Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga

Kaasatud ekspert: Taavi Tuur
Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga
Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga

Olgu tegemist viimase moe järgi disainkodu või ajahambast puudutatud taluga – tolmu tekib mõlemas ühtemoodi. Ja ära see iseenesest ei kao. Meie võimalus on aga valida kui mugavaks või siis vastupidi, töömahukaks, me oma kodu koristusprotsessi kujundame. Üheks abiliseks selles on elamusse paigaldatud kesktolmuimeja (tsentraaltolmuimeja), mis tänu mitmetele uuendustele on taas kodudes võidukäiku tegemas.

Kuigi vahepeal võis tunduda, et robotid võtavad kesktolmuimeja koha üle, siis tegelikkuses see nii läinud ei ole. Põhjus on väga lihtne, ei ole leitud teist nii efektiivset viisi, mis tagaks koristamise järel ja ajal sama põhjaliku tulemuse kui kesktolmuimeja, räägib Aertecnica kesk- ja robottolmuimeja lahendustele spetsialiseerunud ettevõtte Beam Baltic tootejuht Taavi Tuur.

Teatavasti on kesktolmuimeja süsteem oma olemuselt nagu integreeritud kodutehnika. Selle tarbeks on hoone põrandatesse ja seintesse peidetud torustik ja erinevates tubades on  tõmbepesad, kuhu ühendada / välja tõmmata tolmuimeja voolik. Süsteemi käivitamisel tõmmatakse tolm ja mustus hermeetilise torustiku kaudu kesktolmuimeja seadmesse (asub enamasti abiruumis või garaažis), kus see filtreeritakse ja suunatakse majast välja õue. See tagab, et koristamisega ei lendu midagi õhku tagasi ning viimnegi puru saab tugeva tõmbega hetkega eemaldatud – ükski allergiatekitaja, tolmuosa või mikroosake ei jää ruumi lendlema.

Tavatolmuimejaga koristamisel tekkivat ebameeldivalt lõhnavat õhku tekitavadki just mikroosakesed, mis on mootorist läbi käinud ja filtrist välja puhutud. Samuti keerutab tavaline tolmuimeja koristamata tolmu üles, seda aga kesktolmuimeja puhul ei juhtu.

Eramaja kesktolmuimeja süsteemi näidis - Beam Baltic.
Eramaja kesktolmuimeja süsteemi näidis - Beam Baltic.

 

Peiduvoolik teeb kesktolmuimeja äärmiselt käepäraseks

Tänu uuendustele on kesktolmuimeja süsteemi kasutamine muudetud viimaste aastatega veelgi mugavamaks ja käepärasemaks. Kui varem pidi tolmu imemiseks tassima üsna pikka voolikut ja seda pärast tagasi kerima, siis need ajad on ammu möödas. Selleks on olemas nutikas uuendus – peiduvoolik.

Peiduvoolik kujutab endast sellist lahendust, kus koristusvoolik on peidus seina sees olevas tõmbetorustikus. Koristamise jaoks ei ole muud vaja teha kui minna pesa juurde, tõmmata voolik soovitud pikkuses seina seest välja ning ühendada külge teleskoopvarrega käepide. Süsteemi saab käivitada ja välja lülitada nii pesa juurest kui ka käepidemelt.

Pärast koristamist imetakse voolik vaakumiga tagasi süsteemi. See on ülimugav isetoimiv süsteem, kus ei ole vaja midagi tassida ega eraldi ladustada.
Komplekti kuulub ka suur valik erinevaid otsikuid – sobiva leiab nii erinevate põrandamaterjalide, pehme mööbli, tekstiilide jms jaoks. Kuni 12 meetrit pika voolikuga on väga kerge koristada ka kõrgeid kohti ning suuremaid ruume (peaaegu 100 m2)

Köögikappi, garderoobi või garaaži on võimalik paigaldada ka eraldi Vroom 5,5-meetrine voolikusüsteem, mis on mõeldud kiirkoristuseks.

Murrangulise uuendusena teeb kesktolmuimeja koostööd robottolmuimejaga

Üha enam inimesi on hakanud oma kodu koristamiseks kasutama robottolmuimejaid. Et muuta kodu koristamine veelgi mugavamaks ja hügieenilisemaks, on Aertecnica välja töötanud lahenduse, mis võimaldab robottolmuimejal ja kesktolmuimejal omavahel koostööd teha.

Aertecnica ROBO TR 900, mis on ühendatud kesktolmuimeja süsteemiga, läheb tühjendusjaama, kus kesktolmuimeja imeb seadme tolmuanumast prahi automaatselt ära. Nii ei pea koduomanik enam muretsema, kas robottolmuimeja koguja on täis või mitte, ega ise selle tühjendamisega vaeva nägema.

Aertecnica ROBO TR 900 on oma nutikuselt samaväärne turul olevate kõige nutikamate robottolmuimejatega, teades näiteks täpselt, kus on käinud ja kuhu on vaja veel minna ning kust vajadusel koristamist jätkata. Tarkvara võimaldab kõike vastavalt oma vajadustele ja soovidele seadistada, näiteks võimaluse koristada tubade kaupa jne. ROBO TR 900-l on ka uudne vibreeriv põrandapesu mopp, mis muudab põrandahoolduse veelgi põhjalikumaks. Mopi niiskustaset saab mugavalt ka telefonirakendusest määrata. ROBO TR 900 ühildub kõikide uute või olemasolevate Aertecnica või ka muude kesktolmuimeja süsteemidega tänu universaalsele alusele.

Kokkuvõtteks

Miks investeerida Aertecnica kesktolmuimeja süsteemi?

Puhas siseõhk - kesktolmuimeja süsteem on ideaalne allergikutele. Süsteem ei jäta ühtegi osakest ruumi lendlema, ehk ükski allergiatekitaja, tolmuosa või mikroosake ei jää samasse ruumi. Tavatolmuimejaga koristamisel tekib ebameeldivalt lõhnav õhk, mida tekitavad mikroosakesed, mis on mootorist läbi käinud ja filtrist välja puhutud. Samuti keerutab tavaline tolmuimeja koristamata tolmu üles, seda aga kesktolmuimeja süsteemi puhul ei ole.

Vaikne koristamine - väga vali tavatolmuimeja heli on paljudele talumatu. Kesktolmuimejaga koristamisel on kuulda ainult koristusotsikust sisse tõmmatava õhu vihinat ja ei mingit müra.

Mugav kasutamine - koristamisel kasutatakse isetoimivat peiduvooliku süsteemi, mis on tunduvalt mugavam ja käepärasem kui tavatolmuimejal. Eriti lihtne on pikka (12 m2) voolikuga koristada suuri avatud pindasid ja kõrgeid kohti. Samuti on murrangulise uuendusena võimalik robottolmuimeja ja kesktolmuimeja koostööd tegema panna.

Korralik võimsus - kesktolmuimejate kinnised süsteemid on hermeetilised ja ökonoomsed. Kuna Euroopa Liit piirab võimsate tavatolmuimejate müüki, siis on uued tolmuimejad väiksema tõmbevõimsusega. Kesktolmuimejad ei käi selle piirangu alla ja kasutavad väga efektiivselt ära mootori võimsust imemisjõu tekitamiseks.

Spetsiaalne torustik - spetsiaalne liimitav torustik on seestpoolt libe, vältides nii efektiivselt ummistuste teket ja tolmu kinnitumist.

Mugav hooldada - Aertecnica kesktolmuimeja süsteemide puhul on vaja hooldada ainult seadet. Tuleb tühjendada prügiurni ja puhastada filtrit. Oluline on seegi, et kuna rasked asjad kukuvad prügiurni põhja, on kogemata sisse imetud asjade leidmine palju lihtsam kui tavatolmuimeja kotis sobramine.

Mõistlik hind - võrreldes väärtusega, kui palju mugavamaks see meie koristuspäeva teeb, on see üsna soodne: täislahenduse hind ca 200 m2 2-korruselise eramaja maja puhul on orienteeruvalt 1500-2500 eur. Hind sõltuvalt selles, kas tellitakse ainult torustik, seadmed ja tarvikud ning kas koos paigaldusega või ilma.

--------------

Beam Baltic esindab Itaalia ettevõtet Aertecnica S.p.a on, mis on keskendunud kesktolmuimejate süsteemide tootmisele ning seda juba enam kui 40 aastat. Tänu kvaliteedile ja pidevale tootearendusele on Aertecnicast saanud Euroopa suurim kesktolmuimeja süsteemide valmistaja, kes on esindatud enam kui 40 riigis üle maailma. Kõrgest kvaliteedist annab tunnistust ka asjaolu, et kõigil eramajadesse mõeldud seadmetel on 10-aastane tehasegarantii.
 

Luba endale puhast kodu ja mugavat elu!

 

Logo - KESKTOLMUIMEJA.EE - kõik tolmuimejasüsteemidest
Aardla 25E (ladu), 50404 Tartu, Tarumaa
+372 5562 0299

Beam Baltic OÜ on Eesti kõige pikaaegseim kesktolmuimejaid, nende vooliku- ja mugavuslahendusi ning nutikaid kodudesse mõeldud koristuslahendusi maaletoov ettevõte.

Kesktolmuimeja süsteemi planeerimine: lihtne ja soodne

Kestolmuimeja süsteemi täislahenduse hind u. 200 m² 2-korruselise eramaja puhul on 1500-2500€. Hind sõltub, kas tellitakse ainult torustik, seadmed ja tarvikud ning kas koos paigaldusega või ilma. Kui peremees saad hakkama lihtsamate torutöödega, siis saab ta hakkama ka selle paigaldamisega.

UV-C õhupuhastusseade muudab siseruumi õhu viirustevabaks

Bakterite ja viiruste hävitamiseks siseruumides on suurepärane lahendus ultraviolett ehk UV-C õhupuhastusseadmed (UV-C lambid). Koduseade 20 m² põrandapinnaga ja lae kõrgusega 2,5 m ruumi maksab 350-500€.

"Mitte minu tagahoovis" mentaliteet pärsib innovatsiooni

Eesti ehitussektor on tuntud oma konservatiivse lähenemise poolest uutele ideedele, tehnoloogiatele ja sektori üldisele arengule.

Isiklikust elektriauto laadimispunktist kortermajas on saamas uus normaalsus

Enefit ja Arco Vara pakuvad elektriauto omanikele võimalust oma isiklikul parkimiskohal Enefit Volti laadimisteenust kasutada.

26. rahvusvaheline ehitusmess EESTI EHITAB 2024 avab kevadise ehitushooaja

Ehitus-ja sisustusvaldkonna mess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate jpt. teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

SPC seinapaneelid: uudne lahendus kiireks ja vastupidavaks muutuseks sinu kodus

SPC seinapaneelide omaduste loetelu saab alustada niiskuskindlusega ning lõpetada soojus- ja heliisolatsiooni pakkumisega.

Sisustuse projektimüük – asendamatu mugavuslahendus suurprojektides

Olgu tegu siis kinnisvara näidiskorterite sisustamise, üürikorterite haldamisega seotud sisustamise, sisearhitekti suurprojektide, haridusasutuse mööbli planeerimise või hoopis kodu ja suvemaja sisustamisega. Sisustuse projektimüük võib olla hädavajalik mugavuslahendus

Bonava alustab Pikaliiva Kaarmaja II etapi ehitusega

Tegemist on neljast majast koosneva hoone viimase etapiga. Pikaliiva Kaarmaja kaks viimast hoonet valmivad 2024. aasta lõpuks.

Arco Vara alustab Kodulahe kvartalis eelviimase etapi väljaarendamist

Tallinna linn andis heakskiidu Merimetsa asumis Stroomi ranna lähistel asuvale Soodi 6 kinnistu detailplaneeringule, kuhu terviklike piirkondade arendaja Arco Vara rajab kolm uudse välisilmega kortermaja

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus

AXOR ShowerCompositioni dušid, AXOR x Philippe Starck, dušipaneel, üladušš, õladušš, termostaatmoodul, käsidušš, tekstiilkattega dušivoolik

AXOR x Philippe Starck: kauakestvad elegantsed valamud ja vannid

Tänu elegantsele disainile toovad maailmakuulsa looja Philippe Starcki disainitud AXOR Suite-i valamud ja vannid isikupära iga vannitoa interjööri.

Kuidas valida enda koju õige robottolmuimeja?

Mitmed robottolmuimejad on koos spetsiaalse tühjendusjaamaga, mis teevad masina tolmukoguja automaatselt tühjaks ja koristavad edasi.

Kas sina puhastad oma teleriekraani õigesti? Ekspert jagab nippe.

Tehnikaeksperdi sõnul on teleriekraani suurimateks vaenlasteks tolm ja mustus, mille eemaldamisel teevad inimesed palju vigu.

Merko käivitas Eesti Rahva Muuseumi lähistel Erminurme elukvartali viienda etapi ehituse

Tartu linna ja valla piiril asuv Erminurme on hubane elukvartal, milles on tänaseks valminud üheksa kahe- kuni kolmekorruselist korterelamut.

Eriti soodsa hinnaga ROCLITE 200 ehitusplokid uuesti saadaval!

Bauroc toob sel hooajal uuesti turule eriti soodsa hinnaga ROCLITE ehitusplokid. ROCLITE 200 on klassikaline 200mm kergplokk, mis on mõeldud nii välis- kui siseseinte, nii kandvate kui mittekandvate seinte ehitamiseks.

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Läbipaistvus on moes – vastupidava laineprofiiliga katuse- ja seinalahendused

RENOLIT ONDEX läbipaistvad katuseplaadid ja seinaplaadid on unikaalsed - materjal ei pragune, on täiesti põlemis- ja löögikindel ning peab vastu isegi ülitugevale rahesajule.

Eesti disaini uudsust tutvustav videoklipp jõuab 12 miljoni USA televaatajani

CBS-i Los Angelese telekanalil KCAL-9 näidati 24. veebruaril viieminutilist videot Eesti disainist ja jätkusuutlikest ettevõtetest. Koos lähiajal linastuva New Yorgi episoodiga jõuab see kokku 12 miljoni televaatajani.

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

6.-10. veebruaril toimus Stockholmis põneva katselavana interjöörimess eelkõige ka uutele ideedele - see on kokkuvõttes ka uhtiv Skandinaavia sisustussündmus.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

Parimad ahjunipid – kuidas valmistada pidupäeval parimad road?

Toidu ahju panemine, välja võtmine ja vajadusel vahepealne kontrollimine, liigutamine ja maitsestamise lihtsustamiseks soovitatakse paigaldada teleskooprööpad.

YIT uus maaküttega kortermaja lubab soodsamaid küttekulusid

Esimene maaküttega kortermaja valmib 2024. aasta augustis Keilas, Nurme tänaval, kus on müügile tulnud 18 1–4-toalist korterit.

Ekspert selgitab: sisearhitekti kasutamine – kulu või kokkuhoid?

Sisearhitekt on ekspert, kelles on ühendatud nii spetsiifilised tehnilised teadmised kui ka loovus. Nii suudab ta näha terviklikku pilti tehnosüsteemidest ruumipaigutuse ja värvilahendusteni.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Eesti projekteerimise tulevik: vabakutselisena edu saavutamine

Eesti projekteerimise sektoris on märgata olulist trendi: üha enam projekteerijaid otsib paindlikumat ja rahuldust pakkuvamat tööviisi, pöördudes vabakutselise töö poole.

Margit Meikar: Hoolikalt valitud tapeet teeb kodud hubasemaks ja elu rõõmsamaks

Erinevatesse interjööridesse saab anda värvi ja meeleolu, kasutades tapeeti ühel või kahel aktsentseinal, kogu ruumis või uue trendina laes.

2024 on rohelise Yang Puudraakoni aasta

Draakon valitseb aastat kindla ja isaliku käega, ilma järeleandmisi tegemata. Draakoniaasta kiirenevad energiad ei jäta aega rahulikuks õppimiseks.

Pottsepa nõuanded ahju või kamina valimiseks ja õigeks kütmiseks

Ahju ehitus algab kolde tüübi valikust. Kõige efektiivsem ja keskkonnasäästlikum kolde tüüp hetkel tavakasutaja jaoks on pilukolle.

Ladu6 pakub kvaliteetset puidu immutusteenust

Puidu immutusteenuse hind sõltub töödeldava puidu kogusest, kuid keskmiselt on see umbes 7,50 €/m2 töötlemise eest, lisaks väljakutsumise tasud (0,40 €/km).

NANO GO rasvaeemaldaja: eriti tõhus ja mittesöövitav puhastusvahend

Efektiivne puhastusvahend rasva eemaldamiseks kõikidelt köögi pindadelt. Ei sisalda kloori ega happeid! Köögi puhastamine on vältimatu, kuid lihtne tänu NANO GO-le!

Stockmann avas uuenenud koduosakonna

Kuudepikkuse põhjaliku planeerimise järel on Stockmanni 4. korruse koduosakond täielikult uuendatud ning siit võib leida laia valiku sisustus-, sisekujundus- ja elustiilitooteid.

Tapeeditrendid 2024

Tapeetide trendisuunad 2024. aastal on väga mitmepalgelised. Mustrit ja tekstuuri, mis muudab kodud kodusemaks, hubasemaks ja olemise üleüldiselt rõõmsamaks, on moes.

Ekspert selgitab: miks valida QNED ekraaniga teler?

QNED teleritel on tehisintellektiga varustatud webOS operatsioonisüsteem, mis teeb rakenduste vahel navigeerimise lihtsaks ning annab vastavalt tarbitud sisule uusi vaatamissoovitusi.

Tarnekriisis alanud Arco Vara arendus sai valmis kvartali jagu enne tähtaega

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara ehituse peatöövõtuga tegelev tütarettevõtte Arco Tarc lõpetas Kodulahe kvartali Rannakalda arenduse projekti vaatamata muutlikule turuolukorrale ennetähtaegselt.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

PROTEC² CLIQ - digitaalne lukk, mille puhul piisab ühest võtmest kõigi vajalike uste avamiseks

Ühendades Abloy parima mehaanilise ja elektromehaanilise tehnoloogia üheks digitaalseks lahenduseks, pakub PROTEC² CLIQ juurdepääsuhalduslahendus vastuse kaasaegsetele globaalsetele turvaprobleemidele.

Vana rooma arhitektuur: rikka ajalooga linn

Rooma arhitektid ja insenerid olid tuntud oma uuenduslikkuse poolest, eriti seoses ehitusmaterjalide ja -tehnikatega. Nende panus arhitektuuri on hindamatu!

Palazzol uus e-pood! Sisustusdisaini asjatundjate koostatud valik!

Palazzo Interiorsi e-mööblipood esindab tipptasemel funktsionaalset disaini, mis on hoolikalt valitud sobitumaks Eesti inimeste maitse-eelistustega.

Pantone aasta värv 2024 on mahe virsikukarva toon "Peach Fuzz"

Pantone aasta värv 2024 on õrnust ja sametisust peegeldav toon, mis väljendab soovi leida hetki hingetõmbeks, loovuseks ja inimlikuks ühenduseks.

Valgustite trendid aastal 2024

2024. aasta toob kaasa uued tuuled sisekujunduses, mis omakorda mõjutab seda, kuidas ruume valgustada.

Trendivärv interjööris: koobaltsinine

Sisustustrendide maailm on mõnusalt kirju – seda ka värvitoonide osas. Värvidest on jätkuvalt moes pastelsed toonid, kuid palju on esindatud ka julgemaid värve.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Lihtsam jäätmete sorteerimine – uus prügisüsteem Blanco Select II

Blanco Selecti prügisüsteemid on läbinud uuenduskuuri. Ämbrid on uuendatud veelgi funktsionaalsemaks ja lihtsamini paigaldatavaks kui varem.

Ra Suni erilahendustega pehme mööbel – neile, kes ei lepi keskpärasega

Ra Sun ei ole siiski spetsialiseerunud mitte ainult uue pehme mööbli valmistamisele, vaid renoveerib ka vana. Samuti on valikus standardmööblilahendused.

Miks valida vaheseinte ehitamiseks just bauroc element?

Bauroc ELEMENT vaheseinaplaadid on võrreldes alternatiivsete plokkidega oluliselt suuremate mõõtmetega, mis tagab märkimisväärselt kiirema seina ladumise ja kulu on vaid 4,17 tk/m².

Kõrgekvaliteetne sadulsepatöö annab disainile viimase lihvi

Transinterior paistab silma oma oskuslikult viimistletud sadulsepatööga, mis hõlmab pehme mööbli polsterdamist, nahatamist ja katteriide paigaldamist.

Spetsialist selgitab, mida teha, et elektroonika või auto laadimine ei põhjustaks tulekahju

Telefonide või muude väikeste elektroonikaseadmete ohutumaks laadimiseks soovitab ekspert paigaldada USB-pistikupesad.

Lindström vahetab välja kõik klientide porivaibad

Avalike asutuste sissepääsude ees asendatakse mustust püüdvad porivaibad uue tehnoloogiaga valmistatud keskkonnasäästlike vaipadega.

Väikese eramu planeerimine kui ruutmeetreid on vähe ja avarus oluline

Eramu sisustamisel aitas ruumipuudust aitas köögis asjade mahutamisel ja söögiala loomisel lahendada köögisaar. Elutoa osas aga nutikas kamina ja tv-sein.

Uus standard laste- ja magamistoa sisutuses: pehmed ja kumerad vormid

Wall Design eristub teistest Eesti pehmete paneelide tootjatest võimekuse poolest valmistada paneele igasuguse kujuga, alates kolmnurkadest kuni pilvedeni.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Kivikatused pakuvad püsivat ilu ja suurepärast vastupidavust

Traditsiooniliselt kaetakse viilkatused keraamiliste kivide ja kiltkiviga, kuid nüüdseks on lisandunud ka betoonist ja kiudtsemendist katusekivid.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Tikkurila aasta värv 2024 - sisetunde järgi loodud kollektsioon

Aasta värv 2024 „Nude in Nizza“ on soojustkiirgav virsikutoon, mis väljendab armastust, lahkust ja mängulisust. Vaata inspireerivat pildigaleriid aasta värvidega kujundatud korterist.

Kodu remondieelne kontroll - koostame remonditööde nimistu ja eelarve

Planeerid kodus remonditöid? Siis sattusid lugema just õiget artiklit! Ehituskaitse Büroo pakub uue teenusena kodu remondieelset kontrolli.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Helsingis avatakse jaanuaris Soome esimene Radisson RED hotell

Radisson RED Helsinki avatakse modernistlikus uushoones, mille projekteeris kuulus Soome arhitektuurifirma Anttinen Oiva Arkkitehdit.

Iittala Ultima Thule 55: Iittala tähistab ikoonilist kollektsiooni uute vaasidega

Legendaarse Ultima Thule 55. aastapäeva tähistamiseks tõi Iittala oma püsikollektsiooni Ultima Thule vaasid.

Galerii: M Stuudio uus kujundus jutustab tegevuse lugu

M Stuudio meigisalong on hea näide, kuidas detailidele keskendumisega saab luua interjööri, mis ei ole ainult funktsionaalne ja kaunis, vaid räägib ka oma loo.

Kas teadsid, et pead ka enda telerit küberrünnaku eest kaitsma?

Esimese asjana soovitab Pennar teha ära põhilised küberhügieenivõtted enda koduse wifi võrguga.

Juhend: kas sa tegelikult tead, mida ahju küpsetusfunktsioonid teevad?

Tihtipeale kasutatakse koju ostetud nutikatel ahjudel vaid paari harjumuspärast küpsetusrežiimi ja toidule vastavaid õigeid funktsioone ei julgeta katsetada.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube