Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Kaasatud ekspert: Ljudmilla Funika-Müür
Selle kodu sisekujunduse kontseptsiooni aluseks võeti maja arhitektuurne lahendus ja asukoht, mis põimiti kokku pererahva sooviga näha lõpplahenduses klassikalisi elemente.
Selle kodu sisekujunduse kontseptsiooni aluseks võeti maja arhitektuurne lahendus ja asukoht, mis põimiti kokku pererahva sooviga näha lõpplahenduses klassikalisi elemente.

Kodust teevad lõpuks kodu omanäolised ja isikupärased detailid, aga tee ideedest selleni, mida lõpuks imetleda ja nautida saab, on üsnagi pikk ning katsumusi täis.

Iga sisearhitekti jaoks on puhas rõõm olla kaasatud koduprojekti juba algusest peale, alates planeerimisest kuni lõpliku valmimiseni (sh autori järelvalve teostamine). Ainult nii on võimalik tagada, et lõpptulemus vastab täpselt tellija ootustele.

Oluline on ka tellija ja sisearhitekti vaheline klapp ja mõistmine. Kui mõlemad pooled üksteisest aru saavad, saab tulemus ainult täiuslik olla. Tavaliselt on kodu omanikel juba oma visioon tulevasest kodust ning sisearhitekti ülesanne on leida parimad lahendused, et see reaalsuseks muuta. Sisearhitekt peab olema valmis aitama tellijal isegi kõige keerukamad ideid ellu viia, kuid samal ajal pöörates tähelepanu ka kitsaskohtadele ning leides nende teostamiseks sobivad lahendused.

Selle Harjumaal Järvekülas privaatse männituka varjus asuva 179,3 m² 2-korruselise paarismaja karkass oli selleks hetkeks juba püsti, kui projekti kaasati Stuudio88 OÜ sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müür. Alustuseks vaadati üle ruumiprogramm ja arvestades pererahva eelistusi, muudeti nii mõndagi, et tulemus veelgi rohkem unistuste kodule sarnaneks.

1. korruse algne plaan  2. korruse algne plaan  1. korruse plaan pärast  2. korruse plaan pärast

Pererahvale oli saun väga oluline, kuid algsel plaanil olev saunaplokk oli üsna väike. Seda suurendati garaaži arvelt, mida pere niikuinii väga ei kasutaks. Garaaži arvelt suurendati ka tehnoruumi ja loodi planeeritust avaram panipaik.

Lisaks tehti väikseid muudatusi köögi põhiplaanis, et parandada selle funktsionaalsust. Köögi keskmesse asetati köögisaar, mille ümber tekkis loogiline ja mugav ringikujuline liikumine.

Muidu projektist puuduvale väikesele lisa WC-le leiti koht trepi all, mis on vajalik mugavuslahendus just väikelastega peredele.

Kogu sisekujunduse kontseptsiooni aluseks võeti maja arhitektuurne lahendus ja asukoht, mis põimiti kokku pererahva sooviga näha lõpplahenduses klassikalisi elemente. Kõigest sellest lähtuvalt on tulemuseks skandinaavialikult modernne ja loodusest inspireeritud helges pastelses värvigammas interjöör.

Sisekujunduse ühtne tervik tähendab sidumist detailide kaudu

Kogu maja sisekujundus, alustades planeeringust, ruumide tonaalsusest kuni valguslahenduste, pistikupesade asukoha ja eritellimusmööblini välja on sisearhitekti poolt välja töötatud.
Alati võib öelda, et mis see siis teha ei ole, aga kõik tundubki tavaliselt pealt vaadates lihtne. Professionaal läheb detailidesse, mida kõrvalt vaadates tavaliselt ei teagi. Näiteks ainuüksi maja valgustuse juures tuleb arvestada, kuidas oleks kõige mõistlikum lahendada kunstlik valgus, kuidas see langeb ja kuidas looduslik valgus langeb sõltuvalt ilmakaartest ning kõike eelnevat mõjutab.

Valgustuslahendus on selles kodus rikkalik: 3 variatsiooni igas ruumis ja vastavalt tujule. Efektsed valgustid köögis, elutoas ja magamistoas on selle kodu pilgupüüdjad ja väga oskuslikult kokku sobitatud osa tervikust. Ka pistikupesad on planeeritud vastavalt mööbli paigutusele ja kasutusfunktsioonile.

Kõik ruumid on selles kodus justki oma nägu, kuid neis on ka detailid, mis annavad aimu ühtsest tervikust.

Klassikalise aktsendina on ruumide lagede ääristusena kasutatud nutikalt minimalistlikku ja modernset Orac Decori dekoorliistu. See oli osaliselt tingitud vajadusest leida lahendus kardinaniššide jaoks, mis võimaldaks nende paigaldust ka seinast eemale.

Klassikalise aktsendina on ruumide lagede ääristusena kasutatud nutikalt minimalistlikku ja modernset Orac Decori dekoorliistu.
Klassikalise aktsendina on ruumide lagede ääristusena kasutatud nutikalt minimalistlikku ja modernset Orac Decori dekoorliistu.

Kuigi eesmärk oli luua helge ja valgusküllane kodu, vältis sisearhitekt teadlikult valgete seinte kasutamist, sest aktsendid ja valge mööbel ei pruugi valgel taustal piisavalt esile tulla. Pigem kasutati paljudes kohtades sinakaid toone, mis pererahvale meeldisid. Loomulikult täitus ka perenaise suur unistus: sinine magamistuba.



Seinaviimistluses on kasutatud valdavalt värvitud seinu mõne pisikese kõrvalekaldega. Näiteks elutoa diivani tagune seinalõik ja köögini ulatuv sein on kaetud õrnroosa dekoratiivkrohviga, mis kokkuvõttes mõjub üllatavalt harmooniliselt.

Seinaviimistluses on kasutatud valdavalt värvitud seinu mõne pisikese kõrvalekaldega. Näiteks elutoa diivani tagune seinalõik ja köögini ulatuv sein on kaetud õrnroosa dekoratiivkrohviga.
Seinaviimistluses on kasutatud valdavalt värvitud seinu mõne pisikese kõrvalekaldega. Näiteks elutoa diivani tagune seinalõik ja köögini ulatuv sein on kaetud õrnroosa dekoratiivkrohviga.

Mis puudutab valget viimistlust, tasub alati jälgida varjundeid (toone), sest neid on palju erinevaid. Ühes tervikus kasutades jääb alati ühtlasem ja kaunim tulemus, kui kasutada sama tooni. Ka selles kodus on köögikappide uste, siseuste ja põrandaliistude toon sama.  

Valge viimistluse puhul tuleb ühtlasema ja kaunima tulemuse saavutamiseks jälgida selle varjundeid (toone). Selles kodus on köögikappide uksed, siseuksed ja põrandaliistud sama tooni. Tahveldatud raamistusega viilung siseuksed valmistas Haapsalu Uksetehas.
Valge viimistluse puhul tuleb ühtlasema ja kaunima tulemuse saavutamiseks jälgida selle varjundeid (toone). Selles kodus on köögikappide uksed, siseuksed ja põrandaliistud sama tooni. Tahveldatud raamistusega viilung siseuksed valmistas Haapsalu Uksetehas.

Kogu maja moodsas klassikalises võtmes mööbel on valminud Ljudmilla Funika-Müür jooniste järgi. Mööbli toonid on sarnaselt muule interjöörile valitud pastelsed toon toonis üleminekud ühelt teisele. Samuti kandub mööbli ja seinte tonaalsus üle pehmele mööblile ja tekstiilidele.

Kardinakangas on kõigis ruumides sama, erinevus on ainult toonides ja kardina tüübis (päevakardin, blackout pimendav kardin). Kardinad on väga mõjukas detail, millega ruume kokku siduda!

Kindlasti ei maksa karta erinevate metalltoonide kasutamist (näiteks ukselingid, segistid, valgustid, kapinupud vms). Oskuslikult sobitatud erinevad toonid annavad huvitavat aktsenti hoopis juurde ja muudavad erinevate ruumide omavahelise sidususe lihtsamaks. Selle kodus on näiteks huvitavalt kombineeritud harjatud kulda ja matt-musta.

Isikupärased lahendused teevad kodust kodu

Kodu keskmes on ikka elutuba, seepärast asuvad seal sageli ka kodu kõige huitavamad elemendid. Osalt loomulikult ka sellepärast, et seda tuba kasutavad kõik ning sinna kogunevad tavaliselt ka külalised.

Selle kodu pilgupüüdjateks on elutoa eksklusiivne veeaurukamin ja TV-sein. Pererahva kindel soov oli, et elutoa televiisorisein peaks olema koos kaminaga. Sealjuures taheti kindlasti kasutusele võtta Inspiro eksklusiivne LED-veeaurukamin. Lahenduse lõplik teostus jäi aga sisekujundaja välja pakkuda. See oli korralik väljakutse, aga valmis see sai!

Veeauru süsteemil töötav kamin ei ole mitte ainult ülimalt efektne, vaid ka pikas perspektiivis ökonoomne ja praktiline. Kamin on ühendatud tsentraalse veega, seega ise ei pea seda täitma.

Selle kodu pilgupüüdjateks on elutoa eksklusiivne veeaurukamin ja efektne TV-sein.
Selle kodu pilgupüüdjateks on elutoa eksklusiivne veeaurukamin ja efektne TV-sein.

Nutikas liikumisanduriga trepiastmete valgustus

Sisetrepil on kasutusel nutikas valgustus, mis on paigutatud trepiastme alla ja töötab liikumisanduriga. Kui keegi läheneb, siis süttivad valgustid astmete kaupa põlema ja kustuvad kohe, kui inimene on möödunud. See väga üllatav ja kindlasti tähelepanu vääriv lahendus, mille pakkus välja ehitaja.

Sauna ja spa-ala nagu Boutique hotellis

Kuna pererahvas armastab väga saunas käia ja seal aega veeta, oli avar saun ja spa-ala nende suur unistus. Miks minna kuskile välja, kui saab seda kõike nautida kodustes tingimustes? Ljudmilla sõnul on see praegu uute kodude puhul väga populaarne trend. Kui vähegi võimalik, siis ehitataksegi spa-ala koju. See on täiesti loogiline, sest spa on suurepärane koht argimurede leevendamiseks ja lõõgastumiseks.

Valmis ruum pidi mahutama nii leili- kui ka aurusauna ning samuti sooviti luua võimalikult looduslähedane ja hubane Boutique hotellile sarnane spa-õhkkond. Kuigi ruumi oli vähe, saadi kõik soovitud elemendid lõpuks ilusti ära mahutatud.

Esteetilisust ja avarust annavad spa-sauna alal juurde suuremõõtmelised plaadid (60*120mm). Pilkupüüdev kivivalamu oli perenaise erisoov ja kaasseinte erilahendus peremehe oma. Võimalikud lahenduse klaasseina jaoks pakkus välja sisearhitekt ja peremees valis sobivaima.

Lastetoad vastavalt eale

Väikelastele kohaselt on lastetoad helges võtmes ja looduslähedased. Põneva nüansina on mõlemas toas kasutusel kõrvakeste disainiga värvitud magnettahvelseinad.

Sujuv koostöö ehitaja, arhitekti ja tellijaga tegi selle kodu sisustamise sisekujundaja jaoks eriliselt meeldivaks ja sujuvaks. Kui kõik osapooled on motiveeritud parima lahenduse leidmiseks ja oskavad teiste osapooltega ka arvestada, saabki ainult täiuslik tulemus tulla.

-----
Elanikud: pere kahe väikese erisoost lapsega
Arhitekt: Korrus 11
Ehitaja: Compactor Grupp
Sisearhitektuur: Ljudmilla-Funika Müür, Stuudio88

Sisutuse tootjad:
Tahveldatud raamistusega viilung siseuksed Saxby: Haapsalu Uksetehas
Eritellimus köök: Timbermeister
Eritellimusmööbel: Eesti tootja
Prantsuse kalasaba parkett (valgendatud tamm): PK salong
Laekarniisid: Decorest Disain
Pistikupesad: Jung
Tehnilised valgustid: Moodne Valgustus
Ukselingid: Impeka Home (Läti)
Saunapuit: Thermory
Dekoratiivsein saunas (Hexagon): Heksor
Kardinad: Kardinamaailm
Keraamilised plaadid: Noto ja Floorin

A: Inkodu.ee (J. Rohtsalu; K. Viksne)
Galerii: Kevadiselt värske ja isikupärane perekodu Järvekülas

 

Logo - Stuudio88 OÜ sisearhitekt Ljudmila Funika-Müür
üle Eesti (Harjumaa, Tallinn)
+372 5691 6852

Sisekujundusteenused. Eramute, korterite, büroode, kohvikute, restoranide sisearhitektuurne projekteerimine ja sisekujundus. Eritellimusmööbli joonised.

SPC seinapaneelid: uudne lahendus kiireks ja vastupidavaks muutuseks sinu kodus

SPC seinapaneelide omaduste loetelu saab alustada niiskuskindlusega ning lõpetada soojus- ja heliisolatsiooni pakkumisega.

Sisustuse projektimüük – asendamatu mugavuslahendus suurprojektides

Olgu tegu siis kinnisvara näidiskorterite sisustamise, üürikorterite haldamisega seotud sisustamise, sisearhitekti suurprojektide, haridusasutuse mööbli planeerimise või hoopis kodu ja suvemaja sisustamisega. Sisustuse projektimüük võib olla hädavajalik mugavuslahendus

Bonava alustab Pikaliiva Kaarmaja II etapi ehitusega

Tegemist on neljast majast koosneva hoone viimase etapiga. Pikaliiva Kaarmaja kaks viimast hoonet valmivad 2024. aasta lõpuks.

Arco Vara alustab Kodulahe kvartalis eelviimase etapi väljaarendamist

Tallinna linn andis heakskiidu Merimetsa asumis Stroomi ranna lähistel asuvale Soodi 6 kinnistu detailplaneeringule, kuhu terviklike piirkondade arendaja Arco Vara rajab kolm uudse välisilmega kortermaja

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus

AXOR ShowerCompositioni dušid, AXOR x Philippe Starck, dušipaneel, üladušš, õladušš, termostaatmoodul, käsidušš, tekstiilkattega dušivoolik

AXOR x Philippe Starck: kauakestvad elegantsed valamud ja vannid

Tänu elegantsele disainile toovad maailmakuulsa looja Philippe Starcki disainitud AXOR Suite-i valamud ja vannid isikupära iga vannitoa interjööri.

Merko käivitas Eesti Rahva Muuseumi lähistel Erminurme elukvartali viienda etapi ehituse

Tartu linna ja valla piiril asuv Erminurme on hubane elukvartal, milles on tänaseks valminud üheksa kahe- kuni kolmekorruselist korterelamut.

ABLOY ukselukud: valik ja võimalused

Välisukse lukukomplekt peab vastama kõrgematele turvanõuetele ja olema ilmastikukindel. Lisaks on välisuksel soovitatav kasutada lisalukku (turvalukku).

Kutse registreerimiseks Interjööri messi disainilaadale 2024

Disainilaat toimub Eesti suurima sisustus- ja disainimessi INTERJÖÖR raames Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses 21.-23.04.2023.

Eriti soodsa hinnaga ROCLITE 200 ehitusplokid uuesti saadaval!

Bauroc toob sel hooajal uuesti turule eriti soodsa hinnaga ROCLITE ehitusplokid. ROCLITE 200 on klassikaline 200mm kergplokk, mis on mõeldud nii välis- kui siseseinte, nii kandvate kui mittekandvate seinte ehitamiseks.

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Läbipaistvus on moes – vastupidava laineprofiiliga katuse- ja seinalahendused

RENOLIT ONDEX läbipaistvad katuseplaadid ja seinaplaadid on unikaalsed - materjal ei pragune, on täiesti põlemis- ja löögikindel ning peab vastu isegi ülitugevale rahesajule.

Eesti disaini uudsust tutvustav videoklipp jõuab 12 miljoni USA televaatajani

CBS-i Los Angelese telekanalil KCAL-9 näidati 24. veebruaril viieminutilist videot Eesti disainist ja jätkusuutlikest ettevõtetest. Koos lähiajal linastuva New Yorgi episoodiga jõuab see kokku 12 miljoni televaatajani.

Stockholmi mööblimess – jõud tulevikuks

6.-10. veebruaril toimus Stockholmis põneva katselavana interjöörimess eelkõige ka uutele ideedele - see on kokkuvõttes ka uhtiv Skandinaavia sisustussündmus.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

Parimad ahjunipid – kuidas valmistada pidupäeval parimad road?

Toidu ahju panemine, välja võtmine ja vajadusel vahepealne kontrollimine, liigutamine ja maitsestamise lihtsustamiseks soovitatakse paigaldada teleskooprööpad.

YIT uus maaküttega kortermaja lubab soodsamaid küttekulusid

Esimene maaküttega kortermaja valmib 2024. aasta augustis Keilas, Nurme tänaval, kus on müügile tulnud 18 1–4-toalist korterit.

Home&You disainer jagab ideid algavaks kevadhooajaks

Home&You kodusisustuspoe valikusse on saabunud uued heledad ja õrnad toonid.

Ekspert selgitab: sisearhitekti kasutamine – kulu või kokkuhoid?

Sisearhitekt on ekspert, kelles on ühendatud nii spetsiifilised tehnilised teadmised kui ka loovus. Nii suudab ta näha terviklikku pilti tehnosüsteemidest ruumipaigutuse ja värvilahendusteni.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Eesti projekteerimise tulevik: vabakutselisena edu saavutamine

Eesti projekteerimise sektoris on märgata olulist trendi: üha enam projekteerijaid otsib paindlikumat ja rahuldust pakkuvamat tööviisi, pöördudes vabakutselise töö poole.

Margit Meikar: Hoolikalt valitud tapeet teeb kodud hubasemaks ja elu rõõmsamaks

Erinevatesse interjööridesse saab anda värvi ja meeleolu, kasutades tapeeti ühel või kahel aktsentseinal, kogu ruumis või uue trendina laes.

Isesulguvad nupumehhanismiga segistid: samm tõhusama veekasutuse suunas

Isesulguvate nupumehhanismiga segistid sobivad suurepäraselt kasutamiseks avalikes kohtades nagu restoranid, kontorid, kaubanduskeskused ja õppeasutused.

2024 on rohelise Yang Puudraakoni aasta

Draakon valitseb aastat kindla ja isaliku käega, ilma järeleandmisi tegemata. Draakoniaasta kiirenevad energiad ei jäta aega rahulikuks õppimiseks.

Pottsepa nõuanded ahju või kamina valimiseks ja õigeks kütmiseks

Ahju ehitus algab kolde tüübi valikust. Kõige efektiivsem ja keskkonnasäästlikum kolde tüüp hetkel tavakasutaja jaoks on pilukolle.

Stockmann avas uuenenud koduosakonna

Kuudepikkuse põhjaliku planeerimise järel on Stockmanni 4. korruse koduosakond täielikult uuendatud ning siit võib leida laia valiku sisustus-, sisekujundus- ja elustiilitooteid.

Tapeeditrendid 2024

Tapeetide trendisuunad 2024. aastal on väga mitmepalgelised. Mustrit ja tekstuuri, mis muudab kodud kodusemaks, hubasemaks ja olemise üleüldiselt rõõmsamaks, on moes.

Väikemaja puidust välisuksed ja puitaknad - hea kvaliteet ja hind!

LADU6 väikemaja puidust välisuksed ja puitaknad on kõrge kvaliteedi ja hea soojapidavusega Puitukse hind al. 199€. Uudistoode - topeltuksed!

Uus Cool! Dušinurk, mis sulandub sujuvalt igasse vannituppa

Raamita dušinurkade ja -uste valiku tooteseerial Cool on uuenduslik avamissüsteem, mis tagab mugava ja avarama sisenemise duši alla.

Tarnekriisis alanud Arco Vara arendus sai valmis kvartali jagu enne tähtaega

Elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara ehituse peatöövõtuga tegelev tütarettevõtte Arco Tarc lõpetas Kodulahe kvartali Rannakalda arenduse projekti vaatamata muutlikule turuolukorrale ennetähtaegselt.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

PROTEC² CLIQ - digitaalne lukk, mille puhul piisab ühest võtmest kõigi vajalike uste avamiseks

Ühendades Abloy parima mehaanilise ja elektromehaanilise tehnoloogia üheks digitaalseks lahenduseks, pakub PROTEC² CLIQ juurdepääsuhalduslahendus vastuse kaasaegsetele globaalsetele turvaprobleemidele.

Vana rooma arhitektuur: rikka ajalooga linn

Rooma arhitektid ja insenerid olid tuntud oma uuenduslikkuse poolest, eriti seoses ehitusmaterjalide ja -tehnikatega. Nende panus arhitektuuri on hindamatu!

Lucano kokkupandaval treppredelil saab olla mitu funktsiooni

Lucano treppredel on disainitud asjade kasutamise lihtsustamiseks ning interjööri osaks. Kui Sa selle parasjagu ei roni, saad seda kasutada teistmoodi.

RAVAKi Designbloki installatsioon käsitles metsa peateemat omal moel

Ravaki uus segistite kollektsioon Espirit kasvas välja heitveetorudest tehtud kännu seest.

Palazzol uus e-pood! Sisustusdisaini asjatundjate koostatud valik!

Palazzo Interiorsi e-mööblipood esindab tipptasemel funktsionaalset disaini, mis on hoolikalt valitud sobitumaks Eesti inimeste maitse-eelistustega.

Pantone aasta värv 2024 on mahe virsikukarva toon "Peach Fuzz"

Pantone aasta värv 2024 on õrnust ja sametisust peegeldav toon, mis väljendab soovi leida hetki hingetõmbeks, loovuseks ja inimlikuks ühenduseks.

Valgustite trendid aastal 2024

2024. aasta toob kaasa uued tuuled sisekujunduses, mis omakorda mõjutab seda, kuidas ruume valgustada.

Trendivärv interjööris: koobaltsinine

Sisustustrendide maailm on mõnusalt kirju – seda ka värvitoonide osas. Värvidest on jätkuvalt moes pastelsed toonid, kuid palju on esindatud ka julgemaid värve.

Laadige oma telefoni vaid USB-pistikupesast

Vajadus tasuta USB-pistikute arvu järele kasvab pidevalt ning veelgi olulisem on nende lihtne kättesaadavus.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Ra Suni erilahendustega pehme mööbel – neile, kes ei lepi keskpärasega

Ra Sun ei ole siiski spetsialiseerunud mitte ainult uue pehme mööbli valmistamisele, vaid renoveerib ka vana. Samuti on valikus standardmööblilahendused.

Miks valida vaheseinte ehitamiseks just bauroc element?

Bauroc ELEMENT vaheseinaplaadid on võrreldes alternatiivsete plokkidega oluliselt suuremate mõõtmetega, mis tagab märkimisväärselt kiirema seina ladumise ja kulu on vaid 4,17 tk/m².

Kõrgekvaliteetne sadulsepatöö annab disainile viimase lihvi

Transinterior paistab silma oma oskuslikult viimistletud sadulsepatööga, mis hõlmab pehme mööbli polsterdamist, nahatamist ja katteriide paigaldamist.

Lindström vahetab välja kõik klientide porivaibad

Avalike asutuste sissepääsude ees asendatakse mustust püüdvad porivaibad uue tehnoloogiaga valmistatud keskkonnasäästlike vaipadega.

Väikese eramu planeerimine kui ruutmeetreid on vähe ja avarus oluline

Eramu sisustamisel aitas ruumipuudust aitas köögis asjade mahutamisel ja söögiala loomisel lahendada köögisaar. Elutoa osas aga nutikas kamina ja tv-sein.

Radis Furniture riiulid GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

Nutikad riiulilahendused kodukontori töönurga eraldamiseks ja töölaua sisseseadmiseks, näiteks elutuppa.

Uus standard laste- ja magamistoa sisutuses: pehmed ja kumerad vormid

Wall Design eristub teistest Eesti pehmete paneelide tootjatest võimekuse poolest valmistada paneele igasuguse kujuga, alates kolmnurkadest kuni pilvedeni.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Võimalusterohke disainiga Blanco köögivalamud ja akna ette paigaldatavad segistid

Blanco köögivalamu juurde kuuluvad erinevad lisatarvikud nagu puuviljakauss, puuviljakorv, lõikelaud, nurgakauss, ülarelsid, nõrutuskorv, nõrutusrest, põhjasõela kate, jpm.

Kivikatused pakuvad püsivat ilu ja suurepärast vastupidavust

Traditsiooniliselt kaetakse viilkatused keraamiliste kivide ja kiltkiviga, kuid nüüdseks on lisandunud ka betoonist ja kiudtsemendist katusekivid.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Tikkurila aasta värv 2024 - sisetunde järgi loodud kollektsioon

Aasta värv 2024 „Nude in Nizza“ on soojustkiirgav virsikutoon, mis väljendab armastust, lahkust ja mängulisust. Vaata inspireerivat pildigaleriid aasta värvidega kujundatud korterist.

Kodu remondieelne kontroll - koostame remonditööde nimistu ja eelarve

Planeerid kodus remonditöid? Siis sattusid lugema just õiget artiklit! Ehituskaitse Büroo pakub uue teenusena kodu remondieelset kontrolli.

Profilpas duširuumi kaldeliistud: efektiivsed äravoolu kaldeserva tegemiseks

Profilpasi kaldeliist on disainitud selleks, et võimalikult lihtsate töövõtetega ja kuluefektiivselt luua puhas, esteetiline ja täpne äravoolu kaldeserv.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Helsingis avatakse jaanuaris Soome esimene Radisson RED hotell

Radisson RED Helsinki avatakse modernistlikus uushoones, mille projekteeris kuulus Soome arhitektuurifirma Anttinen Oiva Arkkitehdit.

Iittala Ultima Thule 55: Iittala tähistab ikoonilist kollektsiooni uute vaasidega

Legendaarse Ultima Thule 55. aastapäeva tähistamiseks tõi Iittala oma püsikollektsiooni Ultima Thule vaasid.

Galerii: M Stuudio uus kujundus jutustab tegevuse lugu

M Stuudio meigisalong on hea näide, kuidas detailidele keskendumisega saab luua interjööri, mis ei ole ainult funktsionaalne ja kaunis, vaid räägib ka oma loo.

Kas teadsid, et pead ka enda telerit küberrünnaku eest kaitsma?

Esimese asjana soovitab Pennar teha ära põhilised küberhügieenivõtted enda koduse wifi võrguga.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube