Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Sadolini aasta värv 2024 on meeli rahustav toon Sweet Embrace

VÄRVITRENDID
Sadolini aasta värv 2024 on meeli rahustav toon Sweet Embrace
Sadolini aasta värv 2024 on meeli rahustav toon Sweet Embrace

Juba üle 20 aasta on maailma juhtiva värvitootja AkzoNobeli poolt moodustatud rahvusvaheline eksperdigrupp (Sadolini värvieksperdid) valinud globaalsete trendide põhjal aasta värvi, mis annab edasi hetke meeleolu. Sadolin aasta värv 2024 Sweet Embrace™ on õrn värvitoon, mis mõjub meeltele rahustavalt ja lisab meie ellu positiivsust.

Sweet Embrace™ on inspireeritud sulgede ja õhtuste pilvede pehmusest. Lisaks sellele, et see on soe ja praktiline omaette värvitoon, on see ka suurepärane taustavärv, mis sobib hästi kombineerimiseks paljude teiste toonidega. Värvi peen ja peaaegu märkamatu varjundite mäng loob erinevates valgustes erinevaid varjundeid, tuues põhjapoolsetesse ruumidesse soojust ja päikesevalgusega ruumidesse pehmust.

 

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

Pantone aasta värv 2024 on mahe virsikukarva toon "Peach Fuzz"

Pantone aasta värv 2024 on õrnust ja sametisust peegeldav toon, mis väljendab soovi leida hetki hingetõmbeks, loovuseks ja inimlikuks ühenduseks.

Trendivärv interjööris: koobaltsinine

Sisustustrendide maailm on mõnusalt kirju – seda ka värvitoonide osas. Värvidest on jätkuvalt moes pastelsed toonid, kuid palju on esindatud ka julgemaid värve.

Valgustite trendid aastal 2024

2024. aasta toob kaasa uued tuuled sisekujunduses, mis omakorda mõjutab seda, kuidas ruume valgustada.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Tikkurila aasta värv 2024 - sisetunde järgi loodud kollektsioon

Aasta värv 2024 „Nude in Nizza“ on soojustkiirgav virsikutoon, mis väljendab armastust, lahkust ja mängulisust. Vaata inspireerivat pildigaleriid aasta värvidega kujundatud korterist.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube