Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Puhkamiseks loodud avar merevaatega korter Kalamajas

Puhkamiseks loodud avar merevaatega korter Kalamajas

Inimene hindab enda ümber üle kõige avarust, valgust ja vaadet. Lisaks sellele peab kodu olema koht, kus on mõnus olla, siis on ka võimalik ennast korralikult välja puhata.
Korteris, mille kogupind on 190 m2, mis asub hinnatud Kalamaja piirkonnas, akendest avanemas imeline merevaade, peaks see ju ometi võimalik olema! 

Soomlastele kuuluva korteri sisustamisel võttis sisearhitekt Reet Krause aluseks märksõnad „valgus“ ja „avarus“. Korteri aknast avanevast võrratust merevaatest inspireerituna on sisekujunduses kasutatud heledates toonides värvilahendust, looduslähedasi viimistlusmaterjale ja mööblit. Tulemuseks on hubane, soe ja mugav kodu, kus kõike on justkui piisavalt ja allahindlust ei ole ka millegi pealt tehtud.

Köök - söögituba
Köök - söögituba


Avar köök - elutuba
Avar köök - elutuba


Avar köök-elutuba (90m2) võimaldab privaatset olemist isegi siis, kui korteris on külalised. Külaliste tarbeks on täiuslikult sisustatud lausa 2 magamistuba ja pesuruumid.

Klaassein vannitoas
Klaassein vannitoas


Pererahva enda magamistoa sisustamisel võeti eeskuju itaalia disaineri Antonio Citterio algatatud julgest ja ekstravagantsest ideest, mille kohaselt on magamistoaga põnevalt ühendatud läbipaistev vannituba. Akendest paistev imeline merepiir ei jää kindlasti Itaalia kuurortide vaadetele alla. 

Magamistoaga ühendatud vannituba
Magamistoaga ühendatud vannituba


Magamistuba
Magamistuba

Kui tänapäeval rääkida mugavusest, siis ilma targa maja lahenduseta ei ole see enam usutav. Selle abil juhitakse korteris soojust, valvet, heli ja isegi kardinaid. Samuti on süsteemi ühendatud valgustid, erinevad valgusrežiimid võimaldavad muuta hetkega kogu korteri valgusmeeleolu.

 

Puhkamiseks loodud avar merevaatega korter Kalamajas
A: Inkodu.ee, 2018
Fotod: Meelis Kroshetskin

 

Logo - Sisearhitekt Reet Krause
Tallinn, Harjumaa
+372 5399 7536

Sisearhitektuursed lahendused projektist teostuseni.

Sisustuse projektimüük – asendamatu mugavuslahendus suurprojektides

Olgu tegu siis kinnisvara näidiskorterite sisustamise, üürikorterite haldamisega seotud sisustamise, sisearhitekti suurprojektide, haridusasutuse mööbli planeerimise või hoopis kodu ja suvemaja sisustamisega. Sisustuse projektimüük võib olla hädavajalik mugavuslahendus

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Eesti disaini uudsust tutvustav videoklipp jõuab 12 miljoni USA televaatajani

CBS-i Los Angelese telekanalil KCAL-9 näidati 24. veebruaril viieminutilist videot Eesti disainist ja jätkusuutlikest ettevõtetest. Koos lähiajal linastuva New Yorgi episoodiga jõuab see kokku 12 miljoni televaatajani.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

Ekspert selgitab: sisearhitekti kasutamine – kulu või kokkuhoid?

Sisearhitekt on ekspert, kelles on ühendatud nii spetsiifilised tehnilised teadmised kui ka loovus. Nii suudab ta näha terviklikku pilti tehnosüsteemidest ruumipaigutuse ja värvilahendusteni.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Margit Meikar: Hoolikalt valitud tapeet teeb kodud hubasemaks ja elu rõõmsamaks

Erinevatesse interjööridesse saab anda värvi ja meeleolu, kasutades tapeeti ühel või kahel aktsentseinal, kogu ruumis või uue trendina laes.

2024 on rohelise Yang Puudraakoni aasta

Draakon valitseb aastat kindla ja isaliku käega, ilma järeleandmisi tegemata. Draakoniaasta kiirenevad energiad ei jäta aega rahulikuks õppimiseks.

Tapeeditrendid 2024

Tapeetide trendisuunad 2024. aastal on väga mitmepalgelised. Mustrit ja tekstuuri, mis muudab kodud kodusemaks, hubasemaks ja olemise üleüldiselt rõõmsamaks, on moes.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

Vana rooma arhitektuur: rikka ajalooga linn

Rooma arhitektid ja insenerid olid tuntud oma uuenduslikkuse poolest, eriti seoses ehitusmaterjalide ja -tehnikatega. Nende panus arhitektuuri on hindamatu!

Pantone aasta värv 2024 on mahe virsikukarva toon "Peach Fuzz"

Pantone aasta värv 2024 on õrnust ja sametisust peegeldav toon, mis väljendab soovi leida hetki hingetõmbeks, loovuseks ja inimlikuks ühenduseks.

Valgustite trendid aastal 2024

2024. aasta toob kaasa uued tuuled sisekujunduses, mis omakorda mõjutab seda, kuidas ruume valgustada.

Trendivärv interjööris: koobaltsinine

Sisustustrendide maailm on mõnusalt kirju – seda ka värvitoonide osas. Värvidest on jätkuvalt moes pastelsed toonid, kuid palju on esindatud ka julgemaid värve.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Ra Suni erilahendustega pehme mööbel – neile, kes ei lepi keskpärasega

Ra Sun ei ole siiski spetsialiseerunud mitte ainult uue pehme mööbli valmistamisele, vaid renoveerib ka vana. Samuti on valikus standardmööblilahendused.

Kõrgekvaliteetne sadulsepatöö annab disainile viimase lihvi

Transinterior paistab silma oma oskuslikult viimistletud sadulsepatööga, mis hõlmab pehme mööbli polsterdamist, nahatamist ja katteriide paigaldamist.

Väikese eramu planeerimine kui ruutmeetreid on vähe ja avarus oluline

Eramu sisustamisel aitas ruumipuudust aitas köögis asjade mahutamisel ja söögiala loomisel lahendada köögisaar. Elutoa osas aga nutikas kamina ja tv-sein.

Uus standard laste- ja magamistoa sisutuses: pehmed ja kumerad vormid

Wall Design eristub teistest Eesti pehmete paneelide tootjatest võimekuse poolest valmistada paneele igasuguse kujuga, alates kolmnurkadest kuni pilvedeni.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Tikkurila aasta värv 2024 - sisetunde järgi loodud kollektsioon

Aasta värv 2024 „Nude in Nizza“ on soojustkiirgav virsikutoon, mis väljendab armastust, lahkust ja mängulisust. Vaata inspireerivat pildigaleriid aasta värvidega kujundatud korterist.

Kodu remondieelne kontroll - koostame remonditööde nimistu ja eelarve

Planeerid kodus remonditöid? Siis sattusid lugema just õiget artiklit! Ehituskaitse Büroo pakub uue teenusena kodu remondieelset kontrolli.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Galerii: M Stuudio uus kujundus jutustab tegevuse lugu

M Stuudio meigisalong on hea näide, kuidas detailidele keskendumisega saab luua interjööri, mis ei ole ainult funktsionaalne ja kaunis, vaid räägib ka oma loo.

Videolugu: Kaunis katusekorter Rocca Towersi hoones

Valmis Palazzo Interiorsi mitmeaastane sisekujundusprojekt- luksuslik katusekorter Rocca Toweri kvartali kõrghoones.

LED siinivalgustid kodus: suurepärased üld- ja fookusvalguseks

LED siinivalgustid on suurepärased fookusvalguseks, et rõhutada konkreetseid kunstiteoseid ja arhitektuurseid detaile. Neid on 3 tüüpi valgusomadustega.

Galerii: Interjöör loftilike elementide ja “apelsini meeleoluga”

Tallinnas asuva värskelt valminud väikese kahetoalise korteri sisustamise protsess Wax Designi sisekujundaja Tatiana Bobchinskaya jaoks polnud päris tavaline.

Galerii: Home&You talvised interjööri soovitus

Home&You valikusse jõudsid äsja uued sisustuskollektsioonid, tuues kaasa värsket inspiratsiooni ja võimaluse kodu uuendamiseks.

Tudengikorteri sisustamise säästunipid

Ära möbleeri üle. Kõige kindlam viis näidata väikest ruumi veel väiksema, kitsama ja pimedamana, on kuhjata see asjadest üle. Mida vähem on asju, seda parem.

Tervise ja meeleolu seos: madratsite ja voodikatete roll magamistoas

Nii teie madrats kui voodipesu koos toatemperatuuriga loovad keskkonna, mis mõjutab teie puhkuse kvaliteeti ja üldist heaolu.

Lapse toa sisustamisel on oluline arvestada tema mustri- ja toonieelistusi

Lastetoa tapeedid, värvid ja mustrid vali lähtuvalt lapse loomusest.

Delabie BINOPTIC-Black Magic: elektroonilised kontaktivabad segistid

BINOPTIC seeria elektroonilised kontaktivabad segistid paistavad silma oma stiilse matt musta viimistlusega. 100% must kroom tagab, et segistid ei kaota oma esinduslikkust isegi intensiivse kasutuse korral.

Puidust seinapaneelid MELLOW: pika elueaga ja lihtne paigaldada

Siseruumidesse mõeldud puidust seinapaneelid (ribipaneelid) on valmistatud kvaliteetsest männipuidust, millele on spetsiaalse töötluse abil antud eriti hea vastupidavus.

Laps alustab kooliteed: kuhu paigutada õppimisnurk?

Koolilapse toa sisustamisel on oluline mööbli paigutus, see mõjutab kui privaatselt ja turvaliselt laps end õppimisnurgas tunneb. Oluline on ka piisavalt hea valgus.

Tere tulemast Top Grade Silki! Mulberry siidist voodipesu, ööriided...

Oleme uus bränd, mis pakub luksuslikku 100% naturaalsest Mulberry siidist voodipesu, padjapüüre, siidimaske, juuksekumme.

7 aktuaalset sisustustrendi: merevaigu klaas, reljeefklaasiga kapid...

Kummutid, vitriinid ja seinakapid on sel suvel saanud endale reljeefsest klaasist uksed. Värvitoonidest on järjest suurenev trend kõikvõimalikes varjundites punane.

Galerii: 2023. aasta Soome elamumess Loviisas

Sel aastal toimub elamumess Helsingi lähedal Loviisas 07.07 - 06.08.2023. Uude mereäärsesse linna elamurajooni rajatakse kaasaegsed väikeelamud, ridaelamud, korterelamu ja ujuvelamute kvartal.

Suvekodu romantika tapeedimustrites

Need kevad-suvisest värskusest, elujõust ja -rõõmust pakatavad tapeedimustrid ja -värvid aitavad lihtsalt sinu ruumi uueks muuta.

Kavalad nipid, mida kasutada väiksema köögi sisustamisel

Moodne lahendus on lisaköögitasapinna tekitamine kappide sisse väljatõmmatava lisatöötasapinna näol.

Sisearhitekt Heldi Rebane: Ruumi tuleb õppida kogema!

Me tajume ruume oma meelte kaudu ja see mõjutab tervet meie elu, kõike mida me teeme ja ütleme.

Kuidas värskendada aastaid tagasi kujundatud luksuskorter?

Kerge interjööri värskenduskuur professionaalse sisearhitekti abiga toob koju uue hingamise ja annab võimaluse uueks alguseks. Muutusi ei tohiks karta.

U&K Interiors - suurepärane valik eriilmelise ruumi sisustamiseks!

Sisustussalongi valikust leiab nii luksuslikku modernset kui sooja Prantsuse maamaja elemente, aga ka klassikat ja küllusliku Hollywood glami disainistiili.

Erilahendustega polsterseinad, voodid ja diivanid - nagu rätsepaülikond

Pehme mööbli erilahendustele spetsialiseerunud ettevõtte Pikk Pink meistri Kalmer Alliku sõnul on eriti aktuaalsed on tema igapäevatöös diivanite erilahendused ja reprod (koopiad) ning polsterseinad ja voodid.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga

Miks paigaldada koju kesktolmuimeja süsteem? Kesktolmuimeja süsteemiga koristamisel ei jää ainsatki tolmuosakest samasse ruumi lendlema.

Hoiusüsteem Smartlift - luksuliku kodu kohustuslik mugavuslahendus

Smartlift hoiusüsteem on kompaktne versioon maakelder-veinikedrist.

Kujunda isikupärane köök tapeediga

Sirgjoonelisse modernse stiili ja avatud planeeringuga köök-söögituppa, mis enamasti on ka elutoa jätkuks, on parim valik suuremõõdulise mustriprindiga tapeet.

Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsiooni Antao on inspireeritud kastepiisast

Vannitoakollektsiooni Antao loomisel sai disainistuudio kaschkasch inspiratsiooni hommikusest kastepiisast, mis seob nii valamut, vanni, mööblit, peegleid kui segisteid.

Nutikad lahendused vannitoa ja majapidamisruumi sisustamiseks

Puntore vannitoamööbel on loodud vastu pidama niiskusele ja kulumisele, tagades pikaajalise kasutamise. Ruumisäästvad kapid, uudsed kujud peeglitel, mööbliga samas toonis tööpind jpm.

Innovatsioon Itaaliast: uus köögimööbli seeria Nautila by Arrital

Arritali köögimööbel on loodud disainiteadlikele klientidele, kes hindavad kõrget kvaliteeti ja kestvust.

Heimtexil: sisustustekstiilide trendisuunad ja värvipaletid 2023-2024 aastaks

Heimtextil on valdkonna olulisim ülemaailmne sisustustekstiilide, sisekujunduse ja sisustustrendide sündmus, mille 2023 . aasta põhisõnum "TEXTILE MATTERS" kätkeb endas nelja trendisuunda.

Oluline köögimööbli stiili valimisel: sise- ja välisruumi kooskõla

Maja välisilme võib anda ka olulisi vihjeid köögimööbli stiili, värvi ja materjali valiku osas.

Looduskivi ühendab praktilisuse, vastupidavuse ja unikaalse esteetilisuse

Looduskivide valimine sisekujundusprojektidesse ja müük.

Taaskohtumine kapiga  – NOBLE kollektsiooni uuenemine

NOBLE riidekapi disain pürib eelkõige kõrgustesse. Riidekapil on mitu erinevat sektsiooni ja ust, mis tähendab, et asjade organiseerimine on mugavam.

6 olulisemat sisustuse trendisuunda

Järgnevatel aastatel pannakse sisustuses veel enam rõhku sellele, kuidas kodu inimest tundma paneb, kuidas see muudab teda õnnelikumaks, tervislikumaks ja produktiivsemaks.

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

Baltikumi inimestele on tähtis, et vannituba oleks kvaliteetne ja kestaks kaua. Samuti on olulised vett säästvad lahendused.

Uus visioon vannitoast: geniaalselt ruumisäästlik ja funktsionaalne

Uue põlvkonna elegantne, mugav ja ruumisäästlik vannitoamööbel. Kõik vajalik vannitoas on silme alt peidus, aga sama kiirelt ka leitav - lihtsalt geniaalne!

Palazzo Interiors tõi Ruukki Pärnu kontori uude ajastusse

Palazzo sisekujundajad said ülesandeks luua kogu Pärnu Ruukki kontoripinnale täiesti uus sisekujunduse kontseptsioon.

Uuring: kodu kehva planeeringu üle kurdab iga kolmas eestimaalane

YIT müügijuhi sõnul tahetakse kõige sagedamini muuta korteri elektri- ja valguslahendust, näiteks pistikupesade ja lülitite asukohta ja nende arvu.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube