Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Nutikad kesktolmuimeja kiirkoristuslahendused valmis majja ja korterisse

Tõhus abimees köögis, esikus, vannitoas - kiirkoristuslahendus Vroom
Tsentraal- ehk kesktolmuimeja ei ole tänapäeval enam mingi uudis. Kõik on sellisest võimalusest kuulnud, aga oma koduga justkui ei seosta. Küll peetakse süsteemi ekslikult liiga kalliks, paigaldamist liiga keerukaks või siis arvatakse hoopis, et see on pigem ehitusjärgus maja või korteri jaoks.

E-sisustuse kodutehnika e-pood pakub Eestis kõige laiemas valikus kesktolmuimeja süsteeme, mis võimaldavad erinevaid ruume palju kiiremalt ja mugavamalt puhastada, muutes tüütu koristamise lausa nauditavaks tegevuseks. Keskustolmuimejate teema spetsialist ja E-sisustuse projektijuht Rene Möller tutvustab süsteeme ja kõige kaasaegsemaid koristuslahendusi lähemalt.

Mugavad kiirkoristuslahendused

E-sisustuse valikus on erinevaid mugavaid kesktolmuimeja kiirkoristuslahendusi, mis võimaldavad koristamist lausa paari sekundiga. Kiirlahendused on väga sobilikud kööki ja esikusse, kus vahel on mitu korda päevas vaja puhastada nii põrandat kui tööpindu.

Üks selline kiirkoristamise seade on Vroom, mis oma 5,4 ja 7,7 meetrise kokkukeritava voolikuga on täiuslik abimees igapäevastes koristustöödes. Lihtsalt võtad käepidemest kinni, tõmbad vooliku välja ja seade lülitub ise automaatselt sisse. Olgu tegu loomakarvade, maha pudenenud müsli või klaasikildudega – kõik kaosed saavad mugavalt ja kiirelt likvideeritud. Käepideme küljes on ka koht seina- ja vaibaotsiku jaoks, mille vahetamine on samuti väga mugav. Kui töö valmis, kerib voolik end ise kokku.

kiirkoristamise seade on Vroom
kiirkoristamise seade on Vroom

Köögisoklisse integreeritud tolmuimeja

Palju positiivset tagasisidet on pälvinud uudne ja efektiivne integreeritav kesktolmuimeja Integravac, mis paigaldatakse köögisoklisse. Selle mugava ja vaikse seadme saab paigaldada igasse majja või korterisse. Integravac ei pea asuma köögis, vaid sobib sama hästi ka esikukappi või mujale, kui paremini mahub. Köögimööbli all on lihtsalt tavaliselt soklitagune kasutamata tühi ruum, mistõttu on sinna seda kõige mõistlikum paigutada. Kuna kesktolmuimeja külge saab ühendada ka pika vooliku, saab sellega põhimõtteliselt koristada kogu korteri või maja ühe korruse eeldusel, et ruumid on avatud ja vooliku pikkus ruumile vastav. Kiirkoristusseadme külge on võimalik ühendada ka prügiluuk, mis prahi ise sisse tõmbab.

Soovitavad kesktolmuimeja paigalduskohad

Eestis on palju tüüpplaneeringuga eramuid, kus garaaž on otseühenduses majaga ja külgneb kas siis esiku garderoobikapi, tehnoruumi, panipaiga vm taolise ruumiga. Sel juhul on mõistlik paigaldada tolmuimeja seade garaaži seinale ja puurida sealt auk toru jaoks, mis ühendab tolmuimejat voolikukoplekti ehk rullikuga majas sees.

Vooliku rulli saab paigaldada näiteks panipaiga või garderoobi seinale, mis on eriti mugav, sest nii on teleskooptorust haarates võimalik kohe tolmuimejat kasutama hakata. Vooliku maksimaalne pikkus on 15 m, kuigi kerimise mõttes on optimaalne valik 12 m voolik.
Põhimõtteliselt käib see nii, et teed garderoobi ukse lahti, vajutad käepidemel asuvale nupule ja oledki koristamiseks stardivalmis.

Paljudes kodudes on köök ühendatud ka esiku ja elutoaga, nö avatud ruumilahenduse puhul, siis saab näites ühest kohast võetud voolikuga koristada ära terve alumise korruse.

Kiirkoristuslahendused peavad olema nii hästi läbi mõeldud, et ei tekiks mingit vajadust omada ka käsitolmuimejat. Iga kodu on erinev ja nõuab individuaalset lähenemist.

Tsentraaltolmuimeja seadmed on hooldusvabad, vaiksed ja äärmiselt vastupidavad ning mujal maailmas kasutusel olnud juba väga pikka aega. Kaasaegsed lahendused on loodud selleks, et kõigi elu lihtsamaks muuta, miks mitte siis neid kasutada!

Kesktolmuimeja kiirkoristuslahenduste maksumus

Kiirkoristuslahenduse maksumus on keskmiselt 1000 eurot.
Saada oma kodu plaan ja küsi tasuta nõu.
Paigaldusele garantii 10-aastat!
 
A: Inkodu.ee (2018)
Nutikad kesktolmuimeja kiirkoristuslahendused valmis majja ja korterisse
 
 
Logo - E-SISUSTUS kesktolmuimeja süsteemid, kodutehnika, terrassid
Lillemäe tee 1, Tabasalu, 76906 Rannamõisa, Harku vald, Harjumaa
+372 681 6980

Electrolux Eesti ametlik edasimüüja. Kodumasinate ja köögitehnika e-pood. Kesktolmuimeja süsteemide, terrassilaudade ja puitparketi müük ning paigaldus.

INTEGRAVAC - kompaktne mööbli sisse integreeritav kesktolmuimeja

INTEGRAVAC-i kesktolmuimeja saab integreerida mööbli sokli alla, kappi või majandusruumi seinale, mis muudab selle mugavaks ja lihtsaks lahenduseks kodu alati puhtana hoidmiseks.

Kodumasinate varuosade müük ja nutiladu Harku vallas - kõik mida võiksid vajada!

Kodumasinate varuosade nutiladu Harku vallas - Electrolux, AEG, Zanussi jpm. Kõik hooldusvahendid ja varuosad, mida kodumasinad võiksid vajada, on olemas ning kaubamärkide lõikes ühilduvad. Kui e-poe valikust varuosa ei leia, tasub kasutada varuosade päringut.

Miks on hea HIDE-A-HOSE tagasitõmmatava voolikuga kesktolmuimeja süsteem?

HIDE-A-HOSE on seina sisse peidetud kesktolmuimeja voolikusüsteem, voolikut ei pea ühest tõmbepesast teise viima. Voolik on tõmbepesast väljatõmmatav ja läheb peale kasutamist sinna ise tagasi.

Kesktolmuimeja süsteem - vajalik lahendus puhtust hindavale inimesele!

Keskustolmuimeja (tsentraaltolmuimeja) on üks kaasaegsetest mugavuslahendustest, mis muudab koduse koristamisprotsessi kordades kergemaks.

UV-C õhupuhastusseade muudab siseruumi õhu viirustevabaks

Bakterite ja viiruste hävitamiseks siseruumides on suurepärane lahendus ultraviolett ehk UV-C õhupuhastusseadmed (UV-C lambid). Koduseade 20 m² põrandapinnaga ja lae kõrgusega 2,5 m ruumi maksab 350-500€.

"Mitte minu tagahoovis" mentaliteet pärsib innovatsiooni

Eesti ehitussektor on tuntud oma konservatiivse lähenemise poolest uutele ideedele, tehnoloogiatele ja sektori üldisele arengule.

26. rahvusvaheline ehitusmess EESTI EHITAB 2024 avab kevadise ehitushooaja

Ehitus-ja sisustusvaldkonna mess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate jpt. teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

Kesktolmuimeja süsteemi planeerimine: lihtne ja soodne

Kestolmuimeja süsteemi täislahenduse hind u. 200 m² 2-korruselise eramaja puhul on 1500-2500€. Hind sõltub, kas tellitakse ainult torustik, seadmed ja tarvikud ning kas koos paigaldusega või ilma. Kui peremees saad hakkama lihtsamate torutöödega, siis saab ta hakkama ka selle paigaldamisega.

Sisustuse projektimüük – asendamatu mugavuslahendus suurprojektides

Olgu tegu siis kinnisvara näidiskorterite sisustamise, üürikorterite haldamisega seotud sisustamise, sisearhitekti suurprojektide, haridusasutuse mööbli planeerimise või hoopis kodu ja suvemaja sisustamisega. Sisustuse projektimüük võib olla hädavajalik mugavuslahendus

Kuidas valida enda koju õige robottolmuimeja?

Mitmed robottolmuimejad on koos spetsiaalse tühjendusjaamaga, mis teevad masina tolmukoguja automaatselt tühjaks ja koristavad edasi.

Kas sina puhastad oma teleriekraani õigesti? Ekspert jagab nippe.

Tehnikaeksperdi sõnul on teleriekraani suurimateks vaenlasteks tolm ja mustus, mille eemaldamisel teevad inimesed palju vigu.

Eriti soodsa hinnaga ROCLITE 200 ehitusplokid uuesti saadaval!

Bauroc toob sel hooajal uuesti turule eriti soodsa hinnaga ROCLITE ehitusplokid. ROCLITE 200 on klassikaline 200mm kergplokk, mis on mõeldud nii välis- kui siseseinte, nii kandvate kui mittekandvate seinte ehitamiseks.

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

Parimad ahjunipid – kuidas valmistada pidupäeval parimad road?

Toidu ahju panemine, välja võtmine ja vajadusel vahepealne kontrollimine, liigutamine ja maitsestamise lihtsustamiseks soovitatakse paigaldada teleskooprööpad.

Eesti projekteerimise tulevik: vabakutselisena edu saavutamine

Eesti projekteerimise sektoris on märgata olulist trendi: üha enam projekteerijaid otsib paindlikumat ja rahuldust pakkuvamat tööviisi, pöördudes vabakutselise töö poole.

Ladu6 pakub kvaliteetset puidu immutusteenust

Puidu immutusteenuse hind sõltub töödeldava puidu kogusest, kuid keskmiselt on see umbes 7,50 €/m2 töötlemise eest, lisaks väljakutsumise tasud (0,40 €/km).

Ekspert selgitab: miks valida QNED ekraaniga teler?

QNED teleritel on tehisintellektiga varustatud webOS operatsioonisüsteem, mis teeb rakenduste vahel navigeerimise lihtsaks ning annab vastavalt tarbitud sisule uusi vaatamissoovitusi.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

Lucano kokkupandaval treppredelil saab olla mitu funktsiooni

Lucano treppredel on disainitud asjade kasutamise lihtsustamiseks ning interjööri osaks. Kui Sa selle parasjagu ei roni, saad seda kasutada teistmoodi.

Palazzol uus e-pood! Sisustusdisaini asjatundjate koostatud valik!

Palazzo Interiorsi e-mööblipood esindab tipptasemel funktsionaalset disaini, mis on hoolikalt valitud sobitumaks Eesti inimeste maitse-eelistustega.

Pantone aasta värv 2024 on mahe virsikukarva toon "Peach Fuzz"

Pantone aasta värv 2024 on õrnust ja sametisust peegeldav toon, mis väljendab soovi leida hetki hingetõmbeks, loovuseks ja inimlikuks ühenduseks.

Trendivärv interjööris: koobaltsinine

Sisustustrendide maailm on mõnusalt kirju – seda ka värvitoonide osas. Värvidest on jätkuvalt moes pastelsed toonid, kuid palju on esindatud ka julgemaid värve.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Lihtsam jäätmete sorteerimine – uus prügisüsteem Blanco Select II

Blanco Selecti prügisüsteemid on läbinud uuenduskuuri. Ämbrid on uuendatud veelgi funktsionaalsemaks ja lihtsamini paigaldatavaks kui varem.

Miks valida vaheseinte ehitamiseks just bauroc element?

Bauroc ELEMENT vaheseinaplaadid on võrreldes alternatiivsete plokkidega oluliselt suuremate mõõtmetega, mis tagab märkimisväärselt kiirema seina ladumise ja kulu on vaid 4,17 tk/m².

Spetsialist selgitab, mida teha, et elektroonika või auto laadimine ei põhjustaks tulekahju

Telefonide või muude väikeste elektroonikaseadmete ohutumaks laadimiseks soovitab ekspert paigaldada USB-pistikupesad.

Väikese eramu planeerimine kui ruutmeetreid on vähe ja avarus oluline

Eramu sisustamisel aitas ruumipuudust aitas köögis asjade mahutamisel ja söögiala loomisel lahendada köögisaar. Elutoa osas aga nutikas kamina ja tv-sein.

Võimalusterohke disainiga Blanco köögivalamud ja akna ette paigaldatavad segistid

Blanco köögivalamu juurde kuuluvad erinevad lisatarvikud nagu puuviljakauss, puuviljakorv, lõikelaud, nurgakauss, ülarelsid, nõrutuskorv, nõrutusrest, põhjasõela kate, jpm.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Kodu remondieelne kontroll - koostame remonditööde nimistu ja eelarve

Planeerid kodus remonditöid? Siis sattusid lugema just õiget artiklit! Ehituskaitse Büroo pakub uue teenusena kodu remondieelset kontrolli.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Juhend: kas sa tegelikult tead, mida ahju küpsetusfunktsioonid teevad?

Tihtipeale kasutatakse koju ostetud nutikatel ahjudel vaid paari harjumuspärast küpsetusrežiimi ja toidule vastavaid õigeid funktsioone ei julgeta katsetada.

Neli põhjust, miks ribakõlar on vajalik lisa sinu telerile

Moodsad televiisorid on muutumas aina õhemaks, mis tähendab, et teleris on vähem ruumi võimsate kõlarite jaoks ning stiilselt õhukese disaini saavutamiseks tehakse kompromisse tihti just heli arvelt.

Videolugu: Kaunis katusekorter Rocca Towersi hoones

Valmis Palazzo Interiorsi mitmeaastane sisekujundusprojekt- luksuslik katusekorter Rocca Toweri kvartali kõrghoones.

Galerii: Interjöör loftilike elementide ja “apelsini meeleoluga”

Tallinnas asuva värskelt valminud väikese kahetoalise korteri sisustamise protsess Wax Designi sisekujundaja Tatiana Bobchinskaya jaoks polnud päris tavaline.

Kuidas täisautomaatsed kohvimasinad töötavad?

Täisautomaatsed kohvimasinad vajavad enanamsti ainult põhikoostisosade lisamist: kohvioad, vesi ja mõnikord ka piim ning saate nautida uskumatut barista-stiilis kohvi, millal iganes soovite.

Välisvoodrilaud jääb, vaid trendid muutuvad ajas!

Lisaks naturaalsele kuusepuidule on head ja Eesti kliimas end väga hästi tõestanud ka termotöödeldud puidust välisvoodrilauad.

Ehitisregistri arendus tõotab lubade kiiremat menetlust

Wenture ja Finestmedia asuvad ellu viima ehitisregistri järgmist arendusetappi, mille tulemusena muutub ehitus- ja kasutuslubade menetlemine senisest märkimisväärselt kiiremaks.

Innovatsioon suitsusauna ehituses. Hoiame traditsioonid au sees!

Innovatsiooniks suitsusaunade ehituses saab pidada väljast kütmise võimalust ja puhkemaja lahendust koos saunaga.

Kuidas kodus toitu kauem värskena hoida?

Lihatooted, sh kala ning köögi- ja puuviljad tuleks külmikus kindlasti eraldi hoida. Liha asetada alumisele riiulile, kus on säilitamiseks piisavalt jahe ning köögi- ja puuviljad hoida eraldi sahtlis.

Üliõhuke Deco kivispoon - unikaalne viis pindade katmiseks

Kivispooniga saab katta betooni, keraamikat, metalli, vineeri, MDFi, PLPd ja ka kumeraid pindasid. Kasutatakse mööbli, seinte, aga ka välisfassaadide puhul.

Galerii: 2023. aasta Soome elamumess Loviisas

Sel aastal toimub elamumess Helsingi lähedal Loviisas 07.07 - 06.08.2023. Uude mereäärsesse linna elamurajooni rajatakse kaasaegsed väikeelamud, ridaelamud, korterelamu ja ujuvelamute kvartal.

Mis on seina sees? Ekspert selgitab

Kas oled kunagi naela seina lüües mõelnud, et mis seal teisel pool on ja ega puurides äkki mõnd olulist kommunikatsiooni ei taba?

Kavalad nipid, mida kasutada väiksema köögi sisustamisel

Moodne lahendus on lisaköögitasapinna tekitamine kappide sisse väljatõmmatava lisatöötasapinna näol.

Bauroci tuletõkkepaneelidel on esmaklassilised tulepüsivusnäitajad

bauroc poorbetoon on mittepõlev materjal, mis talub eriti hästi kõrge temperatuuri mõju mitmeid tunde. bauroc poorbetoon kuulub tuletundlikkusklassi A1.

Kuidas värskendada aastaid tagasi kujundatud luksuskorter?

Kerge interjööri värskenduskuur professionaalse sisearhitekti abiga toob koju uue hingamise ja annab võimaluse uueks alguseks. Muutusi ei tohiks karta.

Näpunäited loomasõpradele – kuidas efektiivselt koduloomade karvu koristada

Kuigi lemmikloomad on suurepärased kaaslased ja pereliikmed, kaasneb nende omamisega karvade tõttu ka korralik koristuskohustus.

U&K Interiors - suurepärane valik eriilmelise ruumi sisustamiseks!

Sisustussalongi valikust leiab nii luksuslikku modernset kui sooja Prantsuse maamaja elemente, aga ka klassikat ja küllusliku Hollywood glami disainistiili.

Ekspert selgitab: kuidas pesu pestes elektrit säästa?

90 protsenti energiast kulub pesumasinal vee kuumutamiseks, seega tuleks pesu pesta võimalikult madalal temperatuuril.

Kodu koristamise vahendid ja pisiparanduste tõhusad ning nutikad lahendused

Põhjalik ülevaade vahenditest, mis on koduses majapidamises hädavajalikud. Zep Eesti valikust leiab tõhusad lahendused rasva, katlakivi, õli, hallituse, rooste, jää eemaldamiseks. Samuti vahendid küttesüsteemi puhastuseks ja pisiremondi teostamiseks.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Kesktolmuimeja süsteem on taas tegemas võidukäiku, aga nüüd koos robotiga

Miks paigaldada koju kesktolmuimeja süsteem? Kesktolmuimeja süsteemiga koristamisel ei jää ainsatki tolmuosakest samasse ruumi lendlema.

Hoiusüsteem Smartlift - luksuliku kodu kohustuslik mugavuslahendus

Smartlift hoiusüsteem on kompaktne versioon maakelder-veinikedrist.

Samsung esitles uusi telereid ja pulti, mis laeb end raadiolainete kaudu

Samuti on OLED telerid loodud mänguritele mõeldes. Nimelt pakuvad uued ekraanid 144Hz värskendussagedust ning toetavad AMD FreeSync Premium Pro tehnoloogiat.

Kujunda isikupärane köök tapeediga

Sirgjoonelisse modernse stiili ja avatud planeeringuga köök-söögituppa, mis enamasti on ka elutoa jätkuks, on parim valik suuremõõdulise mustriprindiga tapeet.

Innovatsioon Itaaliast: uus köögimööbli seeria Nautila by Arrital

Arritali köögimööbel on loodud disainiteadlikele klientidele, kes hindavad kõrget kvaliteeti ja kestvust.

Kuidas kujundada endale ergonoomiline köök?

Selleks, et kööki oleks ergonoomiliselt mugav kasutada, peaks silmas pidama järgmisi aspekte: liikumistrajektoorid, töötamise kõrgus, ulatuskõrgus,...

Oluline köögimööbli stiili valimisel: sise- ja välisruumi kooskõla

Maja välisilme võib anda ka olulisi vihjeid köögimööbli stiili, värvi ja materjali valiku osas.

Tehisintellekti abil ühte võrku liidetud seadmed lubavad seninägemata mugavust

Aasta suurimal tarbijaelektroonika messil CES tutvustati tavapäraselt palju huvitavaid innovatsioone. Samsungi muude uuenduste kõrval oli ehk olulisemateks tehisintellektil põhinevad lahendused, mis liidavad kõik seni tutvustatud nutikad seadmed ühtsesse võrgustikku.

Lehisepuidust saab tugeva ja ilmastikukindla terrassi, fassaadi ja piirdeaia

Lehist peetakse üheks vastupidavaimaks puuliigiks, kuna ta on looduslikult ehk töötlemata kujul sama vastupidav kui sügavimmutatud materjal.

Pea iga teine kinnisvaraostja usub, et soetab kodu kogu eluks

YIT Eesti värske uuringu kohaselt loodavad eestimaalased kinnisvara ostes, et uus elupind jääb neid terveks eluks teenima – tervelt 45% vastanutest.

5 lihtsat näpunäidet uue teleri valimiseks

LG tehnikaeksperdid jagavad viis väärtuslikku näpunäidet, kuidas erineva suuruse ja hinnaklassiga mudelite seast just endale sobivaim teler leida.

6 olulisemat sisustuse trendisuunda

Järgnevatel aastatel pannakse sisustuses veel enam rõhku sellele, kuidas kodu inimest tundma paneb, kuidas see muudab teda õnnelikumaks, tervislikumaks ja produktiivsemaks.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube