Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Innovatiivsed välikraanid ja-dušid, mis trotsivad külmakraade: Frostline

Innovatiivsed välikraanid ja-dušid, mis trotsivad külmakraade: Frostline

Kevad on käes, kuid Eesti muutlikus kliimas on oluline olla valmis ka kõige külmemateks päevadeks. Just sel põhjusel soovime tutvustada teile Frostline'i - ettevõtet, millel on üle veerand sajandi kogemusi innovatiivsete veesüsteemi toodete väljatöötamisel, mis on vastupidavad ka kõige ekstreemsematele ilmastikutingimustele.

Frostline'i välikraanid ja -dušid on loodud Põhjamaade kliima jaoks ning neid saab kasutada mitmel erineval otstarbel, alates koduaiast ja puhkealadest kuni spordiväljakute ja tööstuslike rajatisteni. Frostline'i lahendused tagavad pideva juurdepääsu värskele joogiveele isegi talvel.

Miks eelistada Frostline'i:

  • Külmakindlus: Frostline'i välikraanid ja -dušid on loodud vastu pidama ka kõige külmematele ilmastikutingimustele, tagades pideva veetoe igal aastaajal.
  • Stiilne disain: Frostline'i tooted ühendavad endas kaasaegse disaini ja kõrge funktsionaalsuse, muutes need silmapaistvaks lisandiks igasse keskkonda.
  • Lihtne paigaldus ja hooldus: Frostline'i süsteemide paigaldamine on lihtne ja hooldusvajadus minimaalne, mis tagab probleemivaba kasutuskogemuse.

Mõned näited tootevalikust:

  • DUO dušisüsteem: Kauni disaini ja praktilise funktsionaalsuse kombinatsioon muudab DUO dušisüsteemi ideaalseks lahenduseks koduaeda või avalikku randa.
  • Klassikaline veekraan: Stiilne ja ajatu klassikalise veekraani disain sobib suurepäraselt igas stiilis õue või terrassile.
  • Loomade joogveesüsteemid: Automaatsed joogiveesüsteemid tagavad teie loomadele - veised ja hobused - värske vee aastaringselt.

Frostline'i projektid Eestis:

Ärge jätke end külma kätte - investeerige kvaliteetsesse veesüsteemi Frostline'ilt ja tagage endale ja oma kogukonnale mugavus ja turvalisus igal aastaajal.

Tooted PEGU.EE e-poes

Autor: Aleksandr Gumenjuk, PEGU OÜ ekspert

Logo puudub - BIOALEKSANDRA.ee
üle Eesti (Võrumaa)
+373 5553 1008

Külmumiskindlad aiakraanid FM Mattsson, MORA ja FROSTLINE

Meil on pakkuda külmumiskindel aiakraan soojale ja külmale veele. Saate autot pesta, basseini täita või kasutada aiadušši soovitud temperatuuriga.

Põhivead aiakujunduses, mida ei pea tingimata ise järgi proovima

Kes soovib ilusat ja hooldusvaba aeda, peaks aia kujundamisel püüdma vältida järgnevaid tüüpvigu...

Kaasaegse klassika tasakaalus sümbioos monokroomses interjööris

Olles teadlik, et maja välisilme on kaasaegne, oli vaja leida viis, kuidas siduda eramu sisekujunduses kokku need kaks esmapilgul vastandlikku stiili – kaasaegsus ja klassika.

GOAT G1 robotniiduk - erakordselt nutikas ja kaablivaba abimees

Intelligentsuselt ei jää GOAT G1 robotniiduk alla ühelegi kodurobotile - positsioneerib väga täpselt, tuvastab takistusi, niidab süsteemselt, laeb nutikalt, ei vaja piirdekaablit.

Miks valida markiis oma suvekodu või maja terrassile?

Markiis on suurepärane lahendus, mis pakub terrassil päikesevarju ja privaatsust ning pikendab terrassihooaega.

Aiatööd algavad - kust saada multši ja mida arvestada selle varumisel?

Enne multši varumist oleks vaja üle mõõta multšitavad peenrad ja haljasalad, et arvutada vajaminev multšikogus. Selleks on mugav kasutada multši kalkulaatorit.

SFA minipumpla võimaldab wc-poti paigaldust ilma kanalisatsioonita kohta

SFA minipumpla võimaldab wc-poti paigaldust ilma kanalisatsioonita kohta.

Rahvusvaheline veepäev kutsub vett säästma

Puhas vesi on olemas üle 90% Eesti elanikest ja oleme ühisveevärgist pärineva vee tarbimise osas ühe elaniku kohta Euroopa riikide hulgas üks säästlikumaid.

Ruduse innovatsioon ja disain 2024: Opus müürisüsteem ja Lumo-Kartano tänavakivid

Opus müürisüsteem on nutikuse meistriteos, muutes müüri ehitamise lihtsamaks kui kunagi varem - peaaegu nagu mängides täiskasvanute LEGO-klotsidega. Lomo-Kartano sillutuskivide vuukides saab aga kasvatada erinevaid taimi.

Tomatitaimede ettekasvatamise õpetus

Tomatite ettekasvatamine. Millal on õige aeg alustada? Milliseid tomatisorte eelistada? Mis on tõusmepõletik? Seemnest istutuseni on 60-70 päeva.

Kas teadsid, et mullal ja mullal on vahe sees?

Õige koostisega mulda kasutades pakud oma taimedele justkui kindlustus. Võti peitub mullasegu humiinhapete sisalduses.

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus

AXOR ShowerCompositioni dušid, AXOR x Philippe Starck, dušipaneel, üladušš, õladušš, termostaatmoodul, käsidušš, tekstiilkattega dušivoolik

AXOR x Philippe Starck: kauakestvad elegantsed valamud ja vannid

Tänu elegantsele disainile toovad maailmakuulsa looja Philippe Starcki disainitud AXOR Suite-i valamud ja vannid isikupära iga vannitoa interjööri.

Biolani minikasvuhoone lihtsustab istikute ettekasvatamist

Kurgi, kõrvitsa ja suhkrumaisi seemikute kasvuperiood on vaid 3–4 nädalat, seega tuleks avamaale istutatavate istikute ettekasvatamist alustada alles mai alguses.

Läbipaistvus on moes – vastupidava laineprofiiliga katuse- ja seinalahendused

RENOLIT ONDEX läbipaistvad katuseplaadid ja seinaplaadid on unikaalsed - materjal ei pragune, on täiesti põlemis- ja löögikindel ning peab vastu isegi ülitugevale rahesajule.

 Inspiratsiooni peaaegu hooldusvaba aia rajamiseks

Tornide väljakul toimunud Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 näidisaed „Mere puudutus“ on hea näide peaaegu hooldusvabast aiast, kus argimured iga päev kasvõi hetkeks unustada ja lihtsalt looduse ilu nautida.

Inspiratsiooni koduaia rajamiseks: lopsakas ja pikalt õitsev lilleaas

Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 näidisaed „Harmonicum“ on hea näide koduaeda sobivast lilleaia tüüpi aiast. Näidisaed pälvis isegi 3 rahvusvahelist tunnustust.

Eksperiment: mida lapsed mänguväljakutel päriselt kasutavad

Selgus, et köitvaimad mänguväljakud on need, mis pakuvad võimalusi ühisteks tegevusteks ja mängudeks sõprade või vanematega ning kus on mõeldud ka täiskasvanute peale.

Linnaaia kujunduses on aktuaalsed kõrgpeenrad, söödavad taimed ja seened

Tornide väljakul toimunud Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 võiduaed „Söödav Summ“ on hea näide linnaaiast, mis sobiks hästi väikeste lastega peredele.

Isesulguvad nupumehhanismiga segistid: samm tõhusama veekasutuse suunas

Isesulguvate nupumehhanismiga segistid sobivad suurepäraselt kasutamiseks avalikes kohtades nagu restoranid, kontorid, kaubanduskeskused ja õppeasutused.

Uus Cool! Dušinurk, mis sulandub sujuvalt igasse vannituppa

Raamita dušinurkade ja -uste valiku tooteseerial Cool on uuenduslik avamissüsteem, mis tagab mugava ja avarama sisenemise duši alla.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

RAVAKi Designbloki installatsioon käsitles metsa peateemat omal moel

Ravaki uus segistite kollektsioon Espirit kasvas välja heitveetorudest tehtud kännu seest.

2023. aasta arhitektuuripreemiate laureaadid

Reedel, 8. detsembril jagati Lillepaviljonis pidulikul auhinnatseremoonial aasta arhitektuuripreemiaid ja tunnustati parimaid arhitektuuritegusid ja -tegijaid.

Võimalusterohke disainiga Blanco köögivalamud ja akna ette paigaldatavad segistid

Blanco köögivalamu juurde kuuluvad erinevad lisatarvikud nagu puuviljakauss, puuviljakorv, lõikelaud, nurgakauss, ülarelsid, nõrutuskorv, nõrutusrest, põhjasõela kate, jpm.

Profilpas duširuumi kaldeliistud: efektiivsed äravoolu kaldeserva tegemiseks

Profilpasi kaldeliist on disainitud selleks, et võimalikult lihtsate töövõtetega ja kuluefektiivselt luua puhas, esteetiline ja täpne äravoolu kaldeserv.

Espirit Segisti. Vesi taltsutatud disainiga.

Espiriti segistite disain seostub Taani disaineri Arne Jacobseni võrreldamatu kujuga segistitega, mis on turul olnud juba üle 50 aasta.

Kuidas luua igava hekimüüri asemel aeda kaunis kooslus?

Heki puhul on oluline nii kõrgus kui laius. Kõrguse poolest on kõige lihtsam hooldada kuni 1,4 m kõrgust hekki.

Delabie BINOPTIC-Black Magic: elektroonilised kontaktivabad segistid

BINOPTIC seeria elektroonilised kontaktivabad segistid paistavad silma oma stiilse matt musta viimistlusega. 100% must kroom tagab, et segistid ei kaota oma esinduslikkust isegi intensiivse kasutuse korral.

Damixa grafiithalli pinnaviimistlusega segistid ja vannitoaaksessuaarid

Taani tootja Damixa on loonud uue grafiithalli pinnaviimistluse, mis pakub unikaalset ja stiilset välimust.

Vahemere hõngu koduterrassile: bambusmööbel, valged narmastega tekstiilid, helesinine keraamika jpm

Täpselt nagu õige muusika ja aroomidega on võimalik oma saunas spa-kogemus saada, võib vahemere hõngulise puhkusemeeleolu luua oma koju või terrassile.

Kas valge on uus must? AXOR One vannitoa tooted mattvalges kuues

AXOR One kollektsiooni dušše, segisteid ja termostaate saab suurepäraselt täiendada mattvalgete AXOR Universal Circular vannitoatarvikutega.

2023. aasta Soome elamumess Loviisas

Sel aastal toimub elamumess Helsingi lähedal Loviisas 07.07 - 06.08.2023. Uude mereäärsesse linna elamurajooni rajatakse kaasaegsed väikeelamud, ridaelamud, korterelamu ja ujuvelamute kvartal.

Kas Sina ehitad terrassi ajas kestvalt? Ideed ja lahendused 2023-2024 aastaks.

Tänapäevased lahendused näevad ette, et terrassilaud tõstetakse kandeprussist ülespoole. Millega seda teha?

Kiili Betooni unikaalne välimööbel sobib nii linnaruumi kui külaplatsile

Kiili Betooni betoonmööbli valikus on spetsiaalsed pingid, lauad, rattahoidjad, prügikastid, lauatennise- ja malelaud, piknikulauad, taimekonteinerid ja välikäimlad.

Terrassi ehitamine: maksumus ja olulised nüansid, millele tähelepanu pöörata

Terrassi ehitamine algab plaanist. Terrassi ehituse maksumus on ca 100€/m² ja hooldus 20€/m².

Muruhooldus uuel tasemel - Stiga autonoomne kaablivaba robotniiduk

2023. kevadel tuli müüki täiesti uus Stiga autonoomne robotniiduk, millele ei ole vaja enam piirdekaablit paigaldada.

Kas ja miks panna oma aeda aprikoosipuu või virsikupuu?

Kellele meeldivad ploomid ja murelid rohkem kui õunad, selle jaoks on kindlasti ka aprikoosi- ja virsikupuud väga sobiv valik.

Välidiivan MOOD ei vaja kaitset vihma ega liigse päikese eest

Oot-Oot Stuudio uue terrassimööbli MOOD vorm on minimalistlik, kuid hoolimata sellest on see siiski väga mõnus istumiskoht.

Multši kasutamine tarbeaias

Multši kasutamine tarbeaias parandab mulla viljakust, kastmise vajadust ja ka köögiviljade ning taimede maitset. Kõige ideaalsem on lehtpuuhake.

Frost Nova2 aksessuaarid muudavad iga vannitoa ja WC kauniks

Frost NOVA2 seerjas on saadaval rätikuribad, käterätiku hoidjad, WC-paberihoidjad, vannitoa riiulid, seebikausid, hambaharjade hoidjad.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Termostaatsegisti: nutikalt energia- ja veesäästlik lahendus vannituppa

Termostaatsegistid on vannitubades populaarne valik, kuna võimaldavad täpset veetemperatuuri reguleerimist nii vanni võttes kui duši all käies.

Milliseid vigu aitab vältida 3D mudeldamine aiakujunduses?

3D mudelis on hea määrata hekkide kõrgused, kas varju tekitamiseks või aiaruumide eristamiseks. Mudelis on võimalik kogeda aiaelemente inimese silmade kõrguselt.

Hoiusüsteem Smartlift - luksuliku kodu kohustuslik mugavuslahendus

Smartlift hoiusüsteem on kompaktne versioon maakelder-veinikedrist.

Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsiooni Antao on inspireeritud kastepiisast

Vannitoakollektsiooni Antao loomisel sai disainistuudio kaschkasch inspiratsiooni hommikusest kastepiisast, mis seob nii valamut, vanni, mööblit, peegleid kui segisteid.

Põhjamaade jaoks loodud õuevalgustid – Norlys

Õuevalgustite paigaldamine nõuab põhjalikku eeltööd ja detailset planeerimist aga selle kõige juures on peategelaseks siiski valgustid.

Sisseehitatud dušikomplektid ja valamusegistid Damixa

Damixa lahendused on ühtaegu lihtsad ja paindlikud, sest on üks seinasisene baas, mis sobib nii valamule kui ka dušile.

Light24 spetsialist annab nõu, kuidas planeerida välisvalgustust

Enne välisvalgustite paigaldamist visanda nende paiknemise plaan. Otsusta, milline hakkab olema valgustite toitesüsteem ja kus paiknema.

Halb ilm ei riku sinu pidulikke plaane

Välitingimustes ja vihmas toimuvaid üritusi saab päästa presendi, telkide või katetega, kui ilm pole liiga külm. Need peotelgid on erakordselt kvaliteetsed!

Uus-Veerenni park kutsub liikuma ja lugema

Merko rajas Uus-Veerenni kvartalisse üle 8500 ruutmeetri suuruse avaliku pargiala koos mänguatraktsioonide, linnaruumi elavdavate skulptuuride, puhkeala ja lugemisnurgaga.

Kas tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga siiski duši all käimist nautida?

Tahad vee ja energia eest vähem maksta, aga duši all käimist siiski nautida? Need lihtsad muudatused vannitoas mõjuvad hästi nii keskkonnale kui ka rahakotile

Allibert - kvaliteetne vannitoamööbel prantsuse tootjalt

Allibert on vannitoamööbli ja sanitaartehnika tootja, kelle peamine eesmärk on luua kaasaegset skandinaavialikku mööblit, mis on vastupidav ja jätkusuutlik. Northnavia veebipoes!

Uus visioon vannitoast: geniaalselt ruumisäästlik ja funktsionaalne

Uue põlvkonna elegantne, mugav ja ruumisäästlik vannitoamööbel. Kõik vajalik vannitoas on silme alt peidus, aga sama kiirelt ka leitav - lihtsalt geniaalne!

Milline segisti valida?

Kui osad segistid on minimalistlikud ja loodud ruumi sobituma, siis teised annavad vannitoale iseloomu ja tooni. Tutvustame Gustavsbergi segistite võimalusi.

5 põhjust, miks sügisel püsikuid ja kõrrelisi mitte maha lõigata

Osasid püsikuid ja kõrrelisi ei tohi sügisel maha lõigata, sest see mõjutab nende talvekindlust. Need on krüsanteemid, monardad, heleeniumid, hiina siidpöörised.

Kuidas oma vannituba kiiresti ja lihtsalt muuta: proovige musta värvi

Must on muutunud üha populaarsemaks aktsentvärviks vannitoas, sest sobib hästi kombineerimiseks peaaegu kõigi värvide ja sisustusstiilidega ning lisab ruumile püsivalt kaunist ja soliidset efekti.

Vannitoa kontseptsioon Classic II: klassika selle sõna parimas tähenduses

Vannis ja duši all käimiseks igas suuruses vannitoas on Classic sarjas vannid viies erinevas mõõdus. Nüüd saab valida ka ainulaadse 120 cm vanni.

Juhtmevaba lambikesega rõdule, aeda ja piknikule

Juhtmevabad valgustid on just need, mida vajad, kui soovid õuesolemist õhtuti veelgi kauem nautida

Väikese vannitoa sisekujundusideed: planeerimine ja viimistlemine

Nõuandeid väikese vannitoa sisustamiseks jagab Espaki sisekujundaja. Tegemist oli 3,8 m² suuruse vannitoa remondiga vanas majas.

Sisearhitekt Ingrid Kuuli Naantali elamumessist: “Unikaalsed sise- ja välisruumid sulavad loodusega üheks”

2022. aastal on Soome elamumessi majades erilist rõhku pandud avatud köök-elutoa alale. Need on avarad, kõrgete lagede ja suurema pinnaga. Köögis on olemas ruum nii söögilauale kui köögisaarele.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube