Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

KESKTOLMUIMEJA.EE - kõik tolmuimejasüsteemidest

KESKTOLMUIMEJA.EE - kõik tolmuimejasüsteemidest logo
Telefon:
+372 5562 0299
Aadress:
Aardla 25E (ladu), 50404 Tartu, Tarumaa
Koduleht:
E-Post:
info@beambaltic.com
Telefon:
+372 5562 0299
Aadress:
Aardla 25E (ladu), 50404 Tartu, Tarumaa
Koduleht:
E-Post:
info@beambaltic.com

KESKTOLMUIMEJA.EE (Beam Baltic OÜ) on Eesti kõige pikaaegseim kesktolmuimejaid, kesktolmuimejate vooliku- ja mugavuslahendusi ning nutikaid kodudesse mõeldud koristuslahendusi maaletoov ettevõte. Ettevõtte loomisel 2005 aastal, keskenduti esimesena Eestis peamiselt Beam kesktolmuimeja süsteemide tutvustamisele ja maale toomisele. Sellele valdkonnale on ettevõtte truuks jäänud tänase päevani esindades peamiselt nüüd Euroopa kõige innovaatilisema kesktolmuimeja süsteemide tootja Aertecnica S.p.A toodangut.

Aertecnica S.p.a on Itaalia tootja, mis on tootnud kesktolmuimejaid juba üle 35 aasta ja selle ajaga tõusnud Euroopa suurimaks. Seadmeid on selle aja jooksul pidevalt täiustatud ja saavutatud väga kõrge kvaliteet. Aertecnica on esimene, kes lõi robottolmuimeja (Tubo ROBO) , mis tühjendab oma prügiurni kesktolmuimeja süsteemi, et pakkuda veelgi suuremat mugavust.

Kõik meie tooted leiab e-poest, kus on Aertecnica/Tubo kui ka teiste peamiste maailma kesktolmuimeja süsteemide tooteid valmistavate tootjate toodang.
 
Olime esimesed, kes hakkasid Eestis pakkuma uue põlvkonna kesktolmuimeja süsteemi peiduvooliku lahendust, mis on tänaseks saanud konkurentsitult peamiseks kesktolmuimeja lahenduseks.

Selleks, et pakkuda oma klientidele veelgi mugavamaid koristusvõimalusi, oleme aina aktiivsemalt tegutsemas ka kodurobotite valdkonnas. KODUROBOTID.EE lehelt leiab igaüks endale robotist abimehe, kes aitaks veelgi lihtsamalt kodu puhtana hoida – olgu selleks siis robottolmuimeja, aknapuhastusrobot või mõni muu nutikas tegelane.

Aastatepikkune kogemus ühe edukama Hiina robotite tootja Ecovacs seadmetega annab meile võimaluse leida just need õiged tooted mida Eestisse tuua ja oma klientidele pakkuda.
 
BEAM BALTIC OÜ – puhta kodu tehnika!
 
Kaupade tarne üle eesti 2-3  tööpäeva jooksul (pakiautomaadid, kuller)
Ladu Tartus Aardla 25E (CTG ladu)

Ettevõtte tegevusega seotud valdkonnad:

- kesktolmuimejad, tsentraaltolmuimeja
- robottolmuimejad, käsitolmuimejad
- kesktolmuimeja süsteemide ehitus

Kesktolmuimeja süsteemi planeerimine: lihtne ja soodne

Kestolmuimeja süsteemi täislahenduse hind u. 200 m² 2-korruselise eramaja puhul on 1500-2500€. Hind sõltub, kas tellitakse ainult torustik, seadmed ja tarvikud ning kas koos paigaldusega või ilma. Kui peremees saad hakkama lihtsamate torutöödega, siis saab ta hakkama ka selle paigaldamisega.

Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga

Miks paigaldada koju kesktolmuimeja süsteem? Kesktolmuimeja süsteemiga koristamisel ei jää ainsatki tolmuosakest samasse ruumi lendlema.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube