Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Sisustushooaeg avatakse sisustusmessiga Interjöör 2024!

19. - 21. aprillil Eesti Näituste messikeskuses
Mess "Interjöör 2024"
Mess "Interjöör 2024"

19.-21. aprillil toimub Eesti Näituste messikeskuses juba 25. sisustusmess Interjöör ja Disainilaat.

Kevadhooaeg on alanud ja tähistame seda koos peagi algava sisustusmessiga Interjöör 2024!

Meie oleme siin juba põnevuses! Rohkelt juurdunud lemmikuid ja mitmeid mõnusaid üllatusi, mis panevad rõõmust tuksuma iga inimese südame!

Kohal on tasuta nõuandlad. Messil saad näha, kuidas teha korda oma tumba. Redisain on endiselt popp. Kuidas teha pisem rõdu ja ruumikam terrass hubaseks ja apetiitseks? Inspireerimaks inimest et rõdu võib olla kõike muud kui üksik tool ja tuhatoos tühjal rõdul, vaid on võimalik luua oma roheline oaas ja peidupaik ka lihtsate vahendite ja vähese vaevaga. Ja palju muud huvitavat.

Kuhu milline mööbel, valgusti ja värvilahendus paigutada ning selline mõnus harmoonia luua – perfektse tulemuse saavutamiseks tuleks kõik detailideni läbi mõelda. Mess „Interjöör 2024“ pakubki kõigile messi külastajatele võimaluse tutvuda ja küsida sellekohast nõu oma ala professionaalidelt. Külastajaid ootavad üllatused ja messipakkumised.

Toimuvad meeleolukad tootetutvustused Häckeri alal. Tule ja proovi, kuidas on puhata GoSleepi kapslitega ja lõdvestu Borealise massaažitoolides.

Bonn Studio esitleb looduslähedase disainiga teisaldatavat ruumi, milles on piisavalt vaikust, et omi mõtteid mõelda ja inspiratsiooni koguda.

Tule messile oma tumbaga ja tee see kohapeal tasuta korda (v.a materjal)! Palume eelnevalt registreerida, et teaksime, mida pakkuda ja kuidas teha. Registreerida saab meie e-maili teel info@sihvakassohva.ee

Messikülastajate vahel loositakse välja rohkelt auhindu, esitletakse nutilahendusi koju ja kööki ning toimub disainilaat koostöös Inkodu.ee teemaportaaliga.

Messikataloog - eksponendid 2024

Kohtume 19. - 21. aprillil Eesti Näituste messikeskuses.

A: Rano Normatova, messi projektijuht / korraldaja, Eesti Näitused AS

Nõuandla messil Interjöör 2024: sisekujundus, aiakujundus, feng shui

Tasuta nõuandla ja seminarid on hea võimalus saada abi professionaalidelt sisekujunduse, aiakujunduse ja feng shui valdkonnas.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube