Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

AXOR Uno segistid ja dušid: täiuslikkuseni viimistletud puhas disain

AXOR Uno segistid ja dušid: täiuslikkuseni viimistletud puhas disain

AXOR Uno kollektsiooni kaks erinevat stiilivariatsiooni on inspireeritud veetorudest - kõige iidsematest vee juhtimise seadmetest. AXOR Uno segistid ja dušid on loodud koostöös Stuttgartis asuva Phoenix Design disainistuudioga.

Lihtsavormiline disainikeel ja esteetiline konstruktsioon

AXOR Uno segistite ja duššide puhul järgitakse läbivalt puristliku kunstivoolu algupäraseid kompromissituid disainipõhimõtteid: kaks täpselt vormitud silindrit, mis on omavahel ühendatud täisnurga all. Segistitilad ja käepidemed on saadaval radikaalselt sirgetes või õrnalt ümardatud versioonides.

Segistite täpsed kontuurid ja kuldlõike kohaselt esile tõstetud proportsioonid on kollektsiooni iseloomulikud stiilijooned, mis annavad detailidele erilise aura ning kirka ja elegantse väljanägemise igas keskkonnas. Spetsiaalne pinnaviimistlus lisab sära sellele kollektsioonile, millesse kuulub rohkem kui 70 toodet valamute, duššide ja vannide jaoks.

Puristlik funktsionaalne disain

Radikaalne ja kaasaegne purism – need mõlemad stiilisuunad rõhutavad funktsioonide lihtsust. AXOR Uno segistite kasutusviis on minimaalselt lihtne: veevool avatakse või suletakse Select-nuppu vajutades, nn nullkäepidet (zero handle) pöörates või ergonoomilist loogaga käepidet (loop handle) tõstes.

“Kõrgeima tehnoloogilise tasemega AXOR Uno on puristliku stiili kehastus: puhas, minimalistlik, delikaatne. See kollektsioon sisaldab purismi kõige võluvamaid jooni nii vormi kui funktsiooni poole pealt. Iga individuaalne toode väljendab materjali väärtustamist ning on täpse ja järjepideva konstruktsiooniga. Põhiteguriks on meie pühendumine täiuslikkuse saavutamisele disainis, teostuses ja funktsionaalsuses,” selgitab Silke Giessler, AXORi kaubamärgi turundusjuht.

AXOR kavandab, konstrueerib ja toodab segisteid, dušše ja tarvikuid luksuslike vannitubade ning köökide jaoks, et muuta need täiuslikuks. Kõrgeimal esteetilisel ja tehnoloogilisel tasemel luuakse avangardistlikke ja ainulaadseid üksiktooteid ning kollektsioone. Mõningaid neist peetakse tänapäevani vannitoadisaini klassikaks. Koos järgivad need motot „Form follows Perfection“: tootearendus ei lõpe enne, kui enam pole midagi võimalik lisada või ära võtta. Selle põhimõtte järgi on loodud trende rajavaid disainiobjekte üle kahekümne aasta koostöös maailmakuulsate disaineritega, kelle hulka kuuluvad näiteks Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud ja Patricia Urquiola. AXOR on Hansgrohe grupi kaubamärk.

A: Hansgrohe Eesti, 2017

Segistid vannituppa, dušid, vannitoatarvikud - hansgrohe ja Axor. Köögivalamud ja köögisegistid - hansgrohe.

Kas valge on uus must? AXOR One vannitoa tooted mattvalges kuues

AXOR One kollektsiooni dušše, segisteid ja termostaate saab suurepäraselt täiendada mattvalgete AXOR Universal Circular vannitoatarvikutega.

hansgrohe köögisegisti Talis M54 – köögi funktsionaalne keskpunkt

Talis M54 köögisegisti väljatõmmatav pihusti võimaldab kogu valamu pinda hõlpsalt pesta ja segisti duširežiim on sealjuures eriti säästlik.

Damixa Silhouet Freestanding - eraldiseisev vannisegisti

Ideaalne lahendus eraldiseisva vanni jaoks. Vannisegistil on pöörlev vanni jooksutorus, põletuskaitse ja külmkäivitus, mis hoiab ära ka kuuma vee liigse tarbimise.

hansgrohe FinishPlus viimistlus teeb segistist pilkupüüdva disainelemendi

hansgrohe segistid Metropol ja Talis E saadaval viies värvitoonis ja mati, poleeritud ning harjatud pinnaga. Valikus on kolm erinevat segisti kõrgust.

AXOR Montreux: klassikalises stiilis vannitoa- ja köögisegistid ning dušid

AXOR Montreux on ikooniline köögi- ja valamusegistite kollektsioon, mille stiil peegeldab tänaseks märgilise tähtsuse saanud teadus- ja kultuurirevolutsiooni perioodi.

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus

AXOR ShowerCompositioni dušid, AXOR x Philippe Starck, dušipaneel, üladušš, õladušš, termostaatmoodul, käsidušš, tekstiilkattega dušivoolik

AXOR x Philippe Starck: kauakestvad elegantsed valamud ja vannid

Tänu elegantsele disainile toovad maailmakuulsa looja Philippe Starcki disainitud AXOR Suite-i valamud ja vannid isikupära iga vannitoa interjööri.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Isesulguvad nupumehhanismiga segistid: samm tõhusama veekasutuse suunas

Isesulguvate nupumehhanismiga segistid sobivad suurepäraselt kasutamiseks avalikes kohtades nagu restoranid, kontorid, kaubanduskeskused ja õppeasutused.

Uus Cool! Dušinurk, mis sulandub sujuvalt igasse vannituppa

Raamita dušinurkade ja -uste valiku tooteseerial Cool on uuenduslik avamissüsteem, mis tagab mugava ja avarama sisenemise duši alla.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

RAVAKi Designbloki installatsioon käsitles metsa peateemat omal moel

Ravaki uus segistite kollektsioon Espirit kasvas välja heitveetorudest tehtud kännu seest.

Võimalusterohke disainiga Blanco köögivalamud ja akna ette paigaldatavad segistid

Blanco köögivalamu juurde kuuluvad erinevad lisatarvikud nagu puuviljakauss, puuviljakorv, lõikelaud, nurgakauss, ülarelsid, nõrutuskorv, nõrutusrest, põhjasõela kate, jpm.

Interjöör kui lugu: Miks on oluline siduda inimesed ja ruum?

Dez Studio sisearhitekti Nadezda Kornilova sõnul eeldab iga sisekujundusprojekt lugu ehk kontseptsiooni. Lugu seob inimesed ja interjööri.

Põhjamaine lihtsus: Elegantne tekstuuride mäng uuseramu interjööris

Noore pere kodu looduskaunis kohas Lõuna-Eestis, kus erilise tähelepanu all oli meeleolu loovate valgustuslahenduste väljatöötamine.

Espirit Segisti. Vesi taltsutatud disainiga.

Espiriti segistite disain seostub Taani disaineri Arne Jacobseni võrreldamatu kujuga segistitega, mis on turul olnud juba üle 50 aasta.

Videolugu: Kaunis katusekorter Rocca Towersi hoones

Valmis Palazzo Interiorsi mitmeaastane sisekujundusprojekt- luksuslik katusekorter Rocca Toweri kvartali kõrghoones.

Peegel – praktiline ja pilkupüüdev aksessuaar interjööris

Peegel võimendab valgust, mistõttu saab peegliga muuta ruumi valgemaks ja lisada interjööri avarust. Väga hea lahenduse pimedamas ja kitsamas toas!

Delabie BINOPTIC-Black Magic: elektroonilised kontaktivabad segistid

BINOPTIC seeria elektroonilised kontaktivabad segistid paistavad silma oma stiilse matt musta viimistlusega. 100% must kroom tagab, et segistid ei kaota oma esinduslikkust isegi intensiivse kasutuse korral.

Üliõhuke Deco kivispoon - unikaalne viis pindade katmiseks

Kivispooniga saab katta betooni, keraamikat, metalli, vineeri, MDFi, PLPd ja ka kumeraid pindasid. Kasutatakse mööbli, seinte, aga ka välisfassaadide puhul.

Damixa grafiithalli pinnaviimistlusega segistid ja vannitoaaksessuaarid

Taani tootja Damixa on loonud uue grafiithalli pinnaviimistluse, mis pakub unikaalset ja stiilset välimust.

Kuidas värskendada aastaid tagasi kujundatud luksuskorter?

Kerge interjööri värskenduskuur professionaalse sisearhitekti abiga toob koju uue hingamise ja annab võimaluse uueks alguseks. Muutusi ei tohiks karta.

Ekspert selgitab: kuidas pesu pestes elektrit säästa?

90 protsenti energiast kulub pesumasinal vee kuumutamiseks, seega tuleks pesu pesta võimalikult madalal temperatuuril.

Frost Nova2 aksessuaarid muudavad iga vannitoa ja WC kauniks

Frost NOVA2 seerjas on saadaval rätikuribad, käterätiku hoidjad, WC-paberihoidjad, vannitoa riiulid, seebikausid, hambaharjade hoidjad.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Termostaatsegisti: nutikalt energia- ja veesäästlik lahendus vannituppa

Termostaatsegistid on vannitubades populaarne valik, kuna võimaldavad täpset veetemperatuuri reguleerimist nii vanni võttes kui duši all käies.

Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsiooni Antao on inspireeritud kastepiisast

Vannitoakollektsiooni Antao loomisel sai disainistuudio kaschkasch inspiratsiooni hommikusest kastepiisast, mis seob nii valamut, vanni, mööblit, peegleid kui segisteid.

Nutikad lahendused vannitoa ja majapidamisruumi sisustamiseks

Puntore vannitoamööbel on loodud vastu pidama niiskusele ja kulumisele, tagades pikaajalise kasutamise. Ruumisäästvad kapid, uudsed kujud peeglitel, mööbliga samas toonis tööpind jpm.

Mis teeb RAVAKi akrüülvannid eriti vastupidavaks?

RAVAK pakub kvaliteetseid valatud akrüülist vanne, millel on palju eeliseid võrreldes pressitud akrüülist valmistatud vannidega.

Sisseehitatud dušikomplektid ja valamusegistid Damixa

Damixa lahendused on ühtaegu lihtsad ja paindlikud, sest on üks seinasisene baas, mis sobib nii valamule kui ka dušile.

Kas tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga siiski duši all käimist nautida?

Tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga duši all käimist siiski nautida? Need lihtsad muudatused vannitoas mõjuvad hästi nii keskkonnale kui ka rahakotile

Allibert - kvaliteetne vannitoamööbel prantsuse tootjalt

Allibert on vannitoamööbli ja sanitaartehnika tootja, kelle peamine eesmärk on luua kaasaegset skandinaavialikku mööblit, mis on vastupidav ja jätkusuutlik. Northnavia veebipoes!

Kuidas kodumasinaid kasutades energiat säästa, et elektriarve oleks väikesem?

Iga kord kui ahju või pliidi soojaelemendid peavad end kuumaks ajama, kulub energiat. Seega kui oled grillvorstid just ahju pistnud, siis võib näiteks juurviljad või mõne muu järgmiseks päevaks mõeldud toidu korraga valmis teha.

Uuring: Eesti inimesed hindavad säästlikku ja kauakestvat vannituba

Baltikumi inimestele on tähtis, et vannituba oleks kvaliteetne ja kestaks kaua. Samuti on olulised vett säästvad lahendused.

Uus visioon vannitoast: geniaalselt ruumisäästlik ja funktsionaalne

Uue põlvkonna elegantne, mugav ja ruumisäästlik vannitoamööbel. Kõik vajalik vannitoas on silme alt peidus, aga sama kiirelt ka leitav - lihtsalt geniaalne!

Milline segisti valida?

Kui osad segistid on minimalistlikud ja loodud ruumi sobituma, siis teised annavad vannitoale iseloomu ja tooni. Tutvustame Gustavsbergi segistite võimalusi.

Unikaalse vannitoamööbli sünnilugu

Põneva lahenduse on välja mõelnud Anvar Valge, kes tutvustab efektset taaskasutatud materjalist mööblit, mille vormiks on bauroci plokid ja mis on viimistletud loodusliku tadelaktiga.

Kuidas oma vannituba kiiresti ja lihtsalt muuta: proovige musta värvi

Must on muutunud üha populaarsemaks aktsentvärviks vannitoas, sest sobib hästi kombineerimiseks peaaegu kõigi värvide ja sisustusstiilidega ning lisab ruumile püsivalt kaunist ja soliidset efekti.

Vannitoa kontseptsioon Classic II: klassika selle sõna parimas tähenduses

Vannis ja duši all käimiseks igas suuruses vannitoas on Classic sarjas vannid viies erinevas mõõdus. Nüüd saab valida ka ainulaadse 120 cm vanni.

Väikese vannitoa sisekujundusideed: planeerimine ja viimistlemine

Nõuandeid väikese vannitoa sisustamiseks jagab Espaki sisekujundaja. Tegemist oli 3,8 m² suuruse vannitoa remondiga vanas majas.

Uus kollektsioon YARD: lõpuks ometi kraanikausid, millel on tõesti midagi pakkuda

RAVAK soovib luua disaineritele ja arhitektidele mõeldud kraanikausside kollektsiooni.

Unidrain seab vannitoa renntrappidele uue standardi

Unidrain renntrapp (duširenn) teeb ehitamise lihtsamaks, parandab ka ehituse kvaliteeti ja ka väljanägemist!

Arhitekt-disainer Maritsa Lukk Soome elamumessist: „Selle tunneb kohe ära, kui kodu loomisse on kaasatud eksperdid.“

Naantali elamumessil jäi silma mõistlik ruumikasutus. Majad olid ruutmeetritelt pigem väiksemad, aga nii põhjalikult läbimõeldud, et kõik vajalik mahtus ära.

Külmumiskindlad aiakraanid FM Mattsson, MORA ja FROSTLINE

Meil on pakkuda külmumiskindel aiakraan soojale ja külmale veele. Saate autot pesta, basseini täita või kausutada aiadušši soovitud temperatuuriga.

Japandi vannitoas: neile, kes eelistavad rituaali rutiinile

Vannitoas iseloomustavad Japandi stiili naturaalsed materjalid, soojad puiduvarjundid ja must värv. Villeroy & Boch valikus uus Loop & Friends vannitoa sari.

Dušikabiinid ja dušiuksed Nexty

Ravaki Nexty seeria dušinurgad ja dušiuksed on varustatud minimalistliku metallprofiili ja 6 mm paksuse karastatud klaasiga.

Kas dušš vannis? Mugav RAVAKi lahendus - kvaliteetne vannisein

Kui vannituba ei ole nii suur, et mahutada vanni ja dušinurka. Miks peaksite valima ühe või teise, kui saate valida kompromissi? Ostke vann koos vanniseinaga.

Millised on kõige lihtsamad ja tõhusamad viisid katlakivi eemaldamiseks?

Tõhus katlakivieemaldi OneSystem eemaldab kerge vaevaga katlakivi, rooste ja lubjasette jääke.

hansgrohe Finoris – mitmekülgne abiline valamu juures

hansgrohe Finorise segistisarja väljatõmmatav versioon pakub palju liikumisvabadust ja lihtsustab argirutiini. Kiire peapesu kraani all pole enam mingi probleem.

Köögisegistid Damixa Silhouet PRO ja Touchless PRO

Segistid Damixa Silhouet Touchless Pro on uut tüüpi puutevaba kraan, mis on mõeldud just koduseks kasutamiseks.

Skandinaavialik vannituba võlub värviga

Gustavsberg üllatab uue Artic vannitoamööbli sarja nelja värvitooniga: Peach, Ash Grey, Black Ash ja valge.

Tualettharjad WC interjööris

Pegu.ee veebipood pakub kõige laiemat valikut metallist vannitoatarvikuid Eestis. Valikus olevad WC-poti harjad on erinevate viimistluse, värvi ja kinnitusviisiga.

Õhukese servaga vannid SLIM

RAVAKi valikus nüüd saadaval ka kaunid õhukese servaga akrüülvannide mudelid.

Kaunid eraldiseisvad vannid väiksemate vannitubade jaoks

RAVAK Freedom W vann paigutatakse seina vastu, seega sobib see hästi väiksemasse vannituppa. Paigaldada saab ka integreeritud segisti ja on ruumi asjade paigutamiseks.

4 DESIGN mööbli- ja seinapaneelid: kordumatu muster ja kumerad vormid

Dekoratiivsed puitpaneelid Techno Veneers võimaldavad luua ainulaadseid kumeraid vertikaalpindasid ja seda nii mööblile kui seintele.

Segistid 10° FREE nüüd ka mattmusta viimistlusega

Uued mattmustad segistid on RAVAKi sortimendi raames lihtsad sobitada näiteks musta raamiga dušikabiini, dušitarvikute või vanni musta korpusega.

Vannituba väärib vanni

Vannitoale moodsama ilme andmiseks sobib hästi mati pinnaga vann. Matt tundub sametiselt sile ja näeb välja loomulik.

R-box lihtsustab juurdepääsu seina sisse monteeritud segisti osadele

R-box on praktiline abimees varjatud paigalduslahendusega ehk seina sisse monteeritud segistite paigaldamiseks.

Värvide ja vormide sümfoonia vannitoas

Villeroy & Bochi Artise valamute 4 uut maalähedast tooni on India suve küps kollane, salveiroheline, roostetoon ja bordoopunane.

Vann Freedom W Black - peen ilu ja kumerad jooned

Sellele kaunile vannile ei ole vaja täiendavalt paigaldada plaate või muud viimistlust. Vann on valmistatud kvaliteetsest akrüülist, eluaegne garantii!

YPSILON – kaunis eraldiseisev akrüülvann

Vann Ypsilon laieneb õlgade kõrgusel kergelt külgedele ning võimaldab nii mugavalt käsi toetada, rinna ette lükata ning lõõgastada kaela ja pead.

Soome elamumess muljed: Lohja 2021

Lohja elamumessil on ühtse joonena kõigi eramute fassaadidel kasutatud puitu. Köökide puhul hakkas silma köögitsooni viimine teisele korrusele.

Villeroy & Boch valikus nutikad WC-potid ja mustust tõrjuv keraamika

Villeroy & Boch esitles innovatsioone, mis toovad vannituppa nutikad WC-potid, antibakteriaalse ja mustust tõrjuva keraamika ning vett säästvad lahendused.

Kontaktivaba ja isepuhastuv elektrooniline segisti Delabie TEMPOMATIC 4

Segisti toimib kontaktivabalt. Veeringluse tagamiseks aktiveerub segisti torustikus automaatselt antibakteriaalse toimega loputus iga 24 tunni järel.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube