Sisekujunduse, sisustuse, ehituse, aiakujunduse uudised ja ettevõtted

Miks on markiis must-have toode sinu majas või suvekodus?

Miks on markiis must-have toode sinu majas või suvekodus?. Markiis aitab reguleerida päikesevalgust ja temperatuuri. Nii võite ise otsustada, millal soovite aknast kuumust sisse lasta või tuba jahedana hoida.
Miks on markiis must-have toode sinu majas või suvekodus?. Markiis aitab reguleerida päikesevalgust ja temperatuuri. Nii võite ise otsustada, millal soovite aknast kuumust sisse lasta või tuba jahedana hoida.

See lihtsalt hooldatav varikatus kaitseb sind heitliku ilma eest ja nii ei pea kauaoodatud koosviibimine õdusal terrassil edasi lükkuma. Markiiside kasutamisel saab välja tuua 4 peamist kasutegurit:

  • Markiis muudab teie terrassi või rõdu ilmastikukindlaks kaitstes kõrvetava päikese, vihma ja tuule eest.
  • Markiis loob hubase miljöö kodu ja kohviku väliterrassidele.
  • Markiis aitab reguleerida päikesevalgust ja temperatuuri. Nii võite ise otsustada, millal soovite aknast kuumust sisse lasta või tuba jahedana hoida.
  • Markiise saab kiirelt ja vastavalt vajadusele kokku ning lahti kerida ja nende paigaldamine seinale, ilma igasuguste lisatugedeta, muudab need tooted eriliselt lihtsalt hooldatavaks.

Markiisid sobivad oma olemuselt katma nii kodust terrassi, kui ka restorani välikohvikut. Tutvu siin liht– ja liigendmarkiisidega 

Logo - AVAEKSPERDID OÜ aknakatted, kardinad, liuguksed, varikatused
Kalda 9a, 11625 Tallinn, Harjumaa (kontor)
+372 652 0250

Eesti tootja - 28 aastat kogemusi! Kardinate õmblus ja voldikkardinate, ruloode, markiiside, liuguste ning garderoobide valmistamine eritellimusel.

Põhivead aiakujunduses, mida ei pea tingimata ise järgi proovima

Kes soovib ilusat ja hooldusvaba aeda, peaks aia kujundamisel püüdma vältida järgnevaid tüüpvigu...

GOAT G1 robotniiduk - erakordselt nutikas ja kaablivaba abimees

Intelligentsuselt ei jää GOAT G1 robotniiduk alla ühelegi kodurobotile - positsioneerib väga täpselt, tuvastab takistusi, niidab süsteemselt, laeb nutikalt, ei vaja piirdekaablit.

Innovatiivsed välikraanid ja-dušid, mis trotsivad külmakraade: Frostline

Frostline-i välikraanid ja-dušid on loodud Põhjamaade kliima jaoks ning neid saab kasutada mitmel erineval otstarbel, alates koduaiast ja puhkealadest kuni spordiväljakute ja tööstuslike rajatisteni.

Miks valida markiis oma suvekodu või maja terrassile?

Markiis on suurepärane lahendus, mis pakub terrassil päikesevarju ja privaatsust ning pikendab terrassihooaega.

Aiatööd algavad - kust saada multši ja mida arvestada selle varumisel?

Enne multši varumist oleks vaja üle mõõta multšitavad peenrad ja haljasalad, et arvutada vajaminev multšikogus. Selleks on mugav kasutada multši kalkulaatorit.

SFA minipumpla võimaldab wc-poti paigaldust ilma kanalisatsioonita kohta

SFA minipumpla võimaldab wc-poti paigaldust ilma kanalisatsioonita kohta.

Tomatitaimede ettekasvatamise õpetus

Tomatite ettekasvatamine. Millal on õige aeg alustada? Milliseid tomatisorte eelistada? Mis on tõusmepõletik? Seemnest istutuseni on 60-70 päeva.

Kas teadsid, et mullal ja mullal on vahe sees?

Õige koostisega mulda kasutades pakud oma taimedele justkui kindlustus. Võti peitub mullasegu humiinhapete sisalduses.

Biolani minikasvuhoone lihtsustab istikute ettekasvatamist

Kurgi, kõrvitsa ja suhkrumaisi seemikute kasvuperiood on vaid 3–4 nädalat, seega tuleks avamaale istutatavate istikute ettekasvatamist alustada alles mai alguses.

Sisekujunduslik gurmee: šokolaadi, kohvi ja piima maagiline ühendus

Sisekujunduse maailm on nagu suur gurmeeõhtusöök - täis maitserikkaid nüansse ja peenekoelisi tekstuure, mis loovad unikaalse elamuse.

Läbipaistvus on moes – vastupidava laineprofiiliga katuse- ja seinalahendused

RENOLIT ONDEX läbipaistvad katuseplaadid ja seinaplaadid on unikaalsed - materjal ei pragune, on täiesti põlemis- ja löögikindel ning peab vastu isegi ülitugevale rahesajule.

Uus SISEKUJUNDUSE KÄSIRAAMAT nüüd veebipõhiselt allalaetav

Sisekujundaja Heily Kaarna lõi Sisekujunduse käsiraamatu, kust leiad praktilisi juhiseid oma kodu kujundamiseks.

 Inspiratsiooni peaaegu hooldusvaba aia rajamiseks

Tornide väljakul toimunud Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 näidisaed „Mere puudutus“ on hea näide peaaegu hooldusvabast aiast, kus argimured iga päev kasvõi hetkeks unustada ja lihtsalt looduse ilu nautida.

Inspiratsiooni koduaia rajamiseks: lopsakas ja pikalt õitsev lilleaas

Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 näidisaed „Harmonicum“ on hea näide koduaeda sobivast lilleaia tüüpi aiast. Näidisaed pälvis isegi 3 rahvusvahelist tunnustust.

Eksperiment: mida lapsed mänguväljakutel päriselt kasutavad

Selgus, et köitvaimad mänguväljakud on need, mis pakuvad võimalusi ühisteks tegevusteks ja mängudeks sõprade või vanematega ning kus on mõeldud ka täiskasvanute peale.

Linnaaia kujunduses on aktuaalsed kõrgpeenrad, söödavad taimed ja seened

Tornide väljakul toimunud Tallinna aiakunsti võistluse „Linn ja loodus käsikäes“ 2023 võiduaed „Söödav Summ“ on hea näide linnaaiast, mis sobiks hästi väikeste lastega peredele.

Kuidas panna kodune interjöör enda kasuks tööle? Sisearhitekt jagab ideid.

Kuidas aga tagada, et kodune keskkond oleks meeldiv ja kooskõlas meie olemusega? Kuidas luua jätkusuutlik ja kaasahaarav interjöör? Miks on oluline järgida ka trende?

Sisearhitekt Ingrid Kuuli jagab ülevaadet 2024. aasta sisustustrendidest

Sisearhitekt Ingrid Kuuli sõnul on 2024. aasta peamine sisekujundustrend loodust imiteerides luua ruumi positiivset energiat ja head aurat.

Texstudio esitleb 2024. aasta trende peegeldavaid kangaid ja tapeete

Tikkurila 2024. aasta värvipaletist inspireerituna on Texstudio kokku kogunud tooted, mis kajastavad 2024. aasta värvi-, tapeedi- ja tekstiilitrende ja pakuvad inspiratsiooni.

Galerii: M Stuudio uus kujundus jutustab tegevuse lugu

M Stuudio meigisalong on hea näide, kuidas detailidele keskendumisega saab luua interjööri, mis ei ole ainult funktsionaalne ja kaunis, vaid räägib ka oma loo.

Kuidas luua igava hekimüüri asemel aeda kaunis kooslus?

Heki puhul on oluline nii kõrgus kui laius. Kõrguse poolest on kõige lihtsam hooldada kuni 1,4 m kõrgust hekki.

Vahemere hõngu koduterrassile: bambusmööbel, valged narmastega tekstiilid, helesinine keraamika jpm

Täpselt nagu õige muusika ja aroomidega on võimalik oma saunas spa-kogemus saada, võib vahemere hõngulise puhkusemeeleolu luua oma koju või terrassile.

2023. aasta Soome elamumess Loviisas

Sel aastal toimub elamumess Helsingi lähedal Loviisas 07.07 - 06.08.2023. Uude mereäärsesse linna elamurajooni rajatakse kaasaegsed väikeelamud, ridaelamud, korterelamu ja ujuvelamute kvartal.

Kas Sina ehitad terrassi ajas kestvalt? Ideed ja lahendused 2023-2024 aastaks.

Tänapäevased lahendused näevad ette, et terrassilaud tõstetakse kandeprussist ülespoole. Millega seda teha?

Kiili Betooni unikaalne välimööbel sobib nii linnaruumi kui külaplatsile

Kiili Betooni betoonmööbli valikus on spetsiaalsed pingid, lauad, rattahoidjad, prügikastid, lauatennise- ja malelaud, piknikulauad, taimekonteinerid ja välikäimlad.

Kuidas värskendada aastaid tagasi kujundatud luksuskorter?

Kerge interjööri värskenduskuur professionaalse sisearhitekti abiga toob koju uue hingamise ja annab võimaluse uueks alguseks. Muutusi ei tohiks karta.

Kas ja miks panna oma aeda aprikoosipuu või virsikupuu?

Kellele meeldivad ploomid ja murelid rohkem kui õunad, selle jaoks on kindlasti ka aprikoosi- ja virsikupuud väga sobiv valik.

Välidiivan MOOD ei vaja kaitset vihma ega liigse päikese eest

Oot-Oot Stuudio uue terrassimööbli MOOD vorm on minimalistlik, kuid hoolimata sellest on see siiski väga mõnus istumiskoht.

Multši kasutamine tarbeaias

Multši kasutamine tarbeaias parandab mulla viljakust, kastmise vajadust ja ka köögiviljade ning taimede maitset. Kõige ideaalsem on lehtpuuhake.

Galerii: Kevadiselt värske ja ajatult moodne perekodu

Stuudio 88 sisearhitekt Ljudmilla Funika-Müüri loodud kaunis sisearhitektuurne lahendus. Lisaks nõuanded ja nipid ise sisustajale!

Milliseid vigu aitab vältida 3D mudeldamine aiakujunduses?

3D mudelis on hea määrata hekkide kõrgused, kas varju tekitamiseks või aiaruumide eristamiseks. Mudelis on võimalik kogeda aiaelemente inimese silmade kõrguselt.

Hoiusüsteem Smartlift - luksuliku kodu kohustuslik mugavuslahendus

Smartlift hoiusüsteem on kompaktne versioon maakelder-veinikedrist.

Kevadpäike paistab! 3 põhjust, miks valida pimendavad kardinad

Pimendavad kardinad võivad blokeerida 99,9% akendest tuppa tulevast valgusest.

Heimtexil: sisustustekstiilide trendisuunad ja värvipaletid 2023-2024 aastaks

Heimtextil on valdkonna olulisim ülemaailmne sisustustekstiilide, sisekujunduse ja sisustustrendide sündmus, mille 2023 . aasta põhisõnum "TEXTILE MATTERS" kätkeb endas nelja trendisuunda.

Põhjamaade jaoks loodud õuevalgustid – Norlys

Õuevalgustite paigaldamine nõuab põhjalikku eeltööd ja detailset planeerimist aga selle kõige juures on peategelaseks siiski valgustid.

Light24 spetsialist annab nõu, kuidas planeerida välisvalgustust

Enne välisvalgustite paigaldamist visanda nende paiknemise plaan. Otsusta, milline hakkab olema valgustite toitesüsteem ja kus paiknema.

Halb ilm ei riku sinu pidulikke plaane

Välitingimustes ja vihmas toimuvaid üritusi saab päästa presendi, telkide või katetega, kui ilm pole liiga külm. Need peotelgid on erakordselt kvaliteetsed!

Uus-Veerenni park kutsub liikuma ja lugema

Merko rajas Uus-Veerenni kvartalisse üle 8500 ruutmeetri suuruse avaliku pargiala koos mänguatraktsioonide, linnaruumi elavdavate skulptuuride, puhkeala ja lugemisnurgaga.

Mustris on suur valik kardinakangaid ja professionaalne õmblusteenus

Tuleme Sulle appi kardinakanga valikul, disainil ja tehniliste lahenduste leidmisel kuni kardinate õmblemise ja paigaldamiseni välja.

MotionBlinds süsteemiga aknakatted - mugavuse uus standard!

MotionBlindsi toiteallikaga nutikaid ruloosid saab hõlpsasti automatiseerida eelseadistatuse ja taimerite abil ning ühendada nutikate ökosüsteemidega.

5 põhjust, miks sügisel püsikuid ja kõrrelisi mitte maha lõigata

Osasid püsikuid ja kõrrelisi ei tohi sügisel maha lõigata, sest see mõjutab nende talvekindlust. Need on krüsanteemid, monardad, heleeniumid, hiina siidpöörised.

Kuidas arvestada aknale õiges mõõdus kardinad?

Kardinate kõrguse arvestamiseks tuleks mõõta ära akna kõrgus või terve sein, kui on soov panna maast laeni kardinad.

Juhtmevaba lambikesega rõdule, aeda ja piknikule

Juhtmevabad valgustid on just need, mida vajad, kui soovid õuesolemist õhtuti veelgi kauem nautida

Murukatus on kasulik linna ökokliimale ja aitab säästa küttekuludelt

Lihtsaim viis linnkeskkonna kliima parandamiseks on tuua sellesse rohkem elusloodust – taimi ja puid.Unikaalne viis seda teha on rajada taime- ja murukatused.

Arhitekt-disainer Maritsa Lukk Soome elamumessist: „Selle tunneb kohe ära, kui kodu loomisse on kaasatud eksperdid.“

Naantali elamumessil jäi silma mõistlik ruumikasutus. Majad olid ruutmeetritelt pigem väiksemad, aga nii põhjalikult läbimõeldud, et kõik vajalik mahtus ära.

Müürikivid aiakujunduses – praktilised ja efektsed

Müürikivide abil luuakse aias sujuvaid üleminekuid ühelt objektilt teisele, struktureerides nii õueruumi. Kaldega pinnase planeerimisel on müürikivid asendamatud.

Kas valida poolpimendavad või pimendavad kardinad?

Pimendav kardinakangas blokeerib valguskiired, muutes toa täielikult pimedaks. Kuumuse tõkestamiseks on olemas spetsiaalsed hõbedase kattega kangad!

Ära kuluta oma vähest vaba aega taimede ise kastmiseks

Terrazzo Drip on Claberi ise kastmise ehk tilkkastmissüsteemi stardikomplekt sobib ideaalselt kuni 50 taime kastmiseks nii kasvuhoones, terrassil kui ka avamaal.

Puidust aiamööbli renoveerimine – tõhusad ja lihtsad lahendused!

Immutusaine Holz Bio kaitseb puitu tõhusalt mädanemise, hallituse, puidukahjurite ja seeneeoste tekkimise eest. Puitmööbli viimistlemisel asendamatu!

Hakkepuidu kasutamine aiakujunduses multšina

Hakkepuit aiakujunduses. Istutusaladele sobib vaid lehtpuuhake, aga kõnniteede, puhkealade puhul on parim okaspuuhake.

Väikese suvituskorteri sisustamine: ideid ja inspiratsiooni

Sisekujundaja Aivi Kuke ülesandeks oli sisustada väike, vaid 40 m2 suvituskorter uues kortermajas Pärnu ranna lähedal.

Kuidas muuta rõdu või terrass lopsakalt õitsevaks roheliseks oaasiks?

Aiakujundaja Maria Palusalu jagab soovitusi, kuidas rõdu või terrass kauniks aiaks kujundada. LAE ALLA rõdule sobivate taimede nimekiri - 100 taime!

Konteinerhaljastus, unikaalsed kõnniteed ja müürid aiakujunduses

Müürikivid, kõnnitee plaadid, äärekivid, peenrapiirded, lillekonteinerid, aiapostide mütsid, dekoratiivsete aiaskulptuurid, päikesevarju toestuskivid.

Innovaatiline taimekatus ei vaja erilist konstruktsiooni ja sobib igale majale

Green taimekatus ehk murukatus koosneb moodul kastiplaatidest, mida on võimalik paigaldada kuni 45-kraadise kaldega ja iga konstruktsiooniga katusele. Paigaldus on lihtne.

Kuidas ja millest ehitada terrassi varikatus?

Terrassi varikatuse ehitamine - nõuanded.

Divero Ehituse valikus erilahendustega puidust saunamajad, klaaspaviljonid, grillmajad

Divero Ehitus tegeleb puidust väikemajade tootmisega. Valikus on saunamajad, suvemajad, aiamajad (aiapaviljonid, lehtlad, grillmajad, kuurid, garaažid).

Välikäimla - praktiline igas maakodus!

Divero Ehitus pakub kolme tüüpi puidust käimlaid. Freesprussist välikäimla A sees on puidust istumiskast. Mõeldud kasutamiseks Separett kuivkäimlaga.

Kardinate toon mõjutab meie meeleolu ja ruumi suurust

Heledad kardinate värvid mõjuvad avatult ja õhurikkalt, tehes ruumi suuremaks ja säravamaks. Tumedamad toonid mõjuvad väljapeetumalt ja muudavad suured ruumid intiimsemaks.

Nõuanded ruumi akustika probleemide lahendamiseks kangastega

Ruumi akustika parandamine. Tüüpviga on see, et ei tehta vahet heli neeldumisel ja heli isoleerimisel. Kajavad ruumid vajavad heli neelavaid materjale.

Pantone nimetas 2022. aasta värviks lillakassinise 17-3938 Very Peri

See rõõmus ja soe lillakassinine 2022. aasta trendivärv annab meile juurde enesekindlust ning aitab muutunud võimaluste maastikul kergemini uute värskete ideedeni jõuda.

Meist - Teenused - Kontakt
Inkodu.ee (sisekujundus – sisustus - ehitus - aed) - E-post: info @ inkodu.ee
Kõik õigused kaitstud - inkodu.ee ®. Info kasutamine loata ei ole lubatud!
Facebook Linkedin Instagram Google Twitter Youtube