kinnisvaraarendajatele ja eraisikutele.

Täiendavalt tegeleme kinnisvaravaldkonna käsiraamatute kirjastamisega.

Vaata rohkem

Partnerid

Korraldaja kontaktid

197101, Россия, г. Санкт-Петербург, Каменноостровский пр. д. 15, оф.208
SOOVITAME SOOVITAME

Me vastame teile meeleldi

Valige üks ülalolevatest suhtluskanalitest või jäta oma teade Facebooki kaudu